Eθνομηδενισμός στην Παιδεία: Τι Φίλης, τι Κεραμέως…
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 00:04

Όποιοι περίμεναν ότι με την κυβερνητική αλλαγή θα αλλάξει κάτι στην Παιδεία καιρός να καταλάβουν ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος! Ο Φίλης ήταν στο στόχαστρο σαν εθνομηδενιστής Υπουργός Παιδείας από τους διαφόρων αποχρώσεων “πατριώτες”, αλλά τα ίδια και χειρότερα κάνει σαν Υπουργός Παιδείας η Κεραμέως, της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ. Μάλιστα, η Κεραμέως, τολμά και κάνει και πράγματα που δεν τολμούσε να τα κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Έτσι είδαμε πρόσφατα να καταργείται από τα Σχολεία η Εορτή των Τριών Ιεραρχών!  Αυτό έγινε από μία “δεξιά” υπουργό, όπως “δεξιά” ήταν και η Γιαννάκου που είχε μοιράσει το βιβλίο της Ρεπούση. 

Έγραψε σχετικά με αυτό το θέμα για το πόσο ίδιοι είναι οι αριστεροί και οι “δεξιοί” υπουργοί παιδείας, ο καθηγητής κ. Χρίστος Γιανναράς

Αποδείχθηκε η συμφυΐα και ομοιοκαρπία και στην περίπτωση των υπουργών Παιδείας: Σε τι διέφεραν οι «αριστεροί» υπουργοί (Φίλης, Γαβρόγλου, Αρσένης ή Βερυβάκης) από τους «δεξιούς» της συμπλεγματικής απομίμησης των αριστερών της «προόδου» (Κεραμέως, Γιαννάκου, Σπηλιωτόπουλος ή Αρβανιτόπουλος);

Όπως και σε όλες τις μετα-αποικιακές κοινωνίες, έτσι και στην Ελλάδα, η ανάγκη που ενστικτωδώς αξιολογείται πρωτεύουσα είναι ο διεθνισμός, η απατρία. Γεννάει αυτή την ανάγκη η απαιδευσία, η χρηστική εκδοχή της μάθησης, η βαρβαρική ωφελιμοθηρία και ηδονοθηρία που τη βαφτίσαμε «πρόοδο». Νέμονται τον μεθοδευμένο παλιμβαρβαρισμό, αδίστακτοι, οι εξουσιολάγνοι επαγγελματίες της πολιτικής.”

Όποιοι περίμεναν ότι με την κυβερνητική αλλαγή θα αλλάξει κάτι στην Παιδεία καιρός να καταλάβουν ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο

Εκδήλωση Γάλλων Εθνικιστών στην πόλη Bordeaux - BINTEO
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 22:51

Ο άνεμος του Εθνικισμού φυσάει ζωογόνος σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι η Ιδέα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, που θέλει να καταστρέψει Έθνη και Πατρίδες! Και πέρα από όσους συμβιβασμένοι σκύβουν το κεφάλι, υπάρχουν και ασυμβίβαστοι αγωνιστές, που τιμούν Ιδέες και Αξίες, που το σύστημα μισεί και πολεμάει.

Οι Γάλλοι Εθνικιστές στην πόλη Bordeaux έκαναν εκδήλωση - φόρο τιμής στους Εθνικιστές μαχητές που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των ταραχών έξω από το κοινοβούλιο στις 6 Φεβρουαρίου 1934 και στον ποιητή Robert Brasillach, που εκτελέστηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1945.

Όπως είπε στην ομιλία του ο κεντρικός ομιλητής: “Αυτοί οι άντρες έδωσαν τη ζωή τους για το ιδανικό τους και για τη Γαλλία. Ας θυμηθούμε τη θυσία αυτών των Αγωνιστών του χθες και ας εμπνεύσουμε για το σήμερα με το θάρρος τους και να συνεχίσουμε τον αγώνα. Όταν ο νους θυμάται, η φλόγα μένει αναμμένη. Το Αύριο ανήκει σε εμάς!

Ο άνεμος του Εθνικισμού φυσάει ζωογόνος σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι η Ιδέα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην παγκοσμιοποίηση,

Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου - ΒΙΝΤΕΟ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 21:22

Δυναμική η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις σημερινές εκδηλώσεις για την Επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου εψάλη πανηγυρική δοξολογία, ο Ηλίας Κασιδιάρης καταχειροκροτήθηκε, σε αντίθεση με τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, που αντιμετωπίστηκαν με απόλυτη αδιαφορία.

Με πορεία κατευθυνθήκαμε στην πλατεία Συντάγματος, όπου κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μπροστά στη βουλή ακούστηκε και πάλι το σύνθημα «Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική - Αλήτες προδότες πολιτικοί!».

Πιο συγκινητική στιγμή της ημέρας, όταν κρατήσαμε την ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΝΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ και φωνάξαμε συνθήματα υπέρ της Ένωσης της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα.

Δυναμική η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις σημερινές εκδηλώσεις για την Επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Στον Ιερό Ναό

Τρέχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να θωρακίσει τα σύνορα της... Γερμανίας!
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 20:40

Μεγάλη είναι η πρεμούρα που δείχνει η κυβέρνηση Μηστοτάκη για το στήσιμο των νέων «κλειστών» (που θα είναι… ανοιχτά!) hotspots στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την «αποσυμφόρηση» των νησιών, με την μεταφορά –σε πρώτη φάση- 20.000 «προσφύγων» σε νέα hotspots, που θα στηθούν σε άγνωστες τοποθεσίες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Κι όπως λένε, θέλουν όλα αυτά να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Γιατί τέτοια πρεμούρα;

Δύο σημαίνοντες υπουργοί της Γερμαναρίας προανήγγειλαν τις τελευταίες ημέρες μεγάλη αύξηση των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη – και για να ακριβολογούμε, προς την Ελλάδα, που είναι πλέον η μόνη «πύλη εισόδου» στην Ευρώπη!

Πρώτος ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild» τα εξής: «Η προσφυγική / μεταναστευτική πίεση στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολύ μεγάλη. Γύρω μας βλέπουμε πολλές συγκρούσεις, οι οποίες προκαλούν την φυγή πολλών ανθρώπων. Θα ζήσουμε ένα δεύτερο 2015 εάν δεν βοηθήσουμε τα κράτη στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντιμετωπίσουν αυτές τις ροές».

Προσέξτε τα λόγια που χρησιμοποιεί! Λέει, εννοώντας βέβαια την Ελλάδα, «εάν δεν βοηθήσουμε τα κράτη στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. να αντιμετωπίσουν αυτές τις ροές». Κι όταν λέει «να αντιμετωπίσουν», δεν εννοεί βεβαίως να αποκρούσει η Ελλάδα την είσοδο των μυριάδων νέων λαθρομεταναστών, αλλά να μπορέσει να τους βολέψει κάπου στο εσωτερικό της χώρας, ώστε να μην ξεχυθούν στην Ευρώπη και φτάσουν μέχρι την Γερμανία.

Πού θα τους «βολέψει»;

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Μεγάλη είναι η πρεμούρα που δείχνει η κυβέρνηση Μηστοτάκη για το στήσιμο των νέων «κλειστών» (που θα είναι… ανοιχτά!) hotspots

“Πέτυχε” η εξωτερική πολιτική Δένδια και η... απομόνωση Ερντογάν: Αναρτώνται από τον ΟΗΕ οι συντεταγμένες ΑΟΖ Τουρκίας και Λιβύης!
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 19:17

Το πόσο ανίκανος, υποχωρητικός και εθνικά επικίνδυνος είναι ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας και ο κυβερνητικός θίασος της Νέας Δημοκρατίας το γνωρίζαμε.

Το ότι θα καταφέρουν να ξεπουλήσουν όμως τόσο γρήγορα το Αιγαίο, την ΑΟΖ και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα τόσο γρήγορα και να κομπάζουν σαν χάνοι πάνω από τις εθνικές προδοσίες δεν το περιμέναμε!

Ανησυχία για τις εξελίξεις προκαλεί στην Αθήνα η επικείμενη ανάρτηση από τον ΟΗΕ των συντεταγμένων θαλάσσιας δικαιοδοσίας που ορίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου 2019 από την Άγκυρα και την κυβέρνηση του Faeyz al Sarraj στην Τρίπολη. Η σχετική, απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη τις επόμενες μέρες πρόκειται να σημάνει συναγερμό για την ελληνική κυβέρνηση, που προετοιμάζεται για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει, όπως γράφει η «Καθημερινή της Κυριακής».

Τούρκοι αξιωματούχοι έχουν δηλώσει δημοσίως ότι μετά την ανάρτηση στην αρμόδια διεύθυνση του ΟΗΕ ανοίγει ο δρόμος για έρευνες σε περιοχή που περιλαμβάνει τα νότια της Κρήτης. Με βάση τις γεωγραφικές ακροβασίες στις οποίες έχει προχωρήσει η Άγκυρα προκειμένου να κατορθώσει να επιτύχει τη συνάντηση της τουρκικής με τη λιβυκή ΑΟΖ σε ένα σύνορο μόλις 29,7 χιλιομέτρων, το νησί της Κρήτης έχει περιορισμένη επήρεια, η Κάσος, η Κάρπαθος και η Ρόδος την ελάχιστη δυνατή και μικρότερα νησιά, όπως το Καστελόριζο, εντελώς ανύπαρκτη επήρεια.

