Άγρια γιούχα σε Δένδια στο Ληξούρι – Μόνο στις συναγωγές γίνεται δεκτός

Την ηχηρή αποδοκιμασία και την οργή των Κεφαλλονιτών βίωσε ο θλιβερός υπουργός Προ – Πο, ο οποίος πια μόνο σε συναγωγές γίνεται δεκτός, καθώς το περιβάλλον εκεί του είναι οικείο.

Ο Νίκος Δένδιας θέλησε να συνεχίσει το επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια, αλλά λογάριασε χωρίς τους κατοίκους. Ο πλέον αποτυχημένος υπουργός Δημόσιας Τάξης έφθασε νωρίς το μεσημέρι στο νησί με ελικόπτερο Super Puma προκειμένου να συντονίσει μαζί με τον γενικό γραμματέα Προστασίας του Πολίτη Πάτροκλο Γεωργιάδη τις ενέργειες στο νησί.

Καθώς περπατούσε στον πεζόδρομο του Ληξουρίου έγινε δέκτης αποδοκιμασιών με εξαγριωμένους πολίτες να τον γιουχάρουν και να του φωνάζουν. Μόλις μάλιστα οι πολίτες αντιλήφθηκαν τους δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν οι ύβρεις και οι αποδοκιμασίες πολλαπλασιάστηκαν και ο Δένδιας φυγαδεύτηκε άρον – άρον.

Πλέον το έχει πάρει το μάθημα του ο -όχι για πολύ ακόμα- υπουργός Προ- Πο πως μόνο αποστειρωμένες βόλτες με την συνοδεία δεκάδων αστυνομικών σε αποκλεισμένες περιοχές μπορεί να κάνει και επισκέψεις σε συναγωγέςΟπουδήποτε αλλού είναι ανεπιθύμητος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agria-gioucha-se-dendia-sto-lhjouri-mono-stis-sunagwges-ginetai-pia-dektos#ixzz2sHGZOCuT

Comments Off on Άγρια γιούχα σε Δένδια στο Ληξούρι – Μόνο στις συναγωγές γίνεται δεκτός

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.