Άγριες μάχες Γάλλων και λαθρομεταναστών στο… Στάλινγκραντ – ΒΙΝΤΕΟ

Άγριες μάχες Γάλλων και λαθρομεταναστών στο... Στάλινγκραντ - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα θα μπερδευτήκατε από τον τίτλο της ανάρτησης και θα μυρίζεστε… παγίδα, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα!

Την περασμένη Πέμπτη, λοιπόν, έγιναν μεγάλα επεισόδια μεταξύ Γάλλων διαδηλωτών και λαθρομεταναστών, στο κέντρο των Παρισίων (στο 19ο διαμέρισμα), και πιο συγκεκριμένα έξω από τον σταθμό του μετρό «Στάλινγκραντ» (κατάλοιπο της διακυβέρνησης της χώρας από τους κομμουνιστές – σε συνεργασία με τους σοσιαλιστές- την δεκαετία του 1980 – μετά απ’ αυτή την συγκυβέρνηση, το άλλοτε πανίσχυρο Κ.Κ. Γαλλίας εξαφανίστηκε από τον πολιτικό χάρτη της χώρας…).

Εκεί, στο «Στάλινγκραντ» των Παρισίων, έχει στηθεί καταυλισμός περίπου χιλίων λαθρομεταναστών («συμβαίνουν και εις Παρισίους»…)  από το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και το Σουδάν, που ενισχύεται από “αλληλέγγυους”. Η περιοχή είχε εκκαθαριστεί από τις αστυνομικές αρχές στις 30 Μαρτίου, αλλά τα «προσφυγάκια» επανέκαμψαν.

Σύμφωνα με την «Le Parisien», τα επεισόδια ξέσπασαν όταν ομάδα διαδηλωτών η οποία διαμαρτύρονταν για την παρουσία των λαθρομεταναστών στην περιοχή πέρασε από κει και δέχθηκε την επίθεση των λαθρομεταναστών.

(ΥΓ) 1: Κάπως καθυστερημένα δεν παρουσιάζετε το θέμα, εφόσον τα επεισόδια έγιναν την περασμένη Πέμπτη, θα πείτε – και με το δίκιο σας. Κι όμως, οι γαλλικές «αρχές» τα έκρυψαν τρεις ολόκληρες ημέρες (για ευνόητους λόγους…) και δόθηκαν στη δημοσιότητα από καταστηματάρχη της περιοχής, που τα κατέγραψε με κάμερά από το κατάστημά του!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agries-maches-gallwn-lathrometanastwn-sto-stalingkrant-binteo#ixzz46DAh3h2n

Comments Off on Άγριες μάχες Γάλλων και λαθρομεταναστών στο… Στάλινγκραντ – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.