Έγινε και αυτό…Μέχρι και ο Γλέζος έκραξε τους ψευτοδημοκράτες του αντισυνταγματικού τόξου

Ένας πολιτικός του χώρου της αριστεράς, ο οποίος δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να θεωρηθεί ως φίλος ή συμπαθών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο βουλευτής του Σύριζα Μανώλης Γλέζος, απηυδισμένος από την «υπερδημοκρατία» των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου κατήγγειλε την αναστολή της χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταψηφίζοντας την σχετική προσαρμογή του Κανονισμού της Βουλής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», στη συζήτηση της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής σχετικά με την προσαρμογή του Κανονισμού με την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής επί της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα, ο βουλευτής του Σύριζα παρέκκλινε της κομματικής γραμμής και τόνισε τα προφανή, ότι δηλαδή η αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή είναι παράνομη για δύο βασικούς λόγους.

Πρώτον, διότι η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα του κοινοβουλίου εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό και δεύτερον διότι με την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς τη Χρυσή Αυγή, αίρεται το τεκμήριο της αθωότητας για τους κατηγορουμένους.

Ο Μ. Γλέζος, προκειμένου να περιορίσει πιθανές αντιδράσεις και επιθέσεις από το χώρο του αντισυνταγματικού τόξου, διασαφήνισε πως εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του. Παρά ταύτα, η θέση του δικαίωσε απόλυτα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο κατήγγειλε την παράνομη εις βάρος του μεθόδευση η οποία αφενός παραβαίνει το Σύνταγμα και τους Νόμους και αφετέρου στερεί το τεκμήριο της αθωότητας από κατηγορούμενους, οι οποίοι διώκονται πολιτικά από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egine-kai-auto…mechri-kai-o-glezos-krazei-tous-pseutodhmokrates-tou-antis#ixzz2m5UbHhII

Comments Off on Έγινε και αυτό…Μέχρι και ο Γλέζος έκραξε τους ψευτοδημοκράτες του αντισυνταγματικού τόξου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.