Άλλη μια αντιρατσίστρια επίτροπος εναντίον των Ελλήνων

medendia__article

 

Η δυσφορία που αισθάνεται το σύστημα από την πολιτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής εναντίον όλων αυτών που κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα έχει φτάσει πραγματικά πολύ ψηλά. Μετά τον Μούιζνιεκς, τώρα έχουμε άλλη μία επίτροπο να καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της ελεγχόμενης, από τους διεθνείς τοκογλύφους, Ε.Ε., εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Η επίτροπος ήρθε και συναντήθηκε με τον φίλο των μασώνων, Νίκο Δένδια,  και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να συζητήσουν πως θα γεμίσει η Ελλάδα ακόμα πιο ασφυκτικά από λαθρομετανάστες και πως η κυβέρνηση θα βγάλει χρήματα από την απελπισία των Ελλήνων. Συγκεκριμένα τόνισε και στους δύο ότι η Ελλάδα θα πρέπει να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών, αφού ο κλιματισμός και τα φαγητά που είναι κατά πολύ ακριβότερα αυτών που προσφέρονται στους φοιτητές, δεν φτάνουν. Αυτά προκειμένου να «απορροφηθούν περισσότερα κονδύλια», τα οποία φυσικά και δεν πρόκειται να πάνε σε απελάσεις που δεν συζητήθηκαν καθόλου.

Η επίτροπος, όμως, μίλησε και για τον επερχόμενο αντιρατσιστικό νόμο, για τον οποίο δήλωσε εξόχως ικανοποιημένη. Σε μια αποστροφή, όμως, του λόγου της πρόδωσε τον λόγο για τον οποίο το «αντιρατσιστικό» έχει πάει για «επισκευή». Συγκεκριμένα είπε: «Δεν γνωρίζω ακόμη τις λεπτομέρειες του νέου νόμου, ξέρω ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις ώστε ο νόμος να έχει ευρεία υποστήριξη στο κοινοβούλιο, από όλα τα κόμματα, κάτι που είναι θεμιτό. Μίλησα με τον υπουργό για το ζήτημα αυτό και με διαβεβαίωσε ότι σύντομα ο νόμος θα κατατεθεί προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο και είμαι πολύ ευχαριστημένη γι’ αυτό».

Κοινώς, η επίτροπος μας ενημέρωσε πως το νομοσχέδιο έχει πάει για κάποιες «μικροαλλαγές» ώστε να μην ποινικοποιείται η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων που θα πείραζε την αριστερά, ούτε να ποινικοποιηθεί το «Θάνατος στους Απίστους» που θα δημιουργούσε σαφή ζητήματα με τις κοινότητες των λαθρομεταναστών.Πολλά είναι τα ζητήματα που δύναται να προκύψουν από ένα νομοσχέδιο τέτοιου τύπου, οπότε πρέπει να διασφαλιστεί η «ευρεία υποστήριξη στο Κοινοβούλιο», δηλαδή να φροντίσουν ώστε να αποκλειστεί κάθε περίπτωση στοχοποίησης κάποιου κόμματος της μεταπολίτευσης. Μοναδικός τους στόχος είναι η αποδυνάμωση και η ανάσχεση της Χρυσής Αυγής, στον οποίο όμως αποτυγχάνουν παταγωδώς, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ανεβαίνει διαρκώς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/allh-mia-epitropos-enantion-twn-ellhnwn#.UZP0j7WePRM#ixzz2TOeIGkd0

Comments Off on Άλλη μια αντιρατσίστρια επίτροπος εναντίον των Ελλήνων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.