Αντιθέτως, προκειμένου να επιτευχθεί η οριοθέτηση αυτή, έχουν χρησιμοποιηθεί τουρκικές ακατοίκητες βραχονησίδες,στις οποίες και έχει αποδοθεί πλήρης επήρεια για τον καθορισμό ΑΟΖ. Από την Τουρκία έχει διαμηνυθεί σε αρκετά επίπεδα ότι, η ανάρτηση των χαρτών από τον ΟΗΕ θα αποτελέσει και την επισημοποίηση του μνημονίου για τις θαλάσσιες ζώνες κάτι που εν συνεχεία θα αποδεσμεύσει την Άγκυρα για διεξαγωγή ερευνών σε αυτές.

Erdogan: Εντατικοποιούμε τις έρευνες και τις γεωτρήσεις

Εξάλλου το Σάββατο (15/2/2020) ο Τούρκος Πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan προανήγγειλε την εντατικοποίηση ερευνών και γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. «Δεν έχει αλλάξει στάση μας στο ζήτημα της ανατολικής Μεσογείου κι αυτό φαίνεται από τη συμφωνία την οποία υπογράψαμε. Ενώ είχαμε δυο γεωτρύπανα πήγαμε και αγοράσαμε και τρίτο. Έχουμε και δυο ερευνητικά πλοία...

Διαβάστε την συνέχεια στο bankingnews.gr

Το πόσο ανίκανος, υποχωρητικός και εθνικά επικίνδυνος είναι ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας και ο κυβερνητικός θίασος της Νέας Δημοκρατίας το

Το ΕΛΑΜ τίμησε τον ΗΡΩΑ Κατσάνη στο Σιδηρόκαστρο
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 17:58

Τελέστηκε το Σάββατο 15/2 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών η κηδεία του Διοικητή της 33 Μοίρας Καταδρομών Αντιστράτηγου Γεωργίου Κατσάνη, που την 21η Ιουλίου 1974 άφησε την τελευταία του πνοή στις μάχες για κατάληψη του Αγίου Ιλαρίωνα στη Κερύνεια.

Ηρωικές μορφές σαν αυτή του Αντιστράτηγου Γεωργίου Κατσάνη, αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι η Κύπρος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού, ενώ συμβολίζουν την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, την Ελλάδα για την οποία η Κύπρος δεν «κείται μακράν», την Ελλάδα που αντιστέκεται, την Ελλάδα που ζυγό δεν υπομένει.

Εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ στεφάνι κατέθεσε το στέλεχος του Κινήματος, Άννινος Χρυσάνθου.

Τιμή και Δόξα στον αετό του Αγίου Ιλαρίωνα - Τιμή και Δόξα στον Αθάνατο Γεώργιο Κατσάνη!

elamcy.com

Τελέστηκε το Σάββατο 15/2 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών η κηδεία του Διοικητή της 33 Μοίρας Καταδρομών Αντιστράτηγου Γεωργίου Κατσάνη, που την

Έλεος! Νεκρό βρέφος Σύριων λαθρομεταναστών που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στου Ζωγράφου
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 16:31

Μόνο αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που αποδεικνύει τι... μπουμπούκια μας έχουν φέρει στις γειτονιές μας!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ: "Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11μηνών από τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα σήμερα το πρωί από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων."

Μητσοτάκη, Μπακογιάννη και λοιποί νεοφιλελεύθεροι αλληλέγγυοι να τους πάρετε στα σπίτια σας!

Άμεση εφαρμογή του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση και επιστροφή όλων στις πατρίδες τους.
 

Μόνο αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που αποδεικνύει τι... μπουμπούκια μας έχουν φέρει στις γειτονιές

Το 1821 και ένα ψευτορωμαίικο χωρίς Σταυρό! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 15:20

«Εt preterea censeo Carthago delenda est»

Φάρσα και ειρωνεία απέναντι στην ίδια την Ιστορία, απέναντι σε Αξίες και Ιδανικά, η απόφαση αυτού του κράτους να εορτάσει τα 200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση του 1821, να εορτάσουν οι τουρκοκοτζαμπάσηδες της εποχής μας εκείνες τις μεγάλες ημέρες του Γένους των Ελλήνων! Και θα ήταν προτιμότερο γι’ αυτούς να κάνουν μία τελετή τυπική μέσα σε σιωπή, με τόνους χαμηλούς, αντί να διοργανώνουν όλες αυτές τις φιέστες, οι οποίες είναι τελικά ενάντια στο πνεύμα του 1821!

Και βεβαίως, μέσα σε όλα αυτά, το σήμα το περίφημο, που μας παρουσίασαν σαν σύμβολο των διοργανώσεων για τα 200 χρόνια. Στο οποίο σύμβολο δεν υπάρχει Σταυρός, που είναι ένα σύμβολο πανάρχαια Ελληνικό και συμβολίζει και την Πίστη του Λαού μας, αλλά και την εθνική του ταυτότητα. 

“… τα παλικάρια τα καλά, μ’ απάνου τη σημαία,
που μουρμουρίζει και μιλεί και το Σταυρόν απλώνει”

Όποιος έχει επισκεφθεί το νησί της Ζακύνθου, το νησί του Διονυσίου Σολωμού, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί έναν καταπράσινο λόφο, που έχει ξεχωριστή Ιστορία! Λίγο έξω από την πόλη της Ζακύνθου ευρίσκεται ο λόφος του Στράνη, στον οποίον ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, ακούγοντας τους κανονιοβολισμούς από το Μεσολόγγι, εμπνεύστηκε και έγραψε τους “Ελεύθερους Πολιορκημένους”.

Αυτόν τον αιώνιο Ύμνο της θυσίας για την Πατρίδα, που τον έγραψε, ακούγοντας τα κανόνια των Τούρκων, που κτυπούσαν την Ιερά Πόλη, σε έναν αγώνα στον οποίο όπως έλεγε ο ποιητής “όποιος πεθαίνει σήμερα χίλιες φορές πεθαίνει” και στο ποίημα αυτό δίνει και την μεγάλη σημασία της Σημαίας, που απλώνει τον Σταυρό στον όμορφο αέρα της αντρείας και γράφει: 

“Από το μαύρο σύγνεφο κι από τη μαύρη πίσσα,
. . . . . . . . . . . . . . . .
αλλ’ ήλιος, αλλ’ αόρατος αιθέρας κοσμοφόρος
ο στύλος φανερώνεται, με κάτου μαζωμένα
τα παλικάρια τα καλά, μ’ απάνου τη σημαία,
που μουρμουρίζει και μιλεί και το Σταυρόν απλώνει
παντόγυρα στον όμορφον αέρα της αντρείας,
κι ο ουρανός καμάρωνε, κι η γη χεροκροτούσε.” ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ - ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ

Αυτόν τον Σταυρό, των Ελευθέρων πολιορκημένων, τον Σταυρό της Γαλανόλευκης που πέθαναν γι’ αυτόν 200 ολόκληρα χρόνια πολλά Ελληνόπουλα, δεν τον λογάριασαν οι “εκσυγχρονιστές” του 2021. 

Στην εποχή της “συνεκμετάλλευσης” θέλουν να εορτάσουν το 1821

Τραγική ειρωνεία σήμερα στην εποχή της “συνεκμετάλλευσης” του Αιγαίου, να θέλουν να εορτάσουν τα 200 χρόνια του 1821 και μας αναγκάζουν να θυμηθούμε τους εορτασμούς που έγιναν για τα 100 χρόνια όταν ο Ελληνικός Στρατός βρισκότανε στην Σμύρνη και τα Ευζωνάκια στην Αγιά Σοφιά αγνάντια έξω από την Πόλη των Ονείρων μας, την Κωνσταντινούπολη.

Ήταν τότε που ο Εθνικός μας Μουσουργός, Μανώλης Καλομοίρης, εμπνεόμενος από τους άθλους του Έθνους, έγραφε από το 1918 έως το 1921 την Συμφωνία της λεβεντιάς.

Πρώτη του έμπνευση ένα στρατιωτικό νεκροταφείο στην πλαγιά ενός βουνού, στο Σκρα, εκεί όπου τα Ελληνόπουλα είχαν κατανικήσει τους Βούλγαρους, αφήνοντας χιλιάδες νεκρούς! Και έγραφε ο Μανώλης Καλομοίρης για το δεύτερο μέρος της Συμφωνίας του: 

«Το κοιμητήρι στη βουνοπλαγιά»: Πέρα στη βουνοπλαγιά βαθειά κοιμούνται τα παλληκάρια. Τα νύχτια πουλιά πικρά τα μοιρολογάνε. Καντήλια του τ’ αστέρια και νανούρισμά τους το δροσερό αεράκι, Όμως επάνω τους η Δόξα αιώνιο στεφάνι πλέκει… Πέρα στη βουνοπλαγιά βαρειά κοιμούνται τα παλληκάρια.”

Αυτά το 1921 για τα 100 χρόνια και τώρα για τα 200 χρόνια, οι “εκσυχρονιστές”, άλλοι φιλελεύθεροι και άλλοι μαρξιστές, που θέλουν, λέει, να γιορτάσουν στο όνομα του Κολοκοτρώνη, του Υψηλάντη, των Μαυρομιχαλαίων, του Καραϊσκάκη, του Μάρκου Μπότσαρη, του Ιερού Λόχου την… “δημοκρατία”! Αν καταλάβαμε καλά το πνεύμα τους, εάν ο Σουλτάνος έκανε εκλογές δεν θα γινόταν ποτέ η Επανάσταση του 1821!

Άθλιο το να συγχέει κανείς το Έθνος με την πολιτική και αυτό έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας 1821-2021» είπε:

«Με οδηγό τη φιλοπατρία των αγωνιστών, με αγώνα σκληρό, μετατρέψαμε μια μικρή οθωμανική επαρχία σε ένα κράτος-πρότυπο της Βαλκανικής.

