Η εντροπία ενός κοινωνικού συστήματος, οι πολιτικοί και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 08:36

Μια σημαντική έννοια στη φυσική είναι η έννοια της εντροπίας. Αν και δεν γίνεται αντιληπτή στις ανθρώπινες αισθήσεις παρόλα αυτά, ως φυσικό φαινόμενο, επηρεάζει τους ανθρώπους ως υλικά όντα που υπόκεινται στις επιπτώσεις των φυσικών νόμων. Θα προσπαθήσουμε με απλά λόγια να αποδείξουμε πως η έννοια της εντροπίας επηρεάζει ένα κοινωνικό σύστημα.

Με τον όρο εντροπία στη φυσική εννοούμε την τάση κάθε κλειστού συστήματος να οδηγείται σε όλο και μεγαλύτερη αταξία όταν αλληλεπιδρά με άλλα σώματα. Θεωρώντας την κοινωνία μια κλειστή ομάδα με άτομα κοινού πολιτιστικού υπόβαθρου, φυλετικής συγγένειας, κοινών παραδόσεων και αξιών γίνεται αντιληπτό πως οι όποιες βίαιες μεταβολές στη συγκεκριμένη σύνθεση οδηγούν σε αύξηση της εντροπίας τους συστήματος και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας ανθρώπινος νόμος ή διάφορες αφύσικες πολιτικές ενσωμάτωσης.

Εν προκειμένω αν θεωρήσουμε την ελληνική κοινωνία ως το σύνολο των ατόμων κοινής εθνικής συνείδησης, φυλετικής συγγένειας και κοινών θρησκευτικών αντιλήψεων αντιλαμβανόμαστε πως κάθε μεταβολή σε ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να οδηγήσεις σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Φυσικά δεν προσπαθούμε να αναλύσουμε την ανθρώπινη κοινωνία με όρους μικρόκοσμου και αυστηρών μαθηματικών τύπων που ορίζουν επακριβώς τη μεταβολή της εντροπίας σε κλειστά συστήματα σωματιδίων-μορίων όμως σίγουρα βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα αντιλαμβανόμαστε πως οι φυσικοί νόμοι επηρεάζουν την εξέλιξη των κοινωνικών συστημάτων με παραπλήσιο τρόπο.

Όσο λοιπόν πολιτικάντηδες και αριστεροί προσπαθούν να ενσωματώσουν άτομα διαφορετικής πολιτιστικής και θρησκευτικής αφετηρίας σε μια κοινωνία σαν την ελληνική (αλλά και σε κάθε κοινωνία) τότε το άθροισμα της τάσης προς την αταξία (εντροπία) των δύο διαφορετικών ομάδων θα είναι μεγαλύτερο από την εντροπία της κάθε ομάδας.

Με βάση τα ανωτέρω μπορούμε να κατανοήσουμε πλέον τις αντιφυσικές πολιτικές που ακολουθούνται από τους κυβερνώντες και στη συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει η δική μας Πατρίδα. Μια δράκα πολιτικών δολοπλόκων προσπαθούν να επιβάλουν νόμους, υπακούοντας στα κελεύσματα μιας διεφθαρμένης ελίτ, ώστε να πολτοποιήσουν έθνη, θρησκείες, παραδόσεις, φυλές δημιουργώντας μια ανομοιογενή μάζα που μελλοντικά θα αυξήσει την αταξία του συστήματος, όπως βλέπουμε σε ευρωπαϊκές μητροπόλεις ελέω γκετοποιημένων μουσουλμανικών περιοχών.

Ενώ λοιπόν οι Έλληνες από ένστικτό αντιδρούν στην ενσωμάτωση ατόμων άλλης κουλτούρας και φυλής στη βάση των φυσικών νόμων, μια απάνθρωπη ελίτ των πολέμων και της δυστυχίας με μοναδικό στόχο τον υπερπλουτισμό μιας ελάχιστης μειοψηφίας επηρεάζει την κοινωνία μέσω πολιτικών τους οποίους χρησιμοποιεί ως μαριονέτες και μέσω πληρωμένων ΜΜΕ που βομβαρδίζουν καθημερινά την κοινωνία με δακρύβρεχτα ρεπορτάζ. Οι τελευταίοι είναι οι ίδιοι που προσκυνούν την μειοψηφική σάπια ελίτ προσπαθώντας να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα σε μια ολόκληρη κοινωνία.

Η Ελληνική κοινωνία αντιδρά και θα αντιδρά όση πλύση εγκεφάλου και αν δεχτεί. Αν κάποιος ρωτήσει ποιος ο ρόλος ενός Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τότε η απάντηση θα είναι: Με μια πραγματικά Εθνική κυβέρνηση όσο πιο πολύ ενέργεια καταναλωθεί ώστε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων με δικαιώματα, αλλά πάνω από όλα με υποχρεώσεις προς το κοινωνικό σύνολο τόσο θα μειωθεί η ενέργεια που θα απαιτηθεί για άλλες δράσεις που θα προκύψουν από τη δεδομένη στο μέλλον αύξηση της αταξίας του συστήματος σε όλους τους τομείς.

Για το λόγο αυτό κάθε εθνικά σκεπτόμενος Έλληνας και Ελληνίδα, με πρόθεση υγιούς και ανιδιοτελούς προσφοράς, έχει χρέος να πλαισιώσει τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Μια σημαντική έννοια στη φυσική είναι η έννοια της εντροπίας. Αν και δεν γίνεται αντιληπτή στις ανθρώπινες αισθήσεις παρόλα αυτά,

Το ΕΛΑΜ τίμησε τον ήρωα της ΕΟΚΑ Κυριάκο Μάτση
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 23:59

Έντονη ήταν η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο Παλαιχώρι, στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση, που έπεσε μαχόμενος για την Λευτεριά της Κύπρου και την Ένωση με την Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου 1958.

Στεφάνι στο μνημείο των ηρώων της κοινότητας στην πλατεία, εκ μέρους του Ε.ΛΑ.Μ. κατέθεσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέας Καδής, ενώ στεφάνι κατέθεσε επίσης ο Επαρχιακός Λευκωσίας Κυριάκος Λοϊζίδης.

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμάμε καθημερινά, μέσα από τον αγώνα μας, τους ήρωες της ΕΟΚΑ όπως τον Κυριάκο Μάτση, παραμένοντας πιστοί στο «Ου περί χρημάτων τον Αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής» που είχε πει. Οι ήρωες ΔΕΝ πέθαναν για την Ομοσπονδία!

elamcy.com

Έντονη ήταν η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο Παλαιχώρι, στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση,

Η απόλυτη κοροϊδία: Από την Χίο έφυγαν 8 λαθρομετανάστες (για την ενδοχώρα) και ήρθαν 156 μέσα σε λίγες ώρες!
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 22:44

Η φράση "βαρέλι δίχως πάτο" ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση στην οποία έχει φέρει την Πατρίδα μας η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία μέσα σε μόλις 4 μήνες διακυβέρνησης.

Τα σύνορα μας είναι πια διεθνές ανέκδοτο, καθώς οι εισροές λαθρομεταναστών συνεχίζονται αμείωτες!

Συνολικά 156 "προσφυγόπουλα"... διαφόρων εθνικοτήτων περισυνέλεξε μέσα από 3 περιστατικά σε Γρίδια, Καταρράκτη και Καρφά το Λιμεναρχείο Χίου χθες το πρωί.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, μεταφέρθηκαν από τη Χίο στη ενδοχώρα μόλις 8 λαθρομετανάστες, με τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών στο νησί – χωρίς τις αφίξεις της Κυριακής- να ανέρχεται σε 5.171 άτομα!

Μην τους φέρνετε στην ενδοχώρα, απελάστε τους στις πατρίδες τους! Ας μην κοροϊδευόμαστε πια: Μοναδική λύση είναι η άμεση εφαρμογή του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.


 

Η φράση "βαρέλι δίχως πάτο" ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση στην οποία έχει φέρει την Πατρίδα μας η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία

Το ΔΝΤ διατάζει και ο Μητσοτάκης εκτελεί την νέα αφαίμαξη των Ελλήνων
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 21:15

Ξεκάθαρη εντολή εφαρμογής των σχεδίων του βάζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), με μια έκθεση γεμάτη με πολύ άσχημα μηνύματα για το μέλλον της εγχώριας οικονομίας. Στην ετήσια έκθεσή του για την Ελλάδα, το ΔΝΤ προχωρά σε δυσοίωνη μεσοπρόθεσμη πρόβλεψη για ανάπτυξη μόλις 0,9%, εμμένοντας στην γνωστή συνταγή αντιλαϊκών μέτρων: μείωση του αφορολόγητου ορίου, περικοπή των συντάξεων, κατάργηση της 13ης σύνταξης, τέλος στην προστασία της πρώτης κατοικίας, περαιτέρω άνοιγμα αγορών και απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.

Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι το ΔΝΤ διατηρεί πολύ χαμηλά την πρόβλεψή του για έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις τα επόμενα χρόνια, ενώ, αντιθέτως, φουσκώνει τις δαπάνες για τόκους και, σε συνδυασμό με την αδύναμη ανάπτυξη που προβλέπει, καταλήγει σε μια αδικαιολόγητα δυσχερή ανάλυση βιωσιμότητας χρέους.

Σύμφωνα με αυτή, το χρέος παραμένει μη βιώσιμο μετά το 2028 και θα απαιτηθούν τότε πρόσθετα μέτρα ελάφρυνσης από τους Ευρωπαίους πιστωτές. Η νέα ανάλυση βιωσιμότητας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το 2028 το χρέος θα είναι κατά περίπου 10 μονάδες υψηλότερο σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις, δηλαδή στο 145% του ΑΕΠ έναντι 135% του ΑΕΠ που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

Είναι ολοφάνερο ότι και η κυβέρνηση της ΝΔ θα ακολουθήσει εντελώς εθελόδουλα τις αντεθνικές και αντιλαϊκές απαιτήσεις πλήρους αφαίμαξης των Ελλήνων που θα της δώσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ξεκάθαρη εντολή εφαρμογής των σχεδίων του βάζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), με μια έκθεση γεμάτη με

Απειλές Κυριάκου σε Περιφερειάρχες: Μοιραστείτε στις πόλεις σας τους λαθρομετανάστες  χωρίς γκρίνιες!
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 19:51

Την προτροπή Γεωργιάδη να πάρουμε όλοι από... λίγους λαθρομετανάστες στις γειτονιές μας ο Μητσοτάκης σήμερα την μετέτρεψε σε απειλή προς τους Περιφερειάρχες.

Στη συνάντηση του Κυριάκου με τους περιφερειάρχες, κατά την οποία το λαθρομεταναστευτικό ήταν στο επίκεντρο, ο πρωθυπουργός απαίτησε από τους τοπικούς άρχοντες (που ψήφισε πρόσφατα ο πάλι προδομένος λαός) να μην γκρινιάζουν και να μοιραστούν τάχιστα τους λαθρομετανάστες στις πόλεις τους.

Το πρόγραμμα για την μεταφορά των ορδών λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα έχει κολλήσει λόγω των σθεναρών αντιδράσεων των κατοίκων και πρέπει τώρα οι ψευτοδεξιοί Περιφερειάρχες να βάλουν το χεράκι τους.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης τους είπε: «Δεν γίνεται να δίνω μάχη και να ζητάω αλληλεγγύη από την Ευρώπη όταν δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Ποσοτικά, δεν είναι μεγάλο το ζήτημα. Κυρίως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι Έλληνες είναι και αισθάνονται ασφαλείς».

Όντως οι Έλληνες αισθάνονται... ασφαλείς, όταν καθημερινά πληροφορούνται για βιασμούς και βιαιοπραγίες από ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες που εγκληματούν.

Οι μόνοι που σηκώνουν ανάστημα και αντιδρούν στο επιχειρούμενο σχέδιο αλλοίωσης και αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού είναι οι εκλεγμένοι Χρυσαυγίτες Συναγωνιστές με την "Ελληνική Αυγή" σε όλη την Επικράτεια.

Την προτροπή Γεωργιάδη να πάρουμε όλοι από... λίγους λαθρομετανάστες στις γειτονιές μας ο Μητσοτάκης σήμερα την μετέτρεψε σε απειλή προς

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πάταξε την εγκληματικότητα: συνελήφθη ο... γκάνγκστερ Πατέρας Κλεομένης!
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 18:43

Στο τέρμα του Θεού, στο σπίτι του παππού του στο χωριό Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας, που βρίσκεται απάνω στον Ταΰγετο βρήκαν και συνέλαβαν τον φλογερό ιερωμένο πατριώτη πατέρα Κλεομένη τα «λαγωνικά» του Μητσοτάκη!

Αφορμή για την σύλληψή του ήταν η ερήμην καταδίκη του...

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Στο τέρμα του Θεού, στο σπίτι του παππού του στο χωριό Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας, που βρίσκεται απάνω στον Ταΰγετο

H “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία” στο πλευρό των κατοίκων που αρνούνται την εγκατάσταση λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 17:08

Η επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία" Περιφερειακή Σύμβουλος, Μαρία Μπίλλη παρευρέθη στην έκτακτη συνάντηση κατοίκων των παραλίων του Δήμου Τεμπών Λάρισας καθώς και των Συλλόγων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Καταλυμάτων ΠΕ Λάρισας παρουσία του Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Τεμπών με αφορμή την εγκατάσταση παράτυπων μεταναστών στην περιοχή των παραλίων του Δήμου.

Ακούστηκαν οι απόψεις των επίσημων φορέων και συλλόγων οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα μιας τέτοιας απόφασης από πλευράς Υπουργείου Δημ.Τάξης, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής που στην συντριπτική τους πλειονότητα φαίνονται αποφασισμένοι να μην δεχθούν τετελεσμένα.

Όταν η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας ζήτησε να τοποθετηθεί, μικρή μερίδα των διοργανωτών προσπάθησε να την εμποδίσει με αστείες δικαιολογίες. Παίρνοντας ωστόσο τον λόγο η Μαρία Μπίλλη τόνισε ότι η μεταφορά αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών, 70 και πλέον εθνικοτήτων, τόσο στα νησιά μας όσο και στην ενδοχώρα είναι πασιφανές ότι αποτελεί οργανωμένο σχέδιο κατά της Πατρίδος, της Θρησκείας και του Έθνους μας με σκοπό την αλλοίωση της εθνολογικής μας ταυτότητας. Το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται κυριολεκτικά υπό διωγμό, τα σύνορα της Ελλάδας χερσαία και θαλάσσια είναι διάτρητα, το αίσθημα ασφαλείας μηδενικό ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες και ο φόβος επικρατεί τόσο στις ανοχύρωτες πόλεις όσο και στην Ελληνική ύπαιθρο για αυτά που έρχονται.

Ως μόνη λύση είναι η αφύπνιση των Ελλήνων και ο διαρκής αγώνας με κάθε τρόπο ώσπου να ανακτηθεί η ανεξαρτησία και η Εθνική κυριαρχία της χώρας. Η Περιφερειακή Σύμβουλος τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους Έλληνες Εθνικιστές από το να βρίσκονται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού που είναι αντιμέτωπος με ανάλγητες, ενδοτικές και επικίνδυνες για τα εθνικά συμφέροντα πολιτικές ηγεσίες.

Η "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία" θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των Θεσσαλών και θα αντιταχθεί με όλες τις δυνάμεις σε όσους επιβουλεύονται την ακεραιότητα της Πατρίδος.

Η επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία" Περιφερειακή Σύμβουλος, Μαρία Μπίλλη παρευρέθη στην έκτακτη συνάντηση κατοίκων των παραλίων του

Ο Δένδιας δεν δικαιούται να ομιλεί για καταδίκες τρομοκρατικών επιθέσεων
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 15:57

Χθες το μεσημέρι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, οι "γνωστοί-άγνωστοι" Ρουβίκωνες έκαναν ένα υγιεινό περίπατο προς το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη και έριξαν τρικάκια.

Η εν λόγω "τρομοκρατική" επίθεση καταδικάστηκε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και φυσικά από το δεκανίκι της ψευτοδεξιάς, Βελόπουλο.

Δεν θα σταθούμε στις ξύλινες και υποκριτικές δηλώσεις των πολιτικάντηδων, η δήλωση του Δένδια όμως χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού.

Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ και νυν υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έγραψε στο twitter: "Το γεγονός ότι σήμερα έγινε στόχος το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης είναι ενδεικτικό μιας απολύτως απαράδεκτης και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας, την οποία οφείλουν οι πάντες να καταδικάσουν".

Ο θρασύτατος Νίκος Δένδιας δεν δικαιούται να ομιλεί και να απαιτεί από οποιονδήποτε να καταδικάσει τρομοκρατικές επιθέσεις, καθώς είναι αυτός που την τραγική νύχτα της 1ης Νοεμβρίου 2013, όταν οι κόκκινοι τρομοκράτες δολοφόνησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη δήλωσε: "Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία".

Όταν το αίμα των Συναγωνιστών μας στα πεζοδρόμια του Νέου Ηρακλείου ήταν ακόμη ζεστό, αυτός μιλούσε για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών".

6 χρόνια μετά ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί οι δολοφόνοι και κανείς πολιτικάντης δεν καταδίκασε ποτέ καμία τρομοκρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν δικαιούται να ομιλεί λοιπόν για... τρικάκια!

Χθες το μεσημέρι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, οι "γνωστοί-άγνωστοι" Ρουβίκωνες έκαναν ένα υγιεινό περίπατο προς το σπίτι του Άδωνι

“Νόμος και τάξη” επί κυβέρνησης Μητσοτάκη: λαθρομετανάστης μαχαίρωσε στο κεφάλι αστυνομικό στην Ροδόπη!
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 14:32

Τα αποτελέσματα της "επιβολής του νόμου και της τάξης", καθώς και της ανεξέλεγκτης εισβολής λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας είναι για μια ακόμη φορά ορατά, καθώς ένας αστυνομικός κόντεψε χθες να χάσει την ζωή του από μαχαίρι εισβολέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χρόνου» αστυνομικό κλιμάκιο στον Ίασμο Ροδόπης επιχείρησε να ελέγξει τον δράστη. Τότε ο... ταλαιπωρημένος πρόσφυγας έβγαλε πριονωτό μαχαίρι και μαχαίρωσε 5 φορές τον 25χρονο αστυνομικό στο κεφάλι, τον λαιμό και τα χέρια.

Ο αστυνομικός που είχε στην κυριολεξία Άγιο μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Κομοτηνής και συνεχίζει να νοσηλεύεται, ενώ ο αδίστακτος δράστης διέφυγε της σύλληψης.

Και όσο επικίνδυνοι ισλαμιστές τρομοκράτες κυκλοφορούν ανενόχλητοι στις γειτονίες μας, ο Άδωνις Γεωργιάδης μας προτρέπει να πάρουμε όλοι από λίγους στις γειτονιές μας...

Τα αποτελέσματα της "επιβολής του νόμου και της τάξης", καθώς και της ανεξέλεγκτης εισβολής λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας είναι για

Επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην πρεσβεία της Συρίας
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 13:29

Μια  αντιπροσωπεία από Ευρωπαίους Εθνικιστές, συνδεομένους με το ευρωπαϊκό κόμμα «Συμμαχία Ειρήνης και Ελευθερίας» επισκέφθηκε στο τέλος της προηγουμένης εβδομάδας την Πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και έδρα της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσκεκλημένη του ενδιαμέσου Πρέσβεως και Επικεφαλής της  Διπλωματικής Αποστολής, κ. Αμπντουλμαόλα αλ Νουκάρι.

Ως εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής συμμετείχε ο Ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου.

Στην συζήτηση που διημήφθη επί τρίωρο  με τον ιδιαιτέρως θερμό φιλέλληνα εμπειρότατο διπλωμάτη (επί δεκαετίες μέλος της συριακής αποστολής στον ΟΗΕ σε Νέα Υόρκη και κατόπιν Γενεύη), εξετάσθηκαν ζητήματα μελλοντικής συνεργασίας σε ζητήματα ενημερώσεως και επικοινωνίας, καθώς και σε πολιτιστικά θέματα.

Επίσης, υπήρξε ενδελεχής ανάλυση περί του συνόλου μεσανατολικού ζητήματος με λεπτομερή εστίαση στις διαδραστικές σχέσεις  Συρίας, Ρωσίας και Ιράν με την Τουρκία, καθώς και στο δίπολο ΗΠΑ - Ισραήλ.

Μια αντιπροσωπεία από Ευρωπαίους Εθνικιστές, συνδεομένους με το ευρωπαϊκό κόμμα «Συμμαχία Ειρήνης και Ελευθερίας» επισκέφθηκε στο τέλος της προηγουμένης εβδομάδας

Bankingnews: Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μια διχαστική εκδήλωση που πρέπει να καταργηθεί
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 12:46

Κάθε 17 Νοεμβρίου στην Ελλάδα εορτάζεται η επέτειος του Πολυτεχνείου. Μια επέτειος με πολλές ιστορικές ανακρίβειες, που η διατήρηση της δεν αποτελεί εξέλιξη της κοινωνίας.

Η εκδήλωση μνήμης για το Πολυτεχνείο δεν έχει καμία σχέση με τις εθνικές επετείους 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου, καθώς προωθούν την εθνική και συλλογική συνείδηση, η εκδήλωση της 17ης Νοεμβρίου 2019 είναι διχαστική, δεν προωθεί την εθνική συνείδηση και δημιουργεί τριγμούς εντός της κοινωνίας.

Συν τοις άλλοις πολλοί έχουν συνδέσει την γενιά του Πολυτεχνείου αυτών που κυβέρνησαν και καπηλεύτηκαν τα γεγονότα εκείνης της περιόδου να αναδειχθούν στην εξουσία, να απομυζήσουν στον εθνικό πλούτο και στο τέλος να οδηγήσουν από ανικανότητα στα βράχια την χώρα.

Το Πολυτεχνείο είναι μια ιστορική αρλούμπα, μια παγανιστική εκδήλωση με ανύπαρκτους νεκρούς που δεν έχει σε τίποτε να προσφέρει στην ιστορική μνήμη. Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την δικτατορία αλλά από τα σάπια παράσιτα που έχουν διεισδύσει στην δημοκρατία.

Διαβάστε την συνέχεια στο bankingnews.gr

Κάθε 17 Νοεμβρίου στην Ελλάδα εορτάζεται η επέτειος του Πολυτεχνείου. Μια επέτειος με πολλές ιστορικές ανακρίβειες, που η διατήρηση της

Σχόλιο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τα χθεσινά επεισόδια στο Πολυτεχνείο
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 11:23

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στηλίτευσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό twitter τα χθεσινά -αναμενόμενα- επεισόδια στο Πολυτεχνείο και με κυβέρνηση Μητσοτάκη που δήθεν θα πάτασσε την ανομία και τους μπαχαλάκηδες.

"Και με Μητσοτάκη και ΝΔ επεισόδια και Μολότωφ στο Πολυτεχνείο, παρ' όλα τα μεγάλα λόγια που έλεγαν οι ΨΕΥΤΕΣ προεκλογικά.

Το Κρίμα στα κορόιδα, που τους πιστέψανε και τους ψηφίσανε. Νόμος και Τάξις μόνο με ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!" #ΧΑ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στηλίτευσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό twitter τα χθεσινά -αναμενόμενα-

Η δικτατορία της παρακμής
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 09:58

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υποτίθεται ότι, θα νομοθετούσε «σκληρή» στάση απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, σε σχέση με την μέχρι τότε πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα. Στην πραγματικότητα, όμως, κατόρθωσε να οξύνει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση, μετατρέποντας σε hot spot όλη την επικράτεια, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τα σχέδια εθνοαποδόμησης της παγκοσμιοποίησης, η οποία θέλει να μετατρέψει την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή Ελληνικό Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό αλλοφύλων.

Ταυτόχρονα, η «πατριωτική» κυβέρνηση Μητσοτάκη παριστάνει, με απύθμενο θράσος, την ανήξερη σε σχέση με το τι γίνεται στα Σκόπια (τα οποία η ίδια εντελώς ανερυθρίαστα αποκαλεί ως «Βόρεια Μακεδονία»), δηλώνοντας με τον πλέον αισχρό τρόπο ότι «τιμά το εθνόσημο»(!), δηλαδή την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία (δήθεν) κατήγγειλε προεκλογικά, για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους, για να την εφαρμόζει η ίδια κατά γράμμα τώρα, γιατί έτσι θέλουν οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Στο Κυπριακό και τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη υιοθετεί εντελώς εθελόδουλα στην πράξη τις υποδείξεις των «ισχυρών», για «συνεννόηση» με την Τουρκία, έστω και αν χρειαστούν παραχωρήσεις. Ο «διάλογος»-ξεπούλημα καλά κρατεί. Ένας «διάλογος» σαν αυτόν που η ανεκδιήγητη Μπακογιάννη επεδίωξε με τα ανιστόρητα «σούργελα» που επιχείρησαν να βεβηλώσουν την Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, για να δώσει και αυτή με τη σειρά της τα διαπιστευτήρια και τις αποδείξεις ότι η ΝΔ αποτελεί ένα απόλυτα υπάκουο κόμμα στα κελεύσματα του εθνομηδενισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Η «πλάκα» στην όλη υπόθεση είναι ότι ενώ ο Μητσοτάκης αφαιρεί καθημερινά το χαλί κάτω από τα πόδια του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας επακριβώς την ανθελληνική πολιτική του, ο τελευταίος ωρύεται ότι η ΝΔ ακολουθεί… «ακροδεξιά πολιτική». Στην πραγματικότητα, το πολιτικό σύστημα στήνει, εδώ και καιρό, πολύ μεθοδικά ένα νέο κομματικό διπολισμό μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Και τα δύο αυτά κόμματα συμφωνούν σ’ όλα τα καίρια και ουσιαστικά ζητήματα: λαθρομετανάστευση, εξωτερική πολιτική, μνημόνια, πλεονάσματα, σχέσεις με ΗΠΑ, ΕΕ, Τουρκία. Μένουν μόνο κάτι «ψιλά» για να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα, ακίνδυνα και ανώδυνα η «αντιπαράθεση».

Μετά από μια 10χρονη περίπου περίοδο πολιτικής αστάθειας, με συνεχείς επιθέσεις εναντίον της Πατρίδας και του Λαού, με τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις απογοητεύσεις να εναλλάσσονται και να αναστατώνουν, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά, μοιάζει σήμερα σαν να οδηγούμαστε σε μια κοινωνική κατάσταση παρεμφερή με την έννοια της «αφασίας». Ο ιατρικός ορισμός της είναι χοντρικά ο εξής: «Πρόκειται για διαταραχή της επικοινωνίας που αφορά την ολική απώλεια της ικανότητας κατανόησης και εκφοράς γραπτού και προφορικού λόγου». Και αυτή η κατάσταση κυριαρχεί μέσα σε συνθήκες όπου γύρω μας, γύρω από την Χώρα και την Κοινωνία, συμβαίνουν πολλά και σημαντικά. Σε τέτοιο βαθμό που, αργά ή γρήγορα, θα έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις, καθώς η άγνοια κινδύνου οδηγεί σε όξυνση αυτής ακριβώς της «αφασίας» και σε πολλαπλασιασμό των εκδηλώσεών της.

Είναι πολύ πιθανό να υποστηριχτεί από κάποιους ότι όλα αυτά οφείλονται στην έλλειψη ή στην απώλεια μιας ουσιαστικής νοηματοδότησης που θα μπορούσε να αγκαλιάσει και να ζεστάνει τις πιο ενεργητικές και ευεργετικές διαστάσεις της ζωής, της Χώρας, του κοινωνικού συνόλου. Αλίμονο, όμως, εάν κάτι τέτοιο αποτελέσει το «άλλοθι», την φτηνή δικαιολογία, προκειμένου να μας πάρει η «κάτω βόλτα». Αντιθέτως, πρέπει να αναφερθούμε, να επικεντρωθούμε, να στηριχθούμε στην ανάγκη υπέρβασης και καταπολέμησης της δικτατορίας της παρακμής που χαρακτηρίζει τον Ελληνισμό εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Στο παρακμιακό είδωλο του νεοέλληνα, οι Άνδρες και Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας προτάξουμε το πρότυπο του Συνειδητοποιημένου Έλληνα. Ας ξεκινήσουμε την ιδεολογική και πολιτική αντεπίθεση για την ανακατάληψη της αντίστοιχης ιδεολογικής και πολιτικής εξουσίας, που σήμερα κατέχουν οι σταθερά ανθελληνικές δυνάμεις του «Συνταγματικού τόξου». Σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία, με τις Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να προέρχονται από την πολιτική ήττα της 7ης Ιουλίου, πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τον τρόπο να αντλήσουμε την αισιοδοξία και την απαραίτητη δύναμη που απαιτούνται για την συνέχεια. «Σκάβοντας» στην Λαϊκή Ψυχή, που παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένη με την Παράδοση, τις Αξίες, τις Αρχές, το Ήθος και τον Πολιτισμό του Ενδόξου Παρελθόντος, ας «σπείρουμε» την Ελπίδα του Αγώνα και της Μάχης για Εθνική Επιβίωση σήμερα και Εθνική Ανόρθωση αύριο.

Ας κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε ο κύκλος της δικτατορίας της παρακμής να ολοκληρωθεί και στο κενό του χάους να δώσουμε το πρόσωπό μας, το οποίο πρέπει να σημάνει το έναυσμα για Εθνική και Κοινωνική Αφύπνιση. Έτσι ώστε επιτέλους να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υποτίθεται ότι, θα νομοθετούσε «σκληρή» στάση απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, σε σχέση με την μέχρι

“Ψωμί, Παιδεία, ελευθερία;”
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 08:14

Ένα από τα συνθήματα της γενιάς του Πολυτεχνείου ήταν το “Ψωμί, παιδεία, ελευθερία”. Σε όλους αυτούς που εξουσίασαν την χώρα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, αφιερώνουμε την παρακάτω είδηση, σύμφωνα με την οποία οι περισσότεροι μαθητές είναι λειτουργικά αναλφάβητοι:  

“Στοιχεία σοκ για κίνδυνο σχεδόν οι μισοί μαθητές των Λυκείων να έχουν αυξημένη πιθανότητα να είναι λειτουργικά αναλφάβητοι περιλαμβάνει η έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Λειτουργικά αναλφάβητο είναι το άτομο που δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ικανοποιητικά ανάγνωση, γραφή και αριθμητική για να ενταχθεί ως άτομο στην κοινωνία, απολαμβάνοντας πλήρως τα δικαιώματά του. “

Αυτά είναι τα έργα της γενιάς του Πολυτεχνείου που άφησαν δυο γενιές Ελλήνων αμόρφωτους και ανιστόρητους και παίρνοντας τις κρίσιμες θέσεις σε Παιδεία και ΜΜΕ.

Ένα από τα συνθήματα της γενιάς του Πολυτεχνείου ήταν το “Ψωμί, παιδεία, ελευθερία”. Σε όλους αυτούς που εξουσίασαν την χώρα

Εγκληματικότητα λαθρομεταναστών: Ιδού τα κτήνη που απήγαγαν και βίασαν 17χρονο στην Θεσσαλονίκη
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 00:17

Οι παράνομοι μετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας δεν επωφελούνται μόνο από δωρεάν σίτιση, στέγαση, παιδεία, υγεία και επιδόματα. Προβαίνουν και σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον δείκτη εγκληματικότητας στην Χώρα μας. Η ακόλουθη είδηση είναι από την Θεσσαλονίκη όπου δυο ανθρωπόμορφα κτήνη απήγαγαν και βίασαν έναν 17χρονο ομοεθνή τους. 

Χθες η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο πακιστανών, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και κατηγορούνται για την απαγωγή και τον βιασμό 17χρονου. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 28 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον μεν 24χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού, για τον δε 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, στις 2 Νοεμβρίου 2019 οι δύο δράστες, αφού τον οδήγησαν σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να τους καταβάλει χρηματικό ποσό για να τον απελευθερώσουν.

