Άναψε πούρο η πλουσιομαντάμ Γιάννα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

 

ti-suzitisan-gianna-tsipras_2.w_hr__articleΓράφει ο Αντίοχος

Εκδηλώθηκε και δημοσίως η πλουσιομαντάμ Γιάννα (Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και δε συμμαζεύεται), υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας, λοιπόν, αιφνιδίως στο δελτίο ειδήσεων του Αlpha είπε ότι είναι υπέρ της… αλλαγής και εκτίμησε πως ο κόσμος έχει κάνει τις επιλογές του:

«Τέρμα το παλιό. Η εμφάνιση κάθε νέου στην πολιτική ζωή, είναι κάτι το θετικό. Είμαι απέναντι σε κάθε αντίληψη που θεωρεί ότι τα πράγματα δεν πρέπει να κινούνται αλλά επιλέγει την ακινησία. Τις βλέπω τις αλλαγές, τις προσδιόρισε η απόφαση των ανθρώπων. Είμαι υπέρ της αλλαγής. Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι μέσα στην Ευρώπη, δεν εννοείται Ελλάδα χωρίς το ευρώ. Ακόμη κι αν είμαστε σε έναν κακό γάμο με την ΕΕ να βρούμε γρήγορα τι είναι αυτό που μπορεί να θεραπεύσει τη σχέση».

Για να πανηγυρίζει έτσι η μεγαλοκαπιτάλα των χλιδάτων Olympic Games του 2004, φανταστείτε τι βάσανα περιμένουν το φτωχό ελληνικό λαό από τη νέα… φιλολαϊκή κυβέρνηση!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anapse-pouro-h-plousiomantam-gianna-gia-th-nikh-tou-suriza#ixzz3PwceV5e7

Comments Off on Άναψε πούρο η πλουσιομαντάμ Γιάννα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.