Έγιναν… καπνός οι ΚΚΕδες στον Βόλο μόλις εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής περιόδευσε στον Βόλο την ημέρα των Θεοφανίων και συμμετείχε στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις. Μετά τον αγιασμό των υδάτων ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και οι συναγωνιστές μετέβησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο, προσκεκλημένοι των τοπικών αρχών για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

 

Οι παρόντες ΚΚΕδες έγιναν… καπνός μόλις εμφανίστηκε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Αργά το βράδυ, μάλιστα, εξέδωσαν και υβριστική ανακοίνωση κατά του κόμματός μας με τις γνωστές μπολσεβίκικες αθλιότητες και τις ύβρεις εξ αποστάσεως. 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας:

Στελέχη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, παρευρέθησαν ανήμερα των Φώτων στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ αμέσως μετά τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι του Βόλου. Έκλεισε έτσι ο λατρευτικός κύκλος του Δωδεκαημέρου που ξεκίνησε με τα Χριστούγεννα. Κατόπιν, μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας  παρέστησαν στην κοπή πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, μετά από σχετική πρόσκληση. Βέβαια δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, καθώς βουλευτής του ΚΚΕ αποχώρησε από την εκδήλωση λόγω των γνωστών ιδεοληψιών, που διαποτίζουν αυτόν και τον συγκεκριμένο απολιθωμένο πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος δήλωσε στα Τοπικά ΜΜΕ: «Δεν με ενοχλεί καμία ενέργεια που προέρχεται από το αντισυνταγματικό τόξο. Η Χρυσή Αυγή, βρίσκεται στη τρίτη θέση με την ψήφο του ελληνικού λαού. Είμαστε εδώ προσκεκλημένοι του Κεντρικού Λιμεναρχείου, όχι απλά για το πρωτόκολλο, αλλά γιατί η Χρυσή Αυγή στηρίζει με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και βρίσκεται δίπλα στον ελληνικό λαό. Να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη. Θα χρειαστεί πολύ δύναμη για να ανταπεξέλθουμε, ελπίζω ενωμένοι, στις δύσκολες στιγμές που θα περάσει η πατρίδα μας και η χρονιά που έρχεται θα είναι μια χρονιά δύσκολη. Ελπίζω η νέα χρονιά να δίνει μόνο χαρές και ελπίδα σε όλους τους Έλληνες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eginan…-kapnos-oi-kkedes-ston-bolo-molis-emfanisthkan-oi-ekproswpoi-tou-l#ixzz3wZkWTRqJ

Comments Off on Έγιναν… καπνός οι ΚΚΕδες στον Βόλο μόλις εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.