Ώστε έτσι λοιπόν, “μια μικρή οθωμανική επαρχία” το σκλαβωμένο μας Έθνος! Απαντά σε αυτόν ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης, μιλώντας στον εκπρόσωπο της Αγγλίας, που μας ήθελε να τα βρούμε με τους Τούρκους και να σταματήσει η Επανάσταση:

«Μιαν φοράν όπου επήραμεν το Ναύπλιον ήρθε ο Άμιλτον να με ιδή και μου είπεν ότι πρέπει οι Έλληνες να ζητήσουν συμβιβασμόν και η Αγγλία να μεσολαβήσει.Εγώ του αποκρίθηκα ότι αυτό δεν γίνεται ποτέ, ελευθερία ή θάνατος! Εμείς, καπετάν Άμιλτον, ποτέ συμβιβασμόν δεν εκάναμεν με τους Τούρκους. Άλλους έκοψε, άλλους εσκλάβωσε με το σπαθί, και άλλοι, καθώς εμείς, εζήσαμεν ελεύθεροι από γενεά εις γενεά. Ο βασιλεύς μας εσκοτώθη, καμμιά συνθήκη δεν έκαμε.

Η φρουρά του είχε παντοτινόν πόλεμον με τους Τούρκους και δυο φρούρια ήταν ανυπόταχτα. Με είπε ποια είναι η βασιλική φρουρά του, ποια είναι τα φρούρια; Η φρουρά του βασιλέως μας είναι οι λεγόμενοι κλέφτες, τα φρούρια, η Μάνη και το Σούλι και τα βουνά. Έτσι δεν μου μίλησε πλέον»

Ο Άμιλτον, όπως τον λέει ο Κολοκοτρώνης ή Χάμιλτον όπως τον γνωρίζουμε, δεν μίλησε πλέον, ομιλούν όμως αντ’ αυτού 200 χρόνια μετά οι ολιγάρχες αυτής της χώρας, που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς εθνική ψυχή

Στην Αρχαία Ρώμη υπήρχε ένας σπουδαίος ρήτωρ, ο Κάτων ο Τιμητής, ο οποίος άρχιζε και τέλειωνε κάθε του ομιλία με την φράση: «Εt preterea censeo Carthago delenda est» («Και εκτός αυτού, πιστεύω ότι η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί»). 

Ποια είναι η Καρχηδόνα της εποχής μας; Είναι το ψευτορωμαίικο, το ψευτορωμαίικο που πρέπει να καταστραφεί για να ξαναγεννηθεί και πάλι η Ελλάδα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

«Εt preterea censeo Carthago delenda est» Φάρσα και ειρωνεία απέναντι στην ίδια την Ιστορία, απέναντι σε Αξίες και Ιδανικά,

Κάποιοι “φίλοι” της Χρυσής Αυγής που είναι στην πραγματικότητα εχθροί της
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 14:03

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πρόσφατο παρελθόν “πουλούσε” πολύ, αλλά ακόμη και τώρα “πουλάει”… Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν και συνεχίζουν να το εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι, οι οποίοι όχι απλά έβγαλαν το ψωμί τους, αλλά το παντεσπάνι τους κάνοντας μεροκάματο το να εμφανίζονται σαν υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μάλιστα, όταν υπήρχαν ακόμη λίγα χρήματα από την κρατική επιδότηση που γρήγορα κόπηκε, είχαμε δώσει σε αυτούς αρκετά χρήματα, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις τους. Όταν σταματήσαμε να τους δίνουμε λεφτά γιατί δεν είχαμε, τότε άρχισαν να μας υβρίζουν είτε άμεσα, είτε το χειρότερο με ύπουλο τρόπο, δηλώνοντας ότι είναι μεν υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά κάνουν κριτική για το “καλό” μας… Αναφερόμαστε σε κάποια πουλημένα τομάρια, τρόφιμους της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι πράγματι έκαναν ζημιά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσκαιρη -ελπίζουμε- νίκη τους με το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών. 

Πρέπει επίσης να λεχθεί ότι κανένας από αυτούς τους “φίλους” μας, που είναι στην πραγματικότητα ορκισμένοι και πληρωμένοι εχθροί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν έχει προέλευση εθνικιστική. Πρόκειται για κοινούς γυρολόγους των κομμάτων, που σιτίζονται από σκοτεινά ταμεία και τους οποίους δυστυχώς αρκετοί αφελείς εθνικιστές πιστεύουν για τον απλούστατο λόγο ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχει αμάθεια, το χειρότερο ημιμάθεια και αμορφωσιά! Πριν κάποια χρόνια αυτοί οι γελοίοι ρουφιάνοι δεν θα είχαν κοινό. Στην ψωρο-ελλάδα όμως του τίποτε έχουν ακόμη και αυτοί λόγο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους γνωρίζει πολύ καλά και θα φροντίσει να τους μάθουν και όλοι οι Χρυσαυγίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πρόσφατο παρελθόν “πουλούσε” πολύ, αλλά ακόμη και τώρα “πουλάει”… Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν και συνεχίζουν να το

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να μιλάει για λαθρομετανάστες!
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 12:48

Ένοχη η Νέα Δημοκρατία για την μεγάλη ανοικτή πληγή για το Έθνος μας, της λαθρομετανάστευσης. Και όχι μόνον η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού από το 1990, που κυβερνούσε τότε η Ν.Δ. μέχρι την κυβέρνηση Σαμαρά δεν έκανε τίποτε για το θέμα. Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε και την απόλυτη συνενοχή της αριστεράς σε όλες της τις εκφράσεις.

Στο πλευρό των λαθρομεταναστών πάντοτε σαν “αλληλέγγυοι” οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μάλιστα χωμένοι μέχρι τον λαιμό στις ΜΚΟ και στις διάφορες οργανώσεις, που ενθαρρύνουν τις τελευταίες δεκαετίες την λαθρομετανάστευση. Έτσι λοιπόν, το καλύτερο θα ήταν να σιωπούν. Δεν σιωπούν όμως! Και διαβάσαμε σχετικά:   

ΘΡΑΣΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: «Έχουν λόγους ουσιαστικούς να ανησυχούν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως κομμάτων με τους παιδαριώδεις χειρισμούς στα εθνικά θέματα και στο κρίσιμο θέμα της προσφυγικής κρίσης το οποίο υποσχέθηκαν προεκλογικά θα το λύσουν γιατί τάχα μου, δήθεν, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερνε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ήταν 5000 στην Μόρια και τώρα είναι 25.000. Τα νησιά μας πνίγονται , οι νησιώτες αφήνονται στην τύχη τους και οι μετανάστες στοιβάζονται.»

Το θράσος του Τσίπρα και των αριστερών το είδαμε και πρόσφατα σε εκδήλωση για τους λαθρομετανάστες, όπου χωρίς κανένα πρόβλημα σε μια επίδειξη φτηνής πολιτικής, έδωσαν το παρών.

Είχαν μάλιστα και την απαίτηση να μην είναι εκεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που αγωνίζεται για το θέμα αυτό από τις αρχές ακόμη της δεκαετίας του ’90.

Ένοχη η Νέα Δημοκρατία για την μεγάλη ανοικτή πληγή για το Έθνος μας, της λαθρομετανάστευσης. Και όχι μόνον η κυβέρνηση

“Η εμμονή με τον ρατσισμό είναι η νέα μισαλλοδοξία”
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 11:37

Αυτόν τον τίτλο είχε άρθρο, το οποίο έγραψε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” η κ. Ελεάννα Βλαστού που είναι συγγραφέας και μένει στο Λονδίνο. Μεταξύ άλλων λοιπόν, γράφει στο άρθρο της: 

“Η Αγγλία είναι μια ανεκτική χώρα. Η Αγγλία είναι μια ανεκτική χώρα που έχει τρομερή αγωνία να αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία πόσο φιλελεύθερη είναι. Αν η Μέγκαν αποχώρησε αφήνοντας υπονοούμενα ότι το χρώμα της ευθύνεται εν μέρει για την ταλαιπωρία της, δεν έχει ιδέα πώς αισθάνομαι εγώ ως λευκή και προνομιούχα. Η χώρα αγκαλιάζει όλους και όλες που εμπίπτουν σε μειονότητα ή έτσι αισθάνονται. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν είμαι μαύρη, μουσουλμάνα, δεν ταυτίζομαι με σκύλο, δεν έχω προβεί σε αλλαγή φύλου, δεν είμαι ομοφυλόφιλη, ούτε ανήκω σε αυτούς με τα πολλά γράμματα της αλφαβήτου που λέγονται LGBTQ, δεν είμαι καν χορτοφάγος…” 

Απ’ ό,τι καταλάβαμε από όσα γράφει, υπαινίσσεται εμμέσως και γιατί άραγε δεν το λέει άμεσα, ότι επειδή δεν είναι μαύρη, δεν είναι μουσουλμάνα, δεν ταυτίζεται με σκύλο, δεν είναι ομοφυλόφιλη και τα λοιπά, για αυτό και δεν είναι προνομιούχα. Και αυτό με την σειρά του σημαίνει ότι εάν ήταν κάτι από όλα αυτά, θα ήταν προνομιούχα και πράγματι αυτό ισχύει! 

Πρόκειται για την περίφημη πολιτική των “θετικών διακρίσεων”, η οποία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και έχει επιβληθεί και στην Ευρώπη. Όντως, η νέα μισαλλοδοξία είναι η εμμονή με τον ρατσισμό και όπως δημόσια είχε διατυπώσει το ερώτημα ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στην Βουλή, πως είναι δυνατόν κάποιοι να είναι αντιρατσιστές όταν είναι ρατσιστές με όσους θεωρούν ρατσιστές; 

Επί της ουσίας, ο λεγόμενος αντιρατσιστικός νόμος, απαγορεύει τις διακρίσεις λόγω πολιτικών πεποιθήσεων. Κανένας όμως Εισαγγελέας δεν άσκησε δίωξη για τις διακρίσεις που γίνονται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των Χρυσαυγιτών λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων.