Στον ίδιο χώρο, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ακολούθως, τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί. Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε οικία στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, μέχρι και το απόγευμα της 03-11-2019, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν χρηματικό ποσό από συγγενή του.

Φέρτε κι άλλους λαθρομετανάστες στις γειτονιές μας όπως προτρέπει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όλα καλά...

ΥΓ. Αυτά είναι και τα ονόματα των κακούργων: HEDAR (ον) MUHAMMAD ARSLAN του MUHAMMAD ANWAR και της NASEEM BIBI, γεν. 01-01-1995, στο Πακιστάν και WAHAB ABDUL του SATTAR ABDUL και της MTEEN BIBI, γεν 01-01-1991, στο Πακιστάν. Προσέξατε κάτι περίεργο; Και οι δυο πρωτοχρονιά γεννήθηκαν! Αφού υπάρχει ξεχαρβαλωμένο κράτος που τους ανέχεται και τους δίνει τέτοια χαρτιά, καλά κάνουν!

Οι παράνομοι μετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας δεν επωφελούνται μόνο από δωρεάν σίτιση, στέγαση, παιδεία, υγεία και επιδόματα. Προβαίνουν

Με πέτρες, μολότωφ και εμπρησμούς εορτάστηκε και φέτος ο “μύθος του Πολυτεχνείου”
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 23:00

Με τον καθιερωμένο τρόπο τιμήθηκε για μια ακόμη χρονιά από τους μπαχαλάκηδες ο "μύθος του Πολυτεχνείου": με αναρχία και καταστροφές!

Μετά την ολοκλήρωση της γραφικής πορείας για το Πολυτεχνείο η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί συνεχείς επιχειρήσεις σε έναν κλεφτοπόλεμο με τους αντιεξουσιαστές με χημικά, πέτρες και προσαγωγές.

Το απόγευμα στην οδό Μπουμπουλίνας "γνωστοί - άγνωστοι" έριξαν τρία βεγγαλικά με τους αστυνομικούς να απαντούν με περιορισμένη χρήση χημικών. 

Από νωρίς η παρουσία της αστυνομίας στα Εξάρχεια ήταν έντονη και πραγματοποιήθηκαν δύο επιχειρήσεις στις οδούς Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη. Οι αστυνομικοί αφού απομάκρυναν τους κουκουλοφόρους από το κτίριο ανέβηκαν στην ταράτσα όπου εντόπισαν πέτρες, μολότοφ, σπασμένα μάρμαρα και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Τα παρατράγουδα στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν αμέσως μετά το τέλος της πορείας. Ομάδες αντιεξουσιαστών που είχαν μείνει πίσω, κινήθηκαν στα στενά και έφτασαν στην οδό Αρριανού.

Εκεί, άρχισαν να ρίχνουν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα τρία αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Αυτή είναι η γιορτή των μπαχαλάκηδων, των οποίων ο Μητσοτάκης σέβεται τους αγώνες!

Με τον καθιερωμένο τρόπο τιμήθηκε για μια ακόμη χρονιά από τους μπαχαλάκηδες ο "μύθος του Πολυτεχνείου": με αναρχία και καταστροφές!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης... έλυσε το λαθρομεταναστευτικό: “Να πάρουμε όλοι μας από λίγους”! ΒΙΝΤΕΟ
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 21:49

Δεν είναι λίγες οι φορές, όταν παρακολουθούμε δηλώσεις πολιτικάντηδων, που αναρωτιόμαστε αν ακούν τον εαυτό τους! Οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη για το λαθρομεταναστευτικό είναι μια από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις.

Ο... ακροδεξιός Γεωργιάδης έδωσε την "λύση" για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, προτρέποντας όλους τους Έλληνες να πάρουν από λίγους λαθρομετανάστες στην γειτονιά τους! 

Συγκεκριμένα είπε: «Κανένας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτή την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Η επιλογή είναι να πάρουμε από λίγους όλοι μας. Για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως».

Η επιλογή να διαφυλάξουμε τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορά μας και να απελάσουμε όλους τους παράνομους μετανάστες στην χώρα εισβολής, την Τουρκία ούτε που του περνά από το μυαλό.

Μοναδική λύση είναι η άμεση εφαρμογή του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Δεν είναι λίγες οι φορές, όταν παρακολουθούμε δηλώσεις πολιτικάντηδων, που αναρωτιόμαστε αν ακούν τον εαυτό τους! Οι πρόσφατες δηλώσεις του

Τίτλος τιμής: Στο στόχαστρο των κατακτητών το ΕΛΑΜ επειδή έκαψε το πανί της κατοχής
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 20:52

Ακόμα μια τιμητική αναφορά για το Κίνημά μας γίνεται από τις κατοχικές αρχές και πιο συγκεκριμένα από τον Κουντρέτ Οζερσάι, που ζητά να ληφθούν τα «απαραίτητα μέτρα» κατά των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπουγιατί έκαψαν το κουρελόπανο της κατοχής κατά την διάρκεια της πορείας καταδίκης του ψευδοκράτους, ενώ θέλει να διαβουλευτεί και με τα Ηνωμένα Έθνη για το συγκεκριμένο θέμα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο των κατοχικών αρχών, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πέραν πάσης αμφιβολίας ότι σε αυτό το νησί αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα της Τουρκίας και των εδώ εγκάθετών της.

Ότι δεν έχουν καταφέρει διαχρονικά οι εκάστοτε Κυβερνήσεις και τα διάφορα πολιτικά κόμματα, το έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια παρουσίας στην πολιτική σκηνή αυτού του τόπου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Επαναλαμβάνουμε ότι για εμάς αποτελεί παράσημο και τίτλο τιμής το γεγονός ότι είμαστε το μοναδικό πρόβλημα των κατακτητών! Ταυτόχρονα, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στον κάθε Οζερσάι, ότι σε αυτή την γη υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται και δεν προσκυνούν τους κατακτητές.

Υπάρχουν ακόμα αυτοί που δεν θα γίνουν ποτέ «αρεστοί», ούτε τα «καλά παιδιά», γιατί έμαθαν να είναι περήφανοι και ζυγό να μην υπομένουν! Να έχουν καλά στο μυαλό τους, ότι οι ΕΛΑΜίτες δεν θα σεβαστούν ποτέ κανένα πανί της κατοχής, ούτε το οποιοδήποτε σύμβολο του κατακτητή!

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Ακόμα μια τιμητική αναφορά για το Κίνημά μας γίνεται από τις κατοχικές αρχές και πιο συγκεκριμένα από τονΚουντρέτ Οζερσάι, που

Και φιλελεύθεροι και εθνομηδενιστές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 19:40

Το “1821” δεν είναι πια εδώ...

