Άγριο ξύλο από αναρχικούς σε εκπαιδευτικό που αντέδρασε στο κάψιμο Ελληνικής Σημαίας

Μούγκα από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ

Οι χθεσινές εκδηλώσεις βίας από μέρους τραμπούκων και ταραξιών της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, απέδειξαν το πραγματικό πρόσωπο εκείνων που υπερασπίζονται τάχα τα δικαιώματα του απλού Ελληνικού Λαού. Στη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικός ο οποίος μάλιστα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το μνημονιακό Καθεστώς, έπεσε θύμα ανηλεούς ξυλοδαρμού από εκείνους τους οποίους οι πολιτικοί τους πάτρωνες ονομάζουν «εξεγερμένη νεολαία» και οι δημοσιογραφικοί λακέδες τους απενεχοποιούν, χαρακτηρίζοντάς τους «νεαρούς» ή «γνωστούς-αγνώστους».

Τα αγαπημένα παιδιά του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ, αφού έκλεψαν Ελληνικές Σημαίες από κατάστημα στην οδό Βενιζέλου, επιχείρησαν να τις κάψουν όταν η πορεία περνούσε από την οδό Εγνατία. Εκπαιδευτικός που συμμετείχε στην πορεία και αντελήφθη τι ακριβώς σκόπευαν να κάνουν οι παρακρατικοί, τους πλησίασε και τους ρώτησε: «Τι κάνετε; Αφήστε τη σημαία. Γιατί θέλετε να την κάψετε»; Σε ελάχιστο χρόνο, «δημοκρατικά» πάντα, όπως εννοεί την ψευτοδημοκρατία το οικονομικο-πολιτικό σύστημα που εξουσιάζει, δεκάδες αναρχικοί περικύκλωσαν τον άτυχο εκπαιδευτικό, ο οποίος και υπέστη έναν βάναυσο «δημοκρατικό» ξυλοδαρμό, για τον οποίο φυσικά, τα «έγκυρα» και «έγκριτα» μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν έβγαλαν άχνα! Αυτό είναι το παρακράτος ακροαριστερών και αναρχικών, μαζί με τα στρατευμένα ανδρείκελα καναλιών και εφημερίδων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agrio-julo-apo-anarchikous-se-ekpaideutiko-pou-antedrase-sto-kapsimo-ellhni#.Ujt3JsbIbSI#ixzz2fNaZL3Sa

Comments Off on Άγριο ξύλο από αναρχικούς σε εκπαιδευτικό που αντέδρασε στο κάψιμο Ελληνικής Σημαίας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.