Άλλες 71 χιλιάδες στρέμματα καμμένου δάσους, όμως μην ανησυχείτε συνεδρίασε η επιτροπή… αντιπυρικής προστασίας!

Ας ευχόμαστε να μην φυσάνε αγέρηδες το καλοκαίρι γιατί δεν πρόκειται κανένας να μας σώσει. Ας ευχόμαστε να μην θέλουν κάποιοι “αποσταθεροποίηση” μέσω της πύρινης συμφοράς γιατί κανένας Μητσοτάκης, Χρυσοχοΐδης και Χαρδαλιάς δεν υπάρχει περίπτωση να σώσουν την χώρα. Πήραμε γι’ αυτό ήδη μία πρώτη γεύση. 

Στην αρχή τα κανάλια της ολιγαρχίας είπαν ότι καήκαν 20 χιλιάδες στρέμματα, που μετά από μία ημέρα έγιναν 71! Εικόνες από την καταστροφή ελάχιστες… Αντίθετα προβλήθηκε η συνεδρίαση της “επιτροπής αντιπυρικής προστασίας” και προβλήθηκε θριαμβευτικά! Αντί να κρύβονται, καμαρώνουνε κιόλας!

Η τραγωδία αυτής της χώρας ανείπωτη και συνεχίζεται. Σε κάθε πλαγιά της Αττικής μάρτυρες κατοικίες πολυτελείς εκεί, που κάποτε ήταν δάσος. Από τον Υμηττό σε Καρέα, Ηλιούπολη, Αιξωνή, στην Πεντέλη και το Ντράφι μέχρι την Πάρνηθα στους Θρακομακεδόνες και αλλού σε κάθε γωνιά. Το ψευτορωμαίικο των εργολάβων και των διεφθαρμένων πολιτικών κατάκαψε την Ελλάδα μας αυτή είναι η Αλήθεια.

Comments Off on Άλλες 71 χιλιάδες στρέμματα καμμένου δάσους, όμως μην ανησυχείτε συνεδρίασε η επιτροπή… αντιπυρικής προστασίας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.