Έκρυθμη κατάσταση στην Χίο – Σε επιφυλακή ο Ελληνικός Στρατός για εξέγερση λαθρομεταναστών

Έκρυθμη κατάσταση στην Χίο - Σε επιφυλακή ο Ελληνικός Στρατός για εξέγερση λαθρομεταναστών

Οριακή είναι πια η κατάσταση στην Χίο με την παρουσία εκατοντάδων ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων.

Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή οι ορδές των λαθρομεταναστών προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στο υπερπολυτελές “hot spot” της ΒΙ.ΑΛ. και αφού προξένησαν ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε και η είδηση ότι 100 λαθρομετανάστες αναζητούνται, καθώς δεν έχουν καταφέρει οι αρχές ακόμη να τους εντοπίσουν.

Η έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και έχει αναστατώσει ολόκληρο το νησί, έχει οδηγήσει τους διοικητές των παρακείμενων στρατιωτικών μονάδων να τις θέσουν σε σε επιφυλακή, αφού υπάρχουν φόβοι για επιθέσεις στα στρατόπεδα.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για εισβολή στις εγκαταστάσεις και στα οπλοστάσια, γεγονός που θα οδηγήσει σε πραγματικό πόλεμο!

Προτού φτάσουμε σε αυτές τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι ανάγκη επιτέλους οι κρατούντες να εγκαταλείψουν τις εθνικά επικίνδυνες ιδεοληψίες τους και να υιοθετήσουν τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής.

Άμεση φύλαξη των συνόρων, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ισόβια δεσμά στους τούρκους δουλεμπόρους!

Διαβάστε επίσης: Μπάχαλο στην Χίο: 100 λαθρομετανάστες αντί να γυρίσουν στην Τουρκία, «εξαφανίστηκαν» και τους αναζητεί η αστυνομία!

Διέλυσαν το “hot spot” της Χίου οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες – Έτσι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-epifulakh-o-ellhnikos-stratos-sthn-chio-gia-ejegersh-lathrometanastwn#ixzz44zdQ04ty

Comments Off on Έκρυθμη κατάσταση στην Χίο – Σε επιφυλακή ο Ελληνικός Στρατός για εξέγερση λαθρομεταναστών

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.