Αυτόν τον τίτλο είχε άρθρο, το οποίο έγραψε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” η κ. Ελεάννα Βλαστού που είναι συγγραφέας και μένει

Σύνορα και Εθνική Κυριαρχία
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 10:18

Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο ότι το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αποτελεί το πιο ζωτικής σημασίας άμεσο πρόβλημα για την Ελληνική κοινωνία. Την ίδια ώρα, οι «αφίξεις» από την Τουρκία συνεχίζονται, με τους υπεύθυνους-ανεύθυνους της κυβέρνησης της ΝΔ να… προσεύχονται ώστε η κακοκαιρία του χειμώνα να μπορεί να τις ανασχέσει, αφού οι ίδιοι είναι εντελώς ανίκανοι για οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπισή τους. Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων στα νησιά για το θέμα αυτό, με τις πρόσφατες παλλαϊκές κινητοποιήσεις να δείχνουν στην κυβέρνηση το τεράστιο μέγεθος των λανθασμένων επιλογών της. Τα ίδια τα επίσημα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών λένε ότι 74.348 «πρόσφυγες» πέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας το 2019, αριθμός ο οποίος είναι διπλάσιος σε σχέση με το 2018.

Εξίσου ανησυχητικές είναι και οι προβλέψεις για το 2020, καθώς ο Μάνος Λογοθέτης, ειδικός γραμματέας πρώτης υποδοχής της Ελληνικής κυβέρνησης, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε γερμανικά ΜΜΕ, δήλωσε ότι «η Ελληνική κυβέρνηση προβλέπει ότι περίπου 100.000 αιτούντες άσυλο θα καταφθάσουν στα νησιά της από την Τουρκία μέσα στο 2020».

Είναι ολοφάνερο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίση παρατεταμένης διαρκείας και όχι σε ένα έκτακτο και προσωρινό φαινόμενο, που τροφοδοτείται τόσο από τις γεωπολιτικές αναταράξεις της περιοχής όσο και από τους σχεδιασμούς της ΕΕ για μετατροπή της Χώρας μας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών και φράχτη αναχαίτησης προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Με αυτές τις συνθήκες να παραμένουν, αναμένεται τα επόμενα χρόνια, με την λαθρομετανάστευση να κινείται στα περσινά επίπεδα, περίπου 60-70 χιλιάδες άνθρωποι να έρχονται παράνομα στην Χώρα μας κάθε χρονιά, με την Ελλάδα να πέφτει στην πλάτη της το βάρος της διαχείρισης αυτών των πληθυσμών, με απρόβλεπτες γι’ αυτήν συνέπειες.

Την ίδια στιγμή, διαφαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα ο κίνδυνος το λεγόμενο «προσφυγικό» να μετατραπεί σε στρατηγικό ζήτημα για την Εθνική Κυριαρχία μας. Η χρησιμοποίηση από τον Ερντογάν των «προσφύγων» που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα ως γεωπολιτικό όπλο «γκριζαρίσματος» του Αιγαίου και του Έβρου, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα του ξεδιπλώνει το σύνολο της αναθεωρητικής-επεκτατικής πολιτικής της σε βάρος μας, απαιτεί μια άλλου τύπου αξιολόγηση των ζητημάτων. Παράλληλα, η ευρωπαϊκή διάσταση της Χώρας μας εντός της ΕΕ αμφισβητείται από το ίδιο το ευρωπαϊκό κέντρο που έχει κατατάξει την Ελλάδα έξω ακόμη κι από εκείνη την υποβαθμισμένη ευρωπαϊκή περιφέρεια, χρησιμοποιώντας ως νέα επιβαλλόμενη εντολή, μετά τα μνημόνια και την επιτήρηση, την μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο συγκέντρωσης «μεταναστών και προσφύγων».

Όλο αυτό το σκηνικό συμβαίνει σε μια περίοδο που τα αδιέξοδα της ΕΕ κάνουν ξανά επίκαιρες και αναγκαίες τις πολιτικές με κριτήριο την προτεραιότητα του Εθνικού Συμφέροντος, το οποίο επανέρχεται ως πρωταρχική επιλογή σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, τόσο από «συντηρητικούς» όπως ο Ορμπάν, όσο και από «προοδευτικούς» όπως ο Μακρόν. Υπάρχει και μια ακόμη κρίσιμη πλευρά του όλου ζητήματος, καθώς στην Ελλάδα δεν βρίσκονται μόνο οι 80-100 χιλιάδες «πρόσφυγες και μετανάστες» του σχετικά πρόσφατου χρονικού διαστήματος. Στην Χώρα μας βρίσκονται, εδώ και χρόνια, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μη Ελληνικής Ιθαγένειας, οι οποίοι αντιστοιχούν στο περίπου 10% του συνολικού πληθυσμού της. Όσο και να προπαγανδίζουν οι «ανθρωπιστές», οι «αντιρατσιστές» και οι λοιποί «αλληλέγγυοι» υπέρ της περαιτέρω «ενσωμάτωσης» και «αφομοίωσης», η κοινωνική συνοχή σε μια χώρα με τέτοια σύνθεση δεν είναι καθόλου εφικτή, ειδικά σε περιόδους υψηλών εντάσεων, όπως η τωρινή, με την Τουρκία.

Έχοντας υπόψιν μας τόσο την δημογραφική, κοινωνική, οικονομική υποβάθμιση της Χώρας μας τα τελευταία χρόνια που έχει περιορίσει τις όποιες αντοχές της, όσο και την εθνοτική σύνθεση των «προσφύγων και μεταναστών», οι οποίοι είναι φορείς ενός διαφορετικού κοσμοθεωρητικού και βιοθεωρητικού πλαισίου που κάνει μη συμβατή αυτή την συνοχή, αποδεικνύεται έτσι το ανεφάρμοστο της σκέψης περί «ενσωμάτωσης» και «αφομοίωσης». Η αντιμετώπιση του μείζονος θέματος της λαθρομετανάστευσης μπορεί να γίνει με μόνο γνώμονα την έννοια της Εθνικής Κυριαρχίας.

Δεν νοείται Κυρίαρχο Κράτος που δεν ασκεί σοβαρό έλεγχο επί των (χερσαίων και θαλάσσιων) συνόρων του. Η υποτέλεια που έχει κυριαρχήσει ως «ρεαλισμός» τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια αυτοκαταστροφική λογική. Στην αρχή, πιστεύοντας την ψευδαίσθηση ότι «τα Ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρώπης», παραδώσαμε τον έλεγχο των θαλάσσιων συνόρων μας στην Frontex και, μετά την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, στο ΝΑΤΟ. Στην συνέχεια, το λογικό και αναπόφευκτο αίτημα ο Ελληνικός Στρατός να φυλάει τα σύνορα ταυτίστηκε από τους κάθε λογής «δικαιωματάκηδες», με τις γνώριμες υστερικές κραυγές τους, με τον «ρατσισμό» και τον «φασισμό».

Ερχόμενοι στο σήμερα, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, βλέπουμε ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις της για «πάταξη της λαθρομετανάστευσης» διαψεύστηκε πρακτικά παταγωδώς. Αντιθέτως, η ΝΔ υπόσχεται να συνεχίσει-ενισχύσει επί της ουσίας το καταστροφικό έργο του προκατόχου της ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας έτσι για πολλοστή φορά ότι αυτά που ενώνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ περισσότερα και πιο ισχυρά από αυτά που τους χωρίζουν. Ο δικός τους εγκάρδιος πολιτικός εναγκαλισμός αποτελεί ταυτόχρονα ένα θανάσιμο σφιχταγκάλιασμα για την Πατρίδα και τον Λαό, για το Έθνος των Ελλήνων.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο ότι το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αποτελεί το πιο ζωτικής σημασίας άμεσο

Οι Τούρκοι θέλουν την Δυτική Θράκη και δεν το κρύβουν!
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 08:35

Καμία απάντηση από το “ελληνικό” κράτος, που κυβερνούν σήμερα οι “εθνικόφρονες” της Ν.Δ., στις προκλήσεις των μουσουλμάνων δημάρχων της Ελληνικής Θράκης σε συγκέντρωση στην Προύσα, στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ μίλησαν για ανεξάρτητη Θράκη!  

Το ζήτημα των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης είναι ένα λίαν σοβαρό εθνικό θέμα, για το οποίο και ασφαλώς φέρει μεγάλη ευθύνη (όχι μόνο σήμερα…) η ελληνική πολιτεία, η οποία κατόπιν πιέσεως Άγκυρας και ΝΑΤΟ τους αναγκάζει σε εκτουρκισμό! Τα σχέδια των Τούρκων για την Θράκη μας είναι φανερά, δεν τα κρύβουν καν!

Άλλωστε για το θέμα αυτό είχε πάρει θέση ο ίδιος ο Κεμάλ, ο οποίος σε ομιλία του το 1922 είχε πει:  

«Ο μοναδικός σκοπός όλων μας είναι να παραμείνει ολόκληρη η Δυτική Θράκη στα χέρια των μουσουλμάνων και ακολούθως σε κατάλληλο χρόνο και ευκαιρία να προσαρτηθεί στην Μητέρα Πατρίδα… Γι’ αυτό τον λόγο, προκειμένου να επιτύχουμε τον σκοπό μας η μοναδική λύση του προβλήματος είναι οι ομόφυλοι και ομόθρησκοί μας που ζουν σε αυτήν, πρέπει να σχηματίσουν πληθυσμιακή εθνική πλειονότητα, συγκροτούντες και ενισχύοντες τις εθνικο – θρησκευτικές οργανώσεις».