Aμέσως μετά την κήρυξη του πολέμου το 1940, ο Εθνικός μας ποιητής, Κωστής Παλαμάς, απευθυνόμενος στην Νεολαία μας, είχε πει τα λόγια: “Αυτό το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα, μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του Εικοσιένα.”  (Στη νεολαία μας, 1 Νοεμβρίου 1940).

Θυμήθηκα τον λόγον αυτόν, τον εμπνευσμένο, του μεγάλου Κωστή Παλαμά, με αφορμή τις σίγουρα κακόγουστες και βέβηλες “παράτες”, τις οποίες σκέπτονται να οργανώσουν (υπερκομματικά…) με αφορμή την συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του Γένους του 1821.

Σχολιάζοντας το “υπερκομματικά”: Είναι πλέον φανερό και στους πλέον απαίδευτους και ανιστόρητους ότι εθνομηδενιστές δεν είναι μόνο οι μαρξιστές, αλλά και οι φιλελεύθεροι, γιατί όπως ακριβώς στον διεθνισμό των μπολσεβίκων απέναντι ευρίσκεται η Ιδέα και η πραγματικότης του Έθνους, έτσι και απέναντι στην παγκοσμιοποίηση των καπιταλιστών είναι οι πατρίδες και τα εθνικά κράτη.

Η παγκοσμιοποίηση σαν κυρίαρχη ιδεολογία

Πριν από έναν ολόκληρο αιώνα, ο Όσβαλντ Σπένγκλερ, στην “Παρακμή της Δύσεως” έγραφε:  “Οι ιδιωτικές δυνάμεις της οικονομίας επιθυμούν ανοικτούς δρόμους για την απόκτηση μεγάλων πόρων, καμία νομοθεσία δεν πρέπει να εμποδίζει τον δρόμο τους”.  Και το βλέπουμε αυτό σαν εφιαλτική πραγματικότητα στις ημέρες μας με τα σκάνδαλα των πολυεθνικών (NOVARTIS), που χωρίς να λογαριάζουν σύνορα εξαγοράζουν κυβερνήσεις, αλλάζουν νομοθεσίες και όλα αυτά για περισσότερο κέρδος, για έναν απύθμενο και αρρωστημένο αποθησαυρισμό χωρίς όρια!

Όλα αυτά δεν είναι γέννημα των τελευταίων χρόνων, αλλά ετοιμάζονται συστηματικά πολλά χρόνια εάν όχι και αιώνες και σχετικά στο «Βήμα» της Κυριακής της 26ης Σεπτεμβρίου 1999 («το άλλο Βήμα» σελίδα 22) είχε γραφτεί: «Η παγκοσμιοποίηση είναι η κυρίαρχη ιδεολογία του τέλους του 20ου αιώνα. Κάτι σαν αυτό που ήταν ο κομμουνισμός παλιότερα». Πατέρας και “θησαυροφύλακας” της κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής ο Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος εκδήλωσε πρόσφατα την ανησυχία του για την άνοδο του Εθνικισμού και έγραψε σε άρθρο του τα παρακάτω:

«Με γοήτευσε η πολιτική φιλανθρωπία και, καθώς η Σοβιετική αυτοκρατορία κατέρρευσε, δημιούργησα ιδρύματα σε μια χώρα μετά την άλλη. Ο ετήσιος προϋπολογισμός μου αυξήθηκε από 3 εκατομμύρια δολάρια σε 300 εκατομμύρια δολάρια σε λίγα μόνο χρόνια. Αυτά ήταν οι καλές εποχές. Οι ανοιχτές κοινωνίες βρίσκονταν σε άνοδο και η διεθνής συνεργασία ήταν το κυρίαρχο πιστεύω. Τριάντα χρόνια αργότερα, η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Η διεθνής συνεργασία βρέθηκε αντιμέτωπη με όλο και πιο αυξημένα εμπόδια και ο εθνικισμός έγινε το κυρίαρχο δόγμα. Μέχρι στιγμής, ο εθνικισμός αποδείχθηκε πολύ πιο ισχυρός και ενοχλητικός από τον διεθνισμό».

Και θα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ Ισχυρός ο Εθνικισμός γιατί είναι αυτή η ίδια η ψυχή του Γένους μέσα στον Ιστορικό χρόνο και μάταια θα πασχίζει ο κάθε Σόρος σε κάθε εποχή να τον “εξαφανίσουν”…

Και σχετικά με τα ζητήματα του καιρού μας και με αφορμή την παρουσία μου στο Εφετείο γράφτηκε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” και το εξής: Το κύμα της οργής: “Μπορεί η Χρυσή Αυγή να βρίσκεται εκτός Βουλής και η ηγεσία της στα δικαστήρια, αλλά ουδείς δικαιούται να πιστεύει ότι η κοινωνία μας απαλλάχθηκε από την απειλή της μισαλλοδοξίας και της βίας.” Όχι δεν “απαλλάχθηκε” από την “απειλή” αυτού που εσείς ονομάζεται “μισαλλοδοξία” και “βία” και είναι η καθαρή Ιδέα του Έθνους, της Παράδοσης, της Πατρίδας, δεν “απαλλάχθηκε” και δεν θα “απαλλαχθεί” ποτέ!

Έχει σημασία όμως να παραθέσω και ένα άλλο απόσπασμα από το συγκεκριμένο άρθρο, που δείχνει πολλά, το εξής: “Σχεδόν 200 χρόνια μετά την έναρξη του Αγώνα της Ανεξαρτησίας και ακόμη δεν τιθασεύσαμε την εθνική μας ενέργεια στην υπηρεσία του μοναδικού εθνικού σκοπού: της επιβίωσης και της ευημερίας.” Αυτό σαν δείγμα του πως βλέπουν οι φιλελεύθεροι τα διακόσια χρόνια από το 1821, δηλώνοντας και γράφοντας κυνικά ότι μοναδικός εθνικός σκοπός είναι η “επιβίωση” και η “ευημερία”!

Αλήθεια, για την “επιβίωση” και την “ευημερία” θυσιάστηκε ο ανθός της Ελλάδος, ο Ιερός Λόχος, στο Δραγατσάνι; Για καλύτερους φορολογικούς συντελεστές και μεγαλύτερο ΑΕΠ έπεσε στο πεδίο της Τιμής, ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες, ο Αθανάσιος Διάκος στην Αλαμάνα, τα παλληκάρια τα άγουρα στην Έξοδο του Μεσολογγίου; Βλέπουν αλλιώς τον κόσμο, πρέπει να το καταλάβουμε. ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, όσοι Έλληνες Εθνικιστές έχουν την δύναμη να αντισταθούν!

Όταν στο περιοδικό της ΟΝΝΕΔ έγραφε ένας φιλελεύθερος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος υπήρξε σφαγέας των λαών!

Και ήταν στην δεκαετία του 1990 όταν εκατομμύρια Ελλήνων έβγαιναν στους δρόμους για την Μακεδονία μας και ένας πεφωτισμένος φιλελεύθερος στο περιοδικό της ΟΝΝΕΔ έγραφε ένα άρθρο στο οποίο χαρακτήριζε τις συγκεντρώσεις για την Μακεδονία γιορτές γεμάτες… εθνικιστικό μίσος και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των λαών και του απήντησα τότε από αυτήν ακριβώς την εφημερίδα και έγραψα πριν χρόνους 26 τα παρακάτω:  

“21/2/1993 - ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: “Όσοι αισθάνθηκαν έκπληξη από το άρθρο του Τάκη Μίχα, που δημοσιεύθηκε στο έντυπο της ΟΝΝΕΔ, μάλλον δεν διαθέτουν μνήμη…  Όσοι αισθάνθηκαν έκπληξη από τις θέσεις, που διετύπωσε ένα μέλος του Φιλελεύθερου Φόρουμ, μάλλον δεν γνωρίζουν τον φιλελευθερισμό.  Έχει δίκιο να πιστεύει ο Τάκης Μίχας ότι οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ήταν άχρηστες γιορτές γεμάτες εθνικιστικό μίσος.

Έχει δίκιο να το πιστεύει ο Τάκης Μίχας, γιατί ο Τάκης Μίχας είναι φιλελεύθερος και το σπέκουλο, η μίζα, το κέρδος θέλει ησυχία, θέλει καταναλωτές και όχι πατριώτες. Έχει δίκιο να θεωρεί σφαγέα των λαών τον Μέγα Αλέξανδρο ο Τάκης Μίχας, γιατί ο Τάκης Μίχας είναι φιλελεύθερος και για τους νόμους της αγοράς οι Εθνικοί Ήρωες, οι Μύθοι είναι άχρηστα ρημάδια ενός κόσμου που πέθανε.  Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο Τάκης Μίχας, γιατί ο Τάκης Μίχας είναι φιλελεύθερος… Γιατί οι φιλελεύθεροι βλέπουν τον κόσμο με το βλέμμα του κέρδους και εμείς οι Εθνικιστές με το βλέμμα της Ιστορίας.  Γι΄ αυτό εμείς οι Εθνικιστές δεν είμαστε φιλελεύθεροι και οι φιλελεύθεροι δεν είναι Εθνικιστές…”

Για τα διακόσια χρόνια από το 1821

Όπως πληροφορηθήκαμε η ελληνική πολιτεία ετοιμάζει “φιέστες” για να “εορτάσει” το 1821, “φιέστες”, οι οποίες από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, όχι μόνον δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το 1821, αλλά αποτελούν μία ξεκάθαρη ύβρι και μία βάναυση διαστρέβλωση της ουσίας και του ιστορικού του μεγέθους!

Η βαθύπλουτη πρόεδρος της Επιτροπής, μάλιστα, είπε ότι στα διακόσια χρόνια από το 1821 πρέπει να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι η Ελλάδα του σήμερα ανήκει και σε κάποιους Μεχμέτ, Χασάν και Γιουσούφ!!! Ο Μητσοτάκης είπε διαφορετικά τα ίδια πράγματα στην έναρξη των εργασιών της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή. Είπε ότι πρέπει να προσεγγίσουμε τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με μία νέα “νοηματοδότηση των αξιών”… και μία ευκαιρία για να επανασυστηθεί η Ελλάδα στην Ευρώπη με την σύγχρονη ταυτότητά της!

Μέσα σε αυτή την “Ελλάδα” που δεν είναι Ελλάδα, αλλά το ψευτορωμαίικο, στο οποίο χωρούν απάτριδες και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το Έθνος μας, όπως ορίστηκε στους αιώνες των αιώνων από τον Ηρόδοτο και από το αίμα των Αγωνιστών του ’21 η Ιδέα και η φυσική και Ιστορική πραγματικότητα που είναι το Έθνος.

Έπρεπε να φύγει η αριστερά και να έρθουν οι φιλελεύθεροι για να καταλάβουν, όσοι θέλουν να καταλάβουν, ότι αρνητές του Έθνους δεν είναι μόνον οι μαρξιστές, αλλά και οι υποτακτικοί της νέας κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της παγκοσμιοποίησης. Και επί του προκειμένου και επειδή αφορούν τα 200 χρόνια από το 1821, επίκαιρος ο στίχος του ποιητή: “Τ’ άτι σου ακόμα μας πατά Μπραΐμη!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Το “1821” δεν είναι πια εδώ... Aμέσως μετά την κήρυξη του πολέμου το 1940, ο Εθνικός μας ποιητής, Κωστής

Ο μύθος του Πολυτεχνείου και ο... θρύλος της Ηλένιας
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 18:58

(Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού)

Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η μαρξιστική προπαγάνδα μετά το… σωτήριον έτος 1974. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τους έθαψαν ομαδικώς (για να τους αποκρύψουν) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Προς ανεύρεση των «ηρωικών νεκρών», ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης, κατέσκαψε το νεκροταφείο της περιοχής του, αλλά φευ, νεκρούς σε ομαδικούς τάφους… δεν ανακάλυψε.

Μία εκ των «ηρωικών νεκρών του Νοέμβρη», ήτο και η Ηλένια. Επρόκειτο για μια πανέμορφη κοπέλα, το σκίτσο της οποίας ετοποθετήθη ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες των υπολοίπων ανύπαρκτων νεκρών, που «κοσμούσαν» κάθε επιφάνεια του κτιρίου, κατά την πρώτη επέτειο του «ηρωικού Νοέμβρη».

Κάτω από το σκίτσο, τοποθετήθηκε κι ένα σημείωμα το οποίο έλεγε τα εξής συγκινητικά: «Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει».

Η κομμουνιστική εφημερίς “Αυγή” ανέλαβε εργολαβικώς την προώθηση της ιστορίας υπό τον τίτλον «Τι απόγινε η Ηλένια μου; Η τραγωδία ενός αγοριού που ψάχνει ακόμα για το δολοφονημένο κορίτσι του» και τον υπότιτλο: «Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρα από σφαίρα. Τι απόγινε;».

Η Ηλένια έγινε θρύλος και σύμβολο του…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

(Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού) Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η

Παλαιότερες ΚαταχωρήσειςΠεριοδικό ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