Έναν ανύπαρκτο μνημονιακό στέλνει η ΝΔ εναντίον του Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής

Έναν ανύπαρκτο μνημονιακό στέλνει η ΝΔ εναντίον του Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής

«Λευκή πετσέτα» φαίνεται ότι πετάει και στον Δήμο Αθηναίων η Νέα Δημοκρατία. Αφότου ναυάγησαν λοιπόν οι προσπάθειες της κυβέρνησης να κατεβάσει τον Σγουρό ή τον Δήμαρχο Περιστερίου, η ΝΔ παραιτείται από την Περιφέρεια Αττικής, κατεβάζοντας ως υποψήφιο έναν ανύπαρκτο, μη αναγνωρίσιμο υποψήφιο, ο οποίος επιπλέον αυτού είναι ισχυρά μνημονιακός και ως εκ τούτου αντιπαθής. 

Πριν αναφερθούμε στον κ. Κουμουτσάκο που εν τέλει είναι ο εκλεκτός του Σαμαρά. Ας αναφερθούμε στους προφανείς τακτικισμούς της ΝΔ, η οποία αφήνει ανοιχτό το δρόμο, με αυτή την υποψηφιότητα, για τους δύο εκλεκτούς των εργολάβων – «νταβατζήδων», την Δούρου και τον ΣγουρόΗ συγκεκριμένη υποψηφιότητα από πλευράς ΝΔ, μοιραία θα δώσει ψήφους στον Σγουρό, ο οποίος θα έχει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό εντάσσεται βεβαίως στα πλαίσια ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των εργολαβικών συμφερόντων, τα οποία εξυπηρέτηση εξόχως ο Σγουρός στην προηγούμενη θητεία του.

Ας δούμε, όμως, λίγο την «δράση» του ευρωβουλευτή της ΝΔ:

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011 ψήφισε ΟΧΙ στην πρόταση για διευκόλυνση της πρόσβασης από το κοινό στα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέλοντας προφανώς την αδιαφάνεια στο ευρωκοινοβούλιο.

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2011 ψήφισε ΝΑΙ στην μείωση της Εθνικής μας Κυριαρχίας σε πρόταση για επίβλεψη των προϋπολογισμών και των οικονομικών πολιτικών των μελών – χωρών από την Κομισιόν και την επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Αυτά τα ολίγα για να ξέρουμε για ποιον ομιλούμε.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών βγήκε από την εφημερίδα «Ακρόπολις» δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ» για την Περιφέρεια Αττικής, όπου φαινόταν ξεκάθαρα ότι ο Συναγωνιστής, Ηλίας Παναγιώταρος, βρισκόταν μπροστά με 24%, έναντι 19% της Δούρου και 15% του Σγουρού. Συνεπώς η κίνηση της Συγγρού φαίνεται ότι προσπαθεί να ενισχύσει την Δούρου και τον Σγουρό, μπας και η Περιφέρεια περάσει στα χέρια των εργολάβων. Είδαν ότι όλοι οι πιθανοί υποψήφιοι τους είναι καταδικασμένοι και ρίξανε «λευκή πετσέτα». Όμως η μεθόδευση τους για να παραδώσουν την Περιφέρεια στο ΠΑΣΟΚ θα πέσει στο κενό, αφού η «Ελληνική Αυγή» θα σαρώσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enan-anuparkto-mnhmoniako-stelnei-h-nd-enantion-tou-panagiwtarou-sthn-perif#ixzz2uSSnXIrK

Comments Off on Έναν ανύπαρκτο μνημονιακό στέλνει η ΝΔ εναντίον του Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.