Καμία απάντηση από το “ελληνικό” κράτος, που κυβερνούν σήμερα οι “εθνικόφρονες” της Ν.Δ., στις προκλήσεις των μουσουλμάνων δημάρχων της Ελληνικής

Με στρατιωτικές τιμές η επιστροφή του Ήρωα Κατσάνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του - Παρούσα η Χρυσή Αυγή
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 00:29

Ένα ακόμα κεφάλαιο της τραγωδίας της Κύπρου ολοκληρώθηκε με την ταφή του Ήρωα Κατσάνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Σήμερα, 15 Φεβρουαρίου ο Ταγματάρχης Κατσάνης που έπεσε μαχόμενος τον Ιούλιο του 1974 στην Μεγαλόνησο επέστρεψε στην πατρώα γη και 46 ολόκληρα χρόνια μετά μας υπενθυμίζει τις κακουχίες και θυσίες που υπέστησαν οι Έλληνες για την απόκρουση της τουρκικής εισβολής εκείνο το καλοκαίρι.

Η Χρυσή Αυγή έδωσε το παρόν και απότισε φόρο τιμής σε έναν ξεχωριστό άντρα του οποίου ο αγώνας, δυστυχώς, παρέμεινε ανεκπλήρωτος. Τη στιγμή που οι Έλληνες εθνικιστές τιμούν εκείνους που δόξασαν και υπερασπίστηκαν την πατρίδα, οι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας δεν αισθάνονται την παραμικρή ντροπή να παρίστανται σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Άραγε, πως μπορούν να τιμήσουν έναν Ήρωα που πολέμησε για την ελληνικότητα της Κύπρου όταν παραμένουν διπλωματικά «ψύχραιμοι» έναντι στην εντεινόμενη τουρκική επιθετικότητα; Πως μπορούν να συνδυάσουν την αυτοθυσία ενός αξιωματικού που έχασε τη ζωή του στην μαρτυρική Κύπρο με τις δηλώσεις υπουργών περί ανέμων που άλλοτε παίρνει τη σημαία από τα Ίμια κι άλλοτε παρασέρνει τα τούρκικα καράβια να παραβιάσουν την εθνική μας κυριαρχία; Αυτοί που κάνουν λόγο για συνδιαχείριση στο Αιγαίο, που νομιμοποιούν την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, που εκθειάζουν τον Σουλτάνο και αρνούνται να απαντήσουν στις προκλήσεις του για να μη τον θυμώσουν, όλοι αυτοί που κάνουν καριέρα με την καραμέλα της ελληνοτουρκικής φιλίας θα έπρεπε να απουσιάζουν από την νεκρώσιμη τελετή, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού σε ένα άξιο τέκνο της πατρίδας.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Γ. Κατσάνη και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το όραμα των Ηρώων για μια Ελλάδα ισχυρή και ενωμένη θα λάβει σάρκα και οστά.

Ένα ακόμα κεφάλαιο της τραγωδίας της Κύπρου ολοκληρώθηκε με την ταφή του Ήρωα Κατσάνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Σιδηρόκαστρο

Δώρο 10.000 ευρώ για συνταξιούχους βουλευτές
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 23:16

Όπως έγινε γνωστό, αναδρομικά που ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ και φτάνουν τα 10.000 θα πάρουν όσοι βουλευτές ήταν παράλληλα συνταξιούχοι το 2016 σύμφωνα με εγκύκλιο του ΕΦΚΑ. Το δώρο αυτό από την κυβέρνηση της Ν.Δ. για το οποίο δεν υπήρχε καμία αντίδραση σοβαρή από τα λοιπά κόμματα έρχεται όταν εμποδίζεται να δοθούν διορθωτικά ποσά σε 2.550.000 συνταξιούχους, οι οποίοι έχουν προβάλει απαιτήσεις για αναδρομικά.

Η ενέργεια αυτή της κυβερνήσεως δείχνει καθαρά ότι η Βουλή είναι μία σκληρή συντεχνία, η οποία φροντίζει τα δικά της παιδιά, αδιαφορώντας για την δύσκολη κατάσταση, στην οποία ευρίσκεται ένα μεγάλο μέρος του λαού μας, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι στην χώρα υπάρχουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο άνεργοι και ότι έχουν φύγει από την Πατρίδα μας 500.000 Έλληνες για να εργαστούν στο εξωτερικό. Οι βουλευτές να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία για το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.  

Όπως έγινε γνωστό, αναδρομικά που ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ και φτάνουν τα 10.000 θα πάρουν όσοι βουλευτές ήταν παράλληλα συνταξιούχοι

Στο γκέτο της Μενάνδρου: Μηδενική ανοχή στους εγκληματίες λαθρομετανάστες! (Βίντεο)
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 22:31

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο γκέτο της οδού Μενάνδρου αμέσως μετά την φονική συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών συμμοριών. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε την απόλυτη ανυπαρξία οποιασδήποτε κρατικής αρχής στην περιοχή, που έχει μεταβληθεί σε άσυλο αλλοδαπών εγκληματιών:

- Λαθρομετανάστες με σπαθιά και πιστόλια αλληλοσκοτώνονται εν μέση οδώ
- Ξεφτιλίστηκε ο Χρυσοχοΐδης και το αφήγημα Μητσοτάκη περί..."Νόμου και Τάξης"
- Μόνο με στρατιωτική επιχείρηση καθαρίζει πλέον το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας

Δείτε τις δηλώσεις του επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", που φυσικά θάφτηκαν από τα πληρωμένα κανάλια της διαπλοκής:

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο γκέτο της οδού Μενάνδρου αμέσως μετά την φονική συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών συμμοριών. Ο Ηλίας

Κάποιοι “φίλοι” της Χρυσής Αυγής, που φοβούνται να αναφέρουν ακόμη και το όνομά της
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 21:36

Όποτε τους συναντάμε μας παριστάνουν τους φίλους και ίσως στην πραγματικότητα να τρέφουν και καλά αισθήματα για το Κίνημά μας. Πολλοί από αυτούς έχουν στην διάθεσή τους ένα μέσον δημόσιο στο οποίο εκφράζουν άποψη. Ποτέ όμως δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα ή δεν είναι φίλοι μας και υποκρίνονται ότι δήθεν μας συμπαθούν και συμφωνούν μαζί μας, είτε πολύ απλά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Τι φοβούνται; Μα ένα κυρίαρχο σύστημα, το οποίο έχει στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι μακριά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όποιος είναι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εχθρός μας.

Μάλιστα, το μήνυμα αυτό το έστειλαν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο όταν μας παρουσίασαν, παραβιάζοντας κάθε νόμο και δεοντολογία, με τις χειροπέδες στα χέρια, οι μεγάλοι “δημοκράτες”. Ήταν αυτό το τηλεοπτικό σόου μία ψυχολογική επιχείρηση του τύπου “σοκ και δέος” ανάλογη με αυτή της σκόπιμης διαρροής του βίντεο με τον απαγχονισμό του Σαντάμ Χουσεΐν και με το λιντσάρισμα του Καντάφι. 

Προς όλους αυτούς, λοιπόν, που είτε είναι ή παριστάνουν τους φίλους μας, θέλουμε να τους στείλουμε και εμείς ένα μήνυμα ότι δεν είμαστε αφελείς και όποιος είναι φίλος μας φαίνεται με πράξεις και όχι με λόγια.

Όποτε τους συναντάμε μας παριστάνουν τους φίλους και ίσως στην πραγματικότητα να τρέφουν και καλά αισθήματα για το Κίνημά μας.

Η επικίνδυνη κυβέρνηση της ΝΔ επιτάσσει μεγάλης στρατιωτικής σημασίας χώρο για τους λαθρομετανάστες!
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 20:44

“Η έκταση που επιτάσσει η Κυβέρνηση είναι ο χώρος στον οποίο υπάρχει το υπόγειο διοικητήριο του Στρατού εν καιρώ πολέμου.”

Ο Πρόεδρος κοινότητας στο Μαναταμάδο της Λέσβου  Χαράλαμπος Τζελαΐδης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι ο νέος καταυλισμός αλλοδαπών που θέλει να κατασκευάσει η κυβέρνηση στη θέση Καράβα βρίσκεται πάνω από το υπόγειο επιχειρησιακό κέντρο της 98 ΑΔΤΕ!

«Έχουμε προσκομίσει φωτογραφικό υλικό από το internet, και από αυτοψία που κάναμε οι ίδιοι στο σημείο, καθώς επίσης και από τα χρόνια που ζούμε στο τόπο αυτό, συγκρίνοντας τις συντεταγμένες που δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 405/11-02-2020 τεύχος Β, φαίνεται καθαρά ότι, η έκταση που επιτάσσει η Κυβέρνηση να γίνει το Κλειστό Κέντρο προσφύγων - μεταναστών, είναι ο χώρος στον οποίο υπάρχει το υπόγειο διοικητήριο του Στρατού εν καιρώ πολέμου.

Φαίνονται οι θέσεις που καταλαμβάνουν τα άρματα, καθώς επίσης και ο χώρος στον οποίο ο εχθρός μπορεί να κάνει απόβαση ρίχνοντας αλεξιπτωτιστές και να προσγειώσει άνετα ελικόπτερα.

