Έλληνες Γιατροί: Οι διεθνείς τοκογλύφοι άρπαξαν ακόμα και τα χρήματα για θεραπεία ανήλικου κοριτσιού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Διονύσης Χιώτης στο πρόσφατο παρελθόν ανέλαβε πρωτοβουλία με σκοπό την κάλυψη των ιατρικών εξόδων της ανήλικης Μαρίας Μόκα από την Κατερίνη. Το κορίτσι αυτό, πριν από τρία χρόνια είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις και εντατικές θεραπείες, προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένεια της και μάλιστα σημείωσε ουσιαστική βελτίωση, ωστόσο σήμερα υπάρχει ανάγκη να μεταβεί σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο του Τέξας στην Αμερική, προκειμένου να καταπολεμήσει οριστικά την επάρατη νόσο. Για το ταξίδι αυτό, χρειάζονται περίπου 520.000 δολάρια, ποσό τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας της. Ο εν λόγω διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής με ενέργειές του για τρία χρόνια, ο σκοπός των οποίων, κατά τους ισχυρισμούς του, αποδεικνύεται με σχετικά έγγραφα ότι είναι η ολοκλήρωση της θεραπείας, κατάφερε να επιτύχει την συγκέντρωση 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου. Ωστόσο ο τραπεζικός λογαριασμός «κουρεύτηκε» πρόσφατα στη γνωστή εξέλιξη στην Κύπρο και από τα 500.000 ευρώ, απέμειναν μόλις 122.000 Ευρώ.

Η κυβέρνηση Σαμαρά κανονικά θα έπρεπε να στηρίξει το κοριτσάκι αυτό αλλά και την οικογένεια του με κάθε δυνατό τρόπο. Αλλά είναι ο ίδιος, ο Σαμαράς, που στήριξε τις καταστρεπτικές πολιτικές του ολετήρα της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη και που επέτρεψε το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου να λεηλατηθεί από τα όρνεα του Δ.Ν.Τ.. Η αδιαφορία του κράτους για τους πολίτες του και πόσο μάλλον για αυτούς που έχουν πραγματικές ανάγκες πρέπει να τελειώσει. Πρέπει επιτέλους οι αρχές αλλά και οι κυβερνώντες να ξυπνήσουν και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την μικρή Μαρία και την οικογένεια της.

Η Χρυσή Αυγή έφερε το θέμα στην βουλή καταθέτοντας σχετική ερώτηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-diethneis-tokoglufoi-arpajan-akoma-kai-ta-chrhmata-gia-thn-therapeia-anh#.UkAb39LwmCg#ixzz2fiBP7w6B

Comments Off on Έλληνες Γιατροί: Οι διεθνείς τοκογλύφοι άρπαξαν ακόμα και τα χρήματα για θεραπεία ανήλικου κοριτσιού

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.