Άθλιες συκοφαντίες στα δελτία ειδήσεων για την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Τα κανάλια της διαπλοκής συνεχίζουν το πόλεμο λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Για ακόμη μια φορά έβαλαν στο στόχαστρό τους τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με άθλια και συκοφαντικά ρεπορτάζ προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι διανομές τροφίμων είναι ρατσιστικές, διχαστικές και ότι πολίτες περνάν από το βασανιστήριο της επίδειξης ταυτότητας για να πάρουν τα τρόφιμα που έχουν ανάγκη. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο για καπήλευση της μνήμης των δύο δολοφονημένων Συναγωνιστών μας και για προσπάθεια πολιτικής «Ανάστασης».

Το θράσος τους δεν έχει όρια, οι ίδιοι που μιλούν για δίκαιους και ευνοϊκότερους φόρους, οι ίδιοι που στοχοποιούν καθημερινά μέλη, φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι οι ίδιοι που κατηγορούν συστηματικά οποιαδήποτε ενέργεια αλληλεγγύης εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου ως ρατσιστική με απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση νέων ανθρώπων.

Όσο και εάν δεν τους αρέσει η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Oι Εθνικιστές δεν λυγίζουν με τίποτα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στέκονται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων.

Παρακολουθήστε τα εμετικά ρεπορτάζ του ANT1 και το Mega.

Ρεπορτάζ ΜEGA

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/athlies-sukofanties-sta-deltia-eidhsewn-gia-thn-koinwnikh-allhlegguh-ths-ch#ixzz2kGZaUjKQ

Comments Off on Άθλιες συκοφαντίες στα δελτία ειδήσεων για την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.