Πάντα να έχουμε υπόψη μας ότι η Τουρκία (Μοσχονήσια) απέχουν από την θέση αυτή 7 – 8 μίλια. Αυτόν, λοιπόν, το χώρο επιτάσσει η Κυβέρνηση για την νέα δομή. Θα ήθελα, να σκεφτεί η Ελληνική Κυβέρνηση, αν γνώριζε πόσο σημαντικής στρατιωτικής  σημασίας ήταν ο χώρος που επίτασσε.”

“Η έκταση που επιτάσσει η Κυβέρνηση είναι ο χώρος στον οποίο υπάρχει το υπόγειο διοικητήριο του Στρατού εν καιρώ πολέμου.”

«Ο κόσμος έχει βυθισθεί σε μια σκοτεινή εποχή»
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 19:57

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΛΥΤΙΚΗ ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΒΟΛA

O μεγάλος Ευρωπαίος στοχαστής βαρόνος Έβολα, βαθύτατα παρεξηγημένος και εντόνως συκοφαντηθείς οραματιστής, κατήγγειλε την εκφυλιστική πλευρά του συγχρόνου πολιτισμού, χρησιμοποιών την Παράδοση ως κανονιστική αρχή. Συμφώνως με το δόγμα των τεσσάρων Κοσμικών Εποχών, το πραγματικόν νόημα της ιστορίας δεν είναι η «πρόοδος», αλλά τουναντίον η διαρκώς αυξανομένη υποστροφή των ανθρώπων αφ’ ότου παρήλθεν η «Χρυσή Εποχή».

Η υλιστική εποχή μας αντιστοιχεί στην Εποχή του Σιδήρου, στον χαμηλότερο βαθμόν καταπτώσεως ο οποίος προηγείται ενός επικειμένου νέου κύκλου. Κατά τον Έβολα, η παγκόσμιος ιστορία υπήρξεν μια σειρά επαλλήλων κύκλων που είναι εκφυλιστικοί και όχι εξελικτικοί, ενώ τώρα αντί να εισερχόμεθα σε μιαν εποχή φωτός, κατανοήσεως, σοφίας και ειρήνης ευρισκόμεθα στην πλέον σκοτεινή εποχή (την καλουμένη Κάλι-Γιούγκα).

Ο σύγχρονος τρόπος σκέψεώς μας είναι μια γενικευμένη ερημία, είναι το τελικόν στάδιον αποσυνθέσεως της αληθείας και όχι της αποκορυφώσεώς της. Η ιστορία εξεταζομένη από αυτήν την οπτική είναι μια σειρά «καθοδικών βημάτων», κατά τα οποία τα νέα θρησκευτικά και εσωτερικά συστήματα αποτελούν θραύσματα της αληθείας και όχι καινοτομίες ή μετεξελίξεις της. Στο Μείζον Έργον του «Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο», ο Έβολα ανατέμνει και αποκαλύπτει την ελειμματικότητα και την ατέλεια που διακατέχουν τις ψευδείς θεοσοφίες, τα οράματα της «νέας εποχής» και τα ποικίλα ψευδο-διανοητικά συστήματα, τόσο διαδεδομένα σήμερον.

Η ανάλυση του Διδασκάλου, μας προσφέρει μιαν αρτία εικόνα για την πραγματική φύση του ανθρώπου, την ιστορία του και τους στόχους του. Η προσέγγιση του είναι διανοητικώς και πνευματικώς απαιτητική, ενώ ζητείται μεγίστη συγκέντρωση από τους αναγνώστες του, όμως σε αντάλλαγμα προσφέρει μιαν υπέροχο ολιστική κοσμοθεωρία, που αμφισβητεί ριζικώς τα θεμέλια των επικαίρων πεποιθήσεων. Το έξοχο ιδεολογικό πλέγμα της «εξεγέρσεως εναντίον του συγχρόνου κόσμου» αποτελεί μια πληρεστάτη αναφορά, μιαν ιδιαιτέρως διαφωτιστική έκθεση για τους κύκλους της ιστορίας, καθώς και μιαν εμπεριστατωμένη εξέταση του ρόλου της αριστοκρατίας, του συστήματος των καστών και των ηρωικών αρετών. Όπως οι περισσότεροι Παραδοσιοκράτες στοχαστές, ο Έβολα συνέλαβε τον κόσμο σε μιαν διαδικασία αποσυνθέσεως και αντελίξεως, σε αντίθεση με το ορθολογικό πρότυπο - μοντέλο «προόδου» και «εξελίξεως».

Αυτή του η κοσμοθεωρία επηρεάσθη βαθύτατα από την ανατολικήν έννοια του «κυκλικού χρόνου», η οποία διεδόθη από τον σπουδαίον Ρουμάνο συγκριτικό θρησκειολόγο και Εθνικιστή Μιρτσέα Ελιάντε (με τον οποίον ο Έβολα αλληλογράφει και συνηντάτο). Για τους Παραδοσιοκράτες, η ανθρωπότης βιώνει συνεχώς αυξανόμενες εποχές διαλύσεως και χάους, εκπίπτουσα εν τέλει ολοσχερώς από την θεία Χρυσήν Εποχή. Το ιστορικόν περίγραμμα του Έβολα αναδεικνύει περαιτέρω τις «Κοσμικές Εποχές», αναλύει την πολιτιστική εστίαση κάθε περιόδου, καθώς και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα εντός των ιδεολογικών και πνευματικών παραδόσεων της κάθε εποχής.

Η εποχή μας είναι η εποχή των μαζανθρώπων και της πλουτοκρατικής - ολιγαρχικής δημοκρατίας, διαποτισμένη με το «πνεύμα του ποιμνίου». Είναι η πλέον παρακμιακή κοσμική εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από την «φυγή των θεών» (φράση από τον Μάρτιν Χάϊντεγκερ, στο «Εισαγωγή στην μεταφυσική», σελίς 45), ή κατά τον ίδιον τον Διδάσκαλο Έβολα από την «Άμεσο απόσυρση των Δυνάμεων της αρχαιότητος» («Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο», σελίς 133.) Άλλωστε, η ζοφερά και εξαθλιωτική Κάλι Γιούγκα, στερημένη από κάθε διάσταση υπερβατικότητος, είναι ταυτοχρόνως η πλέον κακούργος εποχή μηδενισμού και το προοίμιον μιας καθαρσίου καταστροφής που θα οδηγήσει σε μια νέα Χρυσή Εποχή.

Ακολούθως παρατίθεται ένα σπουδαίο κείμενο του Διδασκάλου Έβολα γραμμένο 9 μόλις χρόνια μετά την λήξη του Β’ Μεγάλου Πολέμου (στις 14 Ιανουαρίου 1954), στο πολιτιστικό και πολιτικό περιοδικό «Roma», εκδιδόμενο στην Νάπολη (από το 1862) με τότε Διευθυντή τον άκαμπτο Εθνικιστή συγγραφέα Αλφρέντο Σινιορέττι. Το περιοδικό εχαρακτηρίζετο ως «Επιθεώρηση αφιερωμένη στην αναγέννηση των τεχνών της σκέψεως, των επιστημών και της παραγωγής».

Το ακόλουθον άρθρο εγράφη 3 χρόνια μετά την δίκη του μεγάλου στοχαστή από το μεταπολεμικό ιταλικό κράτος για «συνωμοσία αναβίωσης του φασισμού» και 2 χρόνια μετά την πανηγυρική του αθώωση. Η νεαρά μεταπολεμική ιταλική «δημοκρατία» των σπεκουλαδόρων και των μαφιόζων, ευλόγως εφοβήθη την δυναμική παρουσία του φιλοσόφου-δασκάλου. Στα 1951 το μεταπολεμικό «κράτος» τον έσυρε σε δίκη από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο, με την κατηγορία ότι τα βιβλία του «…εξυμνούν τον φασισμό και προτρέπουν τους νέους να επαναστατήσουν εναντίον της νέας δημοκρατικής τάξης πραγμάτων, σχηματίζοντας μυστικές μάχιμες ομάδες», οπότε τελικώς προεφυλακίσθη για «έγκλημα γνώμης». Όπως όμως προανεφέρθη, η χαλκευθείσα δικαστική αθλιότης κατέρρευσε κατά την από έδρας διαδικασία, ενώ ο βαρώνος Έβολα μετά την αποφυλάκισή του υπήρξεν διαφωτιστής και οικοδεσπότης μιάς ολοκλήρου νέας γενεάς Εθνικιστών που τον προσεφώνουν τιμητικώς «maestro».


[“Είναι oλίγον έως πολύ γνωστόν ότι, ενώ ο σύγχρονος άνθρωπος επίστευε, και εν μέρει εξακολουθεί να πιστεύει, στον μύθοn της εξελίξεως, οι αρχαίοι πολιτισμοί, σχεδόν χωρίς εξαίρεση, αλλά ακόμη και οι πληθυσμοί των αγρίων, αναγνωρίζουν την αντέλιξη, την υποστροφήν της εξελίξεως, την σταδιακή παρακμή του ανθρώπου από μιαν αρχέγονο κατάσταση – νοουμένη όχι ως ένα ημιπιθήκειο παρελθόν, αλλά ως μία κατάσταση υψηλής πνευματικότητος.

