«Άνθρακες ο θησαυρός»: Το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ «αδειάζει» Σαμαρά και τρόικα

«Άνθρακες ο θησαυρός»: Το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ «αδειάζει» Σαμαρά και τρόικα

Έβγαλε επιτέλους και τις «επίμαχες» συνομιλίες το «Έθνος» του Μπόμπολα. Έβγαλε τα «ευρήματα» από το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ και γέλασε όλος ο κόσμος. Πριν, όμως, αρχίσουμε να παραθέτουμε, μετά του κωμικού σχολιασμού που  αρμόζει στην περίσταση, ας δούμε μερικά σοβαρότατα ζητήματα: Το «Έθνος» δημοσιεύει κομμάτια της δικογραφίας πριν ακόμα απολογηθούν οι «κατηγορούμενοι», στην πραγματικότητα πολιτικοί κρατούμενοι του καθεστώτος.Δύο τινά υπάρχουν γύρω από αυτό: Αν οι συνομιλίες είναι αυθεντικές, οπότε ο εισαγγελέας θα πρέπει να ασχοληθεί ώστε να βρεθεί ποιος υπάλληλος  πληροφορεί παρανόμως τον Μπόμπολα. Αν από την άλλη οι συνομιλίες  είναι ψεύτικες γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας εναντίον της εφημερίδας και  του εκδότη; Σε κάθε περίπτωση η δημοσιοποίηση τέτοιων στοιχείων είναι  παράνομη και κανονικά θα έπρεπε να διωχθούν οι υπαίτιοι, όμως ως γνωστόν στην  Ελλάδα κάποιοι στην Ελλάδα είναι υπεράνω των νόμων.

Πολυτέλεια, βέβαια, να μιλάμε για νόμους, αλλά ας δούμε τι περιλαμβάνουν οι  περίφημες «συνομιλίες» από το «βαλιτσάκι». Διαβάζοντας αναλυτικά τα περίφημα  ευρήματα βλέπουμε προσωπικές συνομιλίες μεταξύ ατόμων, οι οποίες είτε δεν  αναφέρονται καν στο περιστατικό, είτε αποδεικνύουν ότι στην δολοφονία του Παύλου  Φύσσα δεν ήταν εμπλεκόμενος ουδείς εκ των συνομιλητών. Μπουρδολογίες επί  μπουρδολογιών συρράβονται με πηχυαίους, παραπλανητικούς τίτλους, προκειμένου να  αυξήσει τις πωλήσεις της η εφημερίδα, όμως ο αναγνώστης που αφελώς αγόρασε την  φυλλάδα, διαπιστώνει εν τέλει ότι «άνθρακες ο θησαυρός», αφού το «βαλιτσάκι» δεν  έβγαλε «λαγό».

Και, φυσικά, με αυτό δεν υπάρχει μομφή για το «βαλιτσάκι» ως οντότητα, αφού  αυτό φαίνεται να λειτούργησε, αν οι συνομιλίες είναι αυθεντικές. Όμως  δεν κατάφερε να δείξει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑΝ. Αντιθέτως σε πολλές  περιπτώσεις οι «συνομιλίες» βγάζουν ψεύτικα προηγούμενα δημοσιεύματα της  εφημερίδας, που διαφημίστηκαν ως «αποκαλύψεις». Επίσης πολλές φορές  διαβάζουμε την διακωμώδηση της «δημοσιογραφικής» εργασίας που επιτέλεσαν όλο  αυτό τον καιρό οι παρατρεχάμενοι του καθεστώτος. Πραγματικά θα πρέπει να ήταν  διάχυτη η απογοήτευση σε όσους αγόρασαν την φυλλάδα και κάθισαν να διαβάσουν  αυτά που όπως προείπαμε παρανόμως δημοσιεύτηκαν.

Ας ξεπεράσουμε, όμως, το γεγονός ότι και η εφημερίδα και κάποιοι δικαστικοί  έχουν παρανομήσει. Αυτό δεν αφορά, άλλωστε, το καθεστώς. Διαβάζοντας τις «συνομιλίες» μας γεννήθηκε πηγαία μία πολύ σημαντική απορία. Αφού όλοι  αυτοί φλέγονται από αντιχρυσαυγίτικο μένος και προσπαθούν να αποδομήσουν την  Χρυσή Αυγή, γιατί δεν δημοσιεύουν τις ενοχοποιητικές συνομιλίες;Προφανώς επειδή δεν υπάρχουν και επειδή η όλη υπόθεση είναι καθαρά πολιτική  με στόχο τη φίμωση της Φωνής της Αλήθειας, που ακούει στο όνομα Χρυσή  Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anthrakes-o-thhsauros-to-balitsaki-ths-eup-adeiazei-samara-kai-troika#ixzz2gU3Iava9

Comments Off on «Άνθρακες ο θησαυρός»: Το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ «αδειάζει» Σαμαρά και τρόικα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.