Άμεση απέλαση του μογγόλου υπουργού – Κάτω τα χέρια από την Θράκη μας!

Συνεχείς είναι, σε όλα τα μέτωπα, οι ανθελληνικές προκλήσεις των τούρκων. Η λίστα πραγματικά δεν έχει τελειωμό σε προκλήσεις που, φυσικά, δεν είναι άνευ σκοπού, αφού η Τουρκία εποφθαλμιά Ελληνικά εδάφη και καθόλου δεν το κρύβει. Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα στην Θράκη από τον υπουργό υγείας της Τουρκίας, ο οποίος βρισκόταν σε περιοδεία εντός Ελληνικού εδάφους με την ανοχή και την αρωγή του ελλαδικού (γιατί… Ελληνικό δεν το λες και εύκολα…) κράτους.

Εδώ και 9 χρόνια ένας δήμος της Κωνσταντινούπολης και τουρκικά υπουργεία χρηματοδοτούν και πραγματοποιούν το επονομαζόμενο «Καραβάνι της Αφθονίας», όνομα που προφανώς δηλώνει την μισθοδοσία πρακτόρων που δρουν διαλυτικά εντός Ελληνικού εδάφους. Η τελευταία στάση του «καραβανιού» έγινε στο χωριό Ραγάδα της Ροδόπης, όπου ο τούρκος υπουργός υγείας προέβη σε δηλώσεις σκληρού ανθελληνισμού, οι οποίες αν υπήρχε εθνικό καθεστώς θα είχαν προκαλέσει την άμεση απέλαση του και την ανακήρυξη του ως persona non grata, ανεπιθύμητου.

Στην ομιλία του, λοιπόν, ο Μεχμέτ Μουεζίνογλου δήλωσε ανοιχτά τις βλέψεις της Τουρκίας για την Θράκη μας, χαρακτηρίζοντας την ως το «κομμένο χέρι της Τουρκίας». Βέβαια οι Τούρκοι βρίσκουν και τα κάνουν, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν φωτογραφηθεί και έχουν απευθύνει και χαιρετισμό ενίοτε σε τέτοιες εκδηλώσεις, με τον «φρούραρχο» να μην επεμβαίνει ποτέ για να μαζέψει τους πράκτορες και τους προδότες.

Θυμίζουμε ότι όταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν κάνει τα αποκαλυπτήρια ενός από αυτούς τους βουλευτές που φτάνουν στο σημείο να φωτογραφίζονται με φωτογραφίες του Κεμάλ και της «Ανεξάρτητης Θράκης», το προεδρείο είχε προσπαθήσει να καλύψει το ζήτημα, ζητώντας από τον Χατζηοσμάν να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής. Ας δούμε, όμως, τις δηλώσεις του τούρκου υπουργού:

«Μεγαλώσαμε σε αυτά τα χώματα. Η παιδική μας ηλικία σε αυτά τα χώματα πέρασε. Αναμνήσεις και βάσανα σε αυτά τα χώματα τα βιώσαμε. Αλλά η μητέρα πατρίδα ήταν κάτι το διαφορετικό για εμάς. Το μεγάλο τουρκικό έθνος ήταν κάτι το ξεχωριστό για εμάς. Πάντοτε εκεί βρεθήκαμε για να στήσουμε τα όνειρα μας και να θρέψουμε τις ελπίδες μας. Ο δημιουργός χάρισε σήμερα μια ξεχωριστή χαρά και στις δύο πλευρές…

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με πολλούς μας φίλους δημοσιογράφους που έχουν έρθει από Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Όσο κι αν εδώ έχουμε ένα χέρι, ένα σκέλος κομμένο, την οδύνη αυτού του σκέλους την κλείνουμε στην καρδιά μας. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ μαζί σας. Μην ανησυχείτε καθόλου, χτες ήμασταν εδώ, σήμερα είμαστε εδώ και αύριο θα είμαστε πάλι μαζί σας. Όπου αυτό το έθνος έχει κάποια παρουσία, όπου έχει ένα ιστορικό παρελθόν, θα βρισκόμαστε και εμείς εκεί. Μακάρι να συνεχίζουμε την πορεία μας με ενότητα, ομοψυχία και εμπιστοσύνη. Εάν σήμερα βρισκόμαστε στην Ραγάδα και επιθυμούμε και αύριο να βρισκόμαστε, τότε χρειάζεται να στηρίξετε δύο χαρακτηριστικά σας. Πρώτον είμαστε μέλη του τουρκικού έθνους. Δεύτερον είμαστε μουσουλμάνοι και μέλη της Ισλαμικής Κοινότητας. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμάνοι».

Εμείς, από την πλευρά, μας έχουμε να του πούμε ότι «κομμένο» θα είναι το χέρι όποιου επιχειρήσει να βάλει χέρι σε οποιοδήποτε κομμάτι της Ελληνικής Πατρίδας μας. Κάτω τα χέρια από την Θράκη μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/amesh-apelash-tou-moggolou-upourgou-katw-ta-cheria-apo-thn-thrakh-mas#.UgFEYpJM_-Q#ixzz2bDT3aToC

Comments Off on Άμεση απέλαση του μογγόλου υπουργού – Κάτω τα χέρια από την Θράκη μας!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.