Η πλέον διάσημος μορφή αυτής της διδασκαλίας είναι ο μύθος του Ησιόδου σχετικώς με τις τέσσαρες εποχές του κόσμου* – την χρυσή, την αργυρά, την χαλκίνη και την σιδηρά – οι οποίες αντιστοιχούν στις διαδοχικές βαθμίδες της αναφερομένης «πτώσεως» ή αποσυνθέσεως. Απολύτως ανάλογος είναι η διδασκαλία των Ινδών σχετικά με τις «Γιούγκα», τους διαδοχικούς πλανητικούς κύκλους οι οποίοι είναι εξ ίσου τέσσαρες στον αριθμό και από μιαν «Εποχή της Υπάρξεως» ή «της Αληθείας», καλουμένη «Σάτυα Γιούγκα» καταλήγουν σε μια «σκοτεινή εποχή», την «Κάλι Γιούγκα». Συμφώνως προς αυτές τις παραδόσεις, οι τρέχοντες καιροί αντιστοιχούν στο επίκεντρον αυτής της τελευταίας περιόδου: ευρισκόμεθα καταμεσής της «σκοτεινής περιόδου».

Παρά το γεγονός ότι η διατύπωση αυτών των θεωριών είναι πάρα πολύ παλαιά, στην πραγματικότητα τα αναμενόμενα για την «σκοτεινή εποχή» χαρακτηριστικά αντιστοιχούν με τρόπον αρκούντως εντυπωσιακό προς τα γενικά χαρακτηριστικά των χρόνων μας. Ημπορεί κάποιος να αξιολογήσει επ’ αυτού κάποια εδάφια που αντλούμε από την Βισνού – Πουράνα **, κείμενο που έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του θησαυρού των αρχαίων παραδόσεων και των αρχαίων μύθων της Ινδίας. Εμείς περιοριζόμεθα να προσθέσουμε, εντός παρενθέσεων, κάποιες εξηγήσεις και να υπογραμμίσουμε τις πλέον προφανείς αντιστοιχίες.

Κατ’ αρχάς: «Φυλές δούλων, απόβλητοι και βάρβαροι θα καταστούν κύριοι στις όχθες (των ποταμών) του Ινδού, του Ντεβίκα, του Τσαντραβάγκα και του Κασμίρ... Οι ηγέτες που θα βασιλέψουν στην γη ως φύσεις βίαιες... θα αρπάξουν τα αγαθά από τους υπηκόους τους. Στενόμυαλοι μέσα στην εξουσία τους, όλο και ταχύτερον θα εκπηδούν και θα καταρρέουν. Οι ζωές τους θα είναι σύντομες, οι επιθυμίες τους ακόρεστες και θα αγνοούν τι είναι το έλεος. Οι λαοί των διαφόρων χωρών, όντες ανάμικτοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.» (Αυτό σχετίζεται με τις νέες βαρβαρικές επιδρομές, με την συνακόλουθο εισαγωγή του υλιστικού ιού και μιας κτηνώδους «θελήσεως για δύναμη», - τυπικών χαρακτηριστικών στην σύγχρονη Δύση-, σε υπερχιλιόχρονους πολιτισμούς, ακόμη πιστούς σε ιερές παραδόσεις. Αυτή η διαδικασία, όπως ξέρετε, στην Ασία είναι σε αλματώδη εξέλιξη).

«Η επικρατούσα κάστα θα είναι εκείνη των δούλων» (προλεταριο-σοσιαλιστική εποχή: κομμουνισμός). «Εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει την γεωργία και το εμπόριο και κατέληξαν να ζουν ωσάν δούλοι ή να εξασκούν μηχανικά επαγγέλματα» (προλεταριοποίηση και βιομηχανοποίηση).

«Ο ηγέτες αντί να προστατεύουν τους υπηκόους τους, θα καταστρέψουν και θα ληστέψουν την ιδιοκτησία από την κάστα των εμπόρων, με οικονομικές δικαιολογίες» (κρίση της ατομικής ιδιοκτησίας και του καπιταλισμού, κομμουνιστική κρατικοποίηση της κοινωνίας).

«Η υγεία (εσωτερική) και ο νόμος (σύμφωνος με την ίδια την φύση) θα μειούνται ημέρα με την ημέρα, έως ότου ο κόσμος διαφθαρεί τελείως. Μόνον τα κέρδη θα προσφέρουν κοινωνική αξία. Μοναδικό κίνητρο της αφοσιώσεως θα είναι μια φροντίδα για την σωματική ευεξία, μόνη σύνδεση μεταξύ των δύο φύλων θα είναι η απόλαυση, μόνος δρόμος για την επιτυχία θα είναι η απάτη.

Η γη θα τιμάται μόνο για τους ορυκτούς θησαυρούς της (εκβιομηχάνιση με κάθε κόστος, θάνατος της ευλαβείας της γης). «Τα ιερατικά άμφια θα αντικαταστήσουν την αξιοπρέπειαν του ιερέως. Η μόνη αιτία υπακοής θα είναι η αδυναμία (ήτοι το τέλος των παλαιών σχέσεων πίστεως και τιμής). Η φυλή θα αδυνατεί να παράγει θεϊκές γεννήσεις. Παρεκκλίνοντες λόγω επιδράσεως των απίστων, οι άνθρωποι θα ρωτούν με ασέβεια: Τι κύρος έχουν τα παραδοσιακά κείμενα; Ποίοι είναι αυτοί οι θεοί, ποία είναι αυτή η κάστα που κατέχει την πνευματικήν εξουσία; (οι Βραχμάνοι)»

«Ο σεβασμός για τις κάστες, για την κοινωνική τάξη και για τα (παραδοσιακά) θεσμικά όργανα θα είναι πολύ ολιγότερος κατά την σκοτεινή εποχή. Οι γάμοι στην εποχή αυτήν θα παύσουν να είναι μια ιεροτελεστία και οι κανόνες που συνδέουν έναν μαθητή με έναν πνευματικό διδάσκαλο δεν θα έχουν πλέον ισχύ. Ο καθείς θα θεωρεί πως ημπορεί να φτάσει στην κατάσταση των «αναγεννημένων», με οποιουδήποτε είδους πορεία (αυτό είναι το επίπεδο του αναγκαστικού «εκδημοκρατισμού», του εξισωτισμού των συγχρόνων προϋποθέσεων της πνευματικότητος) και οι πράξεις λατρείας που ακόμα ημπορούν να διενεργηθούν δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Κάθε στάση της ζωής θα είναι ασυδότως ιδία για όλους» (συναίνεση, συμμόρφωση, ομοιοτυποποίηση).

«Αυτός που θα διανέμει περισσότερα χρήματα θα είναι άρχων των ανθρώπων και η οικογενειακή καταγωγή θα παύσει να είναι ένας τίτλος υπεροχής» (υπέρβαση της παραδοσιακής αριστοκρατίας). «Οι άνθρωποι θα εστιάσουν τα ενδιαφέροντά τους στην απόκτηση, έστω και ανέντιμη, του πλούτου. Κάθε είδος ανθρώπου θα φαντάζεται πως είναι ίσο με έναν Βραχμάνο» (διφορούμενες αναληθείς προϋποθέσεις της «ελευθέρας ακαδημαϊκής καλλιεργείας» – αλαζονεία της αγνοίας). «Ο λαός θα διακατέχεται από τον τρόμον του θανάτου και θα φοβείται την πενία : Μόνον ένεκα τούτων θα διατηρεί μιαν επίφαση λατρείας. Οι γυναίκες δεν θα ακολουθούν την βούληση των συζύγων τους ή των γονέων τους. Θα είναι εγωίστριες, άθλιες, ανισόρροπες και ψεύτρες και θα προσκολλώνται στους εκλύτους. Θα καθίστανται απλά αντικείμενα σεξουαλικής φθοράς.»

Καθώς η επικαιρότης αυτής της προφητείας στην Βισνού – Πουράνα περιέχει στοιχεία δυσκόλως αμφισβητήσιμα, για την αντίληψη και κατανόηση της γενικής σημασίας της πρέπει αναγκαστικώς να έχουμε μιαν αίσθηση ενός σημείου αναφοράς, δηλαδή ποίες θα είναι οι αιτίες, ποια θα είναι η κατάσταση εκείνη με την οποίαν θα εκφυλισθεί σταδιακώς η ανθρωπότης. Αλλά τι ημπορεί να σημαίνουν σήμερον, για τους περισσοτέρους ανθρώπους, όροι όπως «Εποχή της Υπάρξεως» και «Χρυσή Εποχή»; Δυστυχώς, αυτοί οι όροι έχουν συρρικνωθεί σε απλές, μυθολογικές και λογοτεχνικές αναμνήσεις, δίχως νόημα !

Στο εν λόγω κείμενο θα άξιζε τον κόπο να σημειώσουμε δύο επιπλέον θέματα τα οποία μετριάζουν κάπως τις όντως ζοφερές προοπτικές της σκοτεινής εποχής. Μόνον τα περιγράφουμε:

Το πρώτο θέμα είναι η ιδέα ότι όποιος έχει γεννηθεί στην Κάλι-Γιούγκα και παρά ταύτα ημπορεί να αναγνωρίσει τις πραγματικές αξίες και τον αληθινό νόμο, θα συλλέξει υπερφυσικούς καρπούς, δυσκόλως προσιτούς σε ευκολοτέρους καιρούς. «Ηρωική απαισιοδοξία» θα έλεγε ο Νίτσε, ενώ αυτή η ιδέα δεν είναι ξένη ούτε για τον ίδιον τον Χριστιανισμό ! ***

Το δεύτερο θέμα είναι πως η Κάλι-Γιούγκα, αποτελούσα μέρος μιας ευρυτέρας κοσμικής κυκλικής εξελίξεως, θα έχει και η ιδία ένα τέλος. Λόγω ενός γεγονότος, όχι απλώς ανθρωπίνου, θα προκληθεί μια γενική αλλαγή. Θα ακολουθήσει ένα είδος αναγεννήσεως, μια νέα αρχή.

Προ παντός ας ελπίσουμε ότι, πριν επιτευχθεί αυτή η αναγέννηση δεν θα καταλήξουμε τελικώς στο βάθος του βαράθρου, με τις απολαύσεις που μας επιφυλάσσει εκεί η «ατομική εποχή».”]


* Οι κοσμικές «Εποχές» αντιστοιχούν σε ανάλογα «Γένη» των Ανθρώπων. Αυτά είναι τα στάδια της ανθρωπίνης υπάρξεως στην γη συμφώνως προς την αρχαία ελληνική Μυθολογία και την μετέπειτα ρωμαϊκή της ερμηνεία.Τόσον ο Ησίοδος όσον και ο Οβίδιος προσέφεραν απολογισμούς των διαδοχικών Γενεών της ανθρωπότητος, οι οποίες τείνουν να εξελίσσονται από μιαν αρχέγονο απόμακρη εποχή στην οποίαν οι άνθρωποι απελάμβαναν μια σχεδόν θεία ύπαρξη, στο σύγχρονο Γένος, στο οποίον οι άνθρωποι ταλανίζονται από αμετρήτους πόνους και συμφορές. Στις δύο σαφείς αναφορές που επιβιώνουν από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, αυτή η «πτώση», η προϊούσα με την πάροδον του χρόνου υποβάθμιση της ανθρωπίνης καταστάσεως, υποδεικνύεται συμβολικώς με ονομασίες από μέταλλα με διαδοχικώς μικροτέρα αξία.

Ο πρώτος διαχρονικός απολογισμός των διαδοχικών Γενεών –και αντιστοίχων Εποχών- της ανθρωπότητος προέρχεται από τον Έλληνα ποιητή Ησίοδο, στο ποιήμα του «Έργα και Ημέραι» (στίχοι 109-201). Ο κατάλογός των Γενών του είναι : Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο, Ηρώων, Σιδηρούν.

Το τέταρτον Γένος φέρει τον μυστηριώδη χαρακτηρισμόν «Ηρώων Θείον Γένος» και ευρίσκεται ακριβώς πριν από το πέμπτο και τελευταίο Γένος του Σιδήρου, στο οποίον ανήκουμε και το οποίον σηματοδοτεί το κατώτατο επίπεδο πτώσεως όπου ευρέθη η ανθρωπίνη φύση.Το Ηρωϊκόν Γένος είναι το μόνο Γένος που δεν αντιστοιχεί σε κανένα μέταλλο. Είναι επίσης το μόνο λαμπρότερον από το Γένος το οποίον διαδέχεται. Σε αυτό το Γένος ανήκουν οι Ήρωες της Μυθολογίας, όπως οι Ήρωες των Ομηρικών Επών, οι Αργοναύτες, ο Θησεύς και άλλοι. Αυτό το Γένος των ανθρώπων όταν απέθανε μετέβη στα Ηλύσια Πεδία ή και στις Νήσους των Μακάρων.

Το Γένος τούτο υποδεικνύει ότι σε αυτό το τέταρτο στάδιον της αντελίξεως, ο Ζευς «Πατήρ ανδρών τε Θεών», προκειμένου να βοηθήσει τον άνθρωπο να ανακόψει την πτωτική του πορεία, του προσφέρει ως βοήθεια το παράδειγμα των ηρωικών κατορθωμάτων κάποιων σπουδαιοτάτων ανδρών.Αναφέρεται δηλαδή σε μία μειοψηφία ανθρώπων, οι οποίοι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες που εβίωναν διαρκώς, κατάφεραν να υπερνικήσουν τους ανόμους πόθους και τα πάθη τους και να καταστούν Ήρωες, ακριβώς διότι κατόρθωσαν να ανεύρουν την δύναμη ανακοπής αυτής της πτωτικής τους πορείας και να ανακτήσουν τις θείες τους δυνάμεις.

Επομένως το τέταρτον «Γένος των Ηρώων» σχετίζεται απολύτως με το πέμπτον Γένος της τελικής πτώσεως, του μεταφέρει δε το ελπιδοφόρον μήνυμα ότι ο ευρισκόμενος σε πτώση άνθρωπος, εάν εργασθεί αόκνως και εφαρμόσει στην ζωή του τους θείους νόμους της Κοσμικής Δικαιοσύνης κατά το παράδειγμα των ηρωικών και ενδόξων προγόνων, θα κατορθώσει να αναστρέψει την διαδικασία της πτώσεως.Το γεγονός αυτό θα του επιτρέψει να κινηθεί προς την αντίστροφο πορεία της «ανελίξεως», να εισέλθει στην οδό της ανόδου προς τον θείο Όλυμπο, πορεία που θα του επιτρέψει και πάλιν την επιστροφή στην «αμέριμνο» ζωή του Χρυσού Γένους, διότι θα λειτουργεί συμφώνως προς τα θεία πρότυπα.

Εδώ προφανώς αποκαλύπτεται και η σημαντικοτάτη αξία που εμπεριέχουν για την εξέλιξη της ανθρωπότητος τα έπη, τόσον τα διδακτικά του Ησιόδου, όσον και τα ηρωικά του Ομήρου.

Ο Ρωμαίος ποιητής Οβίδιος λέγει τον παρόμοιο μύθο των Τεσσάρων Γενών στο βιβλίον των Μεταμορφώσεων (1.89-150). Ο απολογισμός του είναι παρόμοιος με αυτόν του Ησίοδου, με την εξαίρεση ότι παραλείπει το Ηρωϊκόν Γένος.

**Οι Πουράνας είναι εκτενείς συλλογές κειμένων της ινδικής θρησκευτικής φιλολογίας, οι οποίες εδημιουργήθησαν κατά την διάρκεια της μακροχρονίου πάλης και αλληλεπιδράσεως του Ινδουϊσμού με τον Βουδισμό. Η συγγραφή τους τοποθετείται μεταξύ 3ου και 14ου αιώνος μ.Χ. αλλα απηχούν παλαιότερες αντιλήψεις Οι δεκαοκτώ κύριες Πουράνας αποδίδονται στον Βιάσα, στον εκδότη των Βεδών και συνάμα συντάκτη του μυθικοϊστορικού έπους «Μαχαμπαράτα». Η πουρανική φιλολογία εκτείνεται σε εύρος 1.600.000 στίχων. Η κάθε Πουράνα ονοματίζεται από το όνομα ενός θεού, όπως η αναφερομένη Βισνού - Πουράνα. Η λέξη «πουράνα» σημαίνει στην σανσκριτική γλώσσα «από τα αρχαία χρόνια».

***Όπως στον Ινδουϊσμό πιστεύεται ότι θα υπάρξει μετάβαση από τον έναν κύκλο στον άλλον, (μάλλον με όχι ανώδυνον τρόπο), έτσι και στον Χριστιανισμό αναμένεται το «Τέλος τους Κόσμου», όπως τον γνωρίζουμε έως τούδε.

Συμφώνως με τα όσα γράφονται στα Θεία Κατά Ματθαίον και Κατά Λουκάν Ευαγγέλια, ο Κύριος προειδοποιεί τους Μαθητές του για το Τέλος του Κόσμου, λέγων πως θα είναι μια μακρά περίοδος, κατά την οποίαν θα προηγηθούν τεράστιοι πόλεμοι (θα εγερθεί το κάθε έθνος εναντίον του άλλου), ενώ θα επέλθουν σφοδρά πείνα και πλείστα όσα δεινά, όπως και σκληροί διωγμοί όσων είναι ακόμη πιστοί Του, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν θα έλθει ακόμη το Τέλος. Ο Κόσμος θα λησμονήσει τον Θεόν και θα στραφεί στην κτηνώδη απληστία και στην αχαλίνωτο αμαρτία.

Ψευδοπροφήτες και ψευδοδιδάσκαλοι θα ομιλούν επ’ Ονόματί Του, αλλά δεν θα έλθει ακόμη το Τέλος. Πότε θα έλθει, ακόμη και ο ίδιος ο Κύριος δεν το γνωρίζει, παρά μόνον ο Πατήρ. Όμως θα «προσπαθήσει» με την άπειρο αγάπη του να καταστήσει τον πόνο μας συντομότερον και ολιγότερον οδυνηρό.

Κατόπιν, Εκείνος θα έλθει για την τελική Κρίση και ανά δυο ανθρώπους, έναν θα αφήνει και έναν θα παίρνει! Ένεκα τούτου πρέπει να είμεθα προετοιμασμένοι για την ημέραν αυτήν, ωσάν να είναι η σημερινή ημέρα. Η επέλευσή της θα φανερωθεί σαφώς στον ουρανό, ακριβώς, όπως ακριβώς αναφέρουν και τα ιερά Ινδουιστικά κείμενα.

Αθανάσιος Κωνσταντίνου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΛΥΤΙΚΗ ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΒΟΛA O μεγάλος Ευρωπαίος στοχαστής βαρόνος Έβολα, βαθύτατα παρεξηγημένος και εντόνως συκοφαντηθείς οραματιστής,

Γιατί οι αμερικάνοι κάνουν αυτοψίες στα “hot spots” των νησιών μας;
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 19:15

«Στη Χίο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 14/2 αντιπροσωπεία της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία σχετική με το μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη αλλά και αρχές της Χίου ενώ μετέβη και στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς, προκειμένου να αποτιμήσει την κατάσταση στην υφιστάμενη δομή καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών».

Τι δουλειά έχουν πράκτορες της CIA (διότι περί τέτοιων πρόκειται…), να κάνουν αυτοψίες (!!!) στα νησιά μας, για το που και πως θα εγκατασταθούν τα «προσφυγάκια»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

«Στη Χίο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 14/2 αντιπροσωπεία της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία

Παλαιότερες ΚαταχωρήσειςΠεριοδικό ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