Άλλο ένα φιάσκο για τη ΝΔ: Τόνοι σκουπίδια και ελάχιστοι νεολαίοι στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ – Δεν κατάφεραν να κάνουν εκλογές!

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε για άλλη μία φορά η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία, την οποία προσπαθούν να εμφανίσουν ως «ελπίδα» οι νταβατζήδες των ΜΜΕ.

Χωρίς να έχει περάσει πολύς καιρός από το φιάσκο της εκλογής του νέου προέδρου, η ψευτοδεξιά σπεύσει σε ένα συνέδριο, το οποίο θα επικυρώσει την στροφή προς το κέντρο. Στα πλαίσια αυτού του συνεδρίου έγινε και το αντίστοιχο της ΟΝΝΕΔ.

Δύσκολο, βεβαίως, το εγχείρημα να συγκεντρωθούν νεολαίοι για ένα κόμμα που συγκεντρώνει αποκλειστικά υπέργηρους, λαγόμια, απατεώνες και παρηκμασμένους, όμως η εικόνα που παρουσίασε η ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη ήταν τουλάχιστον ενδεικτική της διάλυσης που επικρατεί στην ψευτοδεξιά.

Τα σκουπίδια ήταν πολύ περισσότερα από τους νεολαίους και η όλη εκδήλωση μετετράπη σε φαρσοκωμωδία, αφού οι προγραμματισμένες εκλογές ουδέποτε έγιναν. Μάλιστα αυτό έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση, αφού οι ελάχιστοι που βρίσκονταν στο χώρο είδαν ξαφνικά τα συνεργεία να μαζεύουν τις καρέκλες!

Το γιατί και το πως το αφήνουμε ασχολίαστο, αφού συντόμως η Νέα Δημοκρατία θα καταρρεύσει και τα εσωκομματικά της δεν θα αφορούν κανέναν. Όμως, όλες οι ενδείξεις οδηγούν και πάλι στο περιβάλλον Σαμαρά και συγκεκριμένα στον γνωστό Παπαμιμίκο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allo-ena-fiasko-gia-th-nd-tonoi-skoupidia-kai-elachistoi-neolaioi-sto-suned#ixzz466wu28kH

Comments Off on Άλλο ένα φιάσκο για τη ΝΔ: Τόνοι σκουπίδια και ελάχιστοι νεολαίοι στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ – Δεν κατάφεραν να κάνουν εκλογές!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.