Ένας ακόμη αναρχοαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Χρυσής Αυγής

“Έτσουξε” πάρα πολύ το σύστημα (κράτος και παρα-κράτος) η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Όχι μόνο για το εύρος της, τον παλμό και το πάθος της. Αλλά γιατί οι παρευρισκόμενοι ήταν ατόφιοι “Αχαιοί” γνήσιοι απόγονοι του Μυκηναίων που δε λησμονούν ότι στο εσωτερικό της Πόλης τους υπάρχουν οι εχθροί που πρέπει να συντρίψουν. 

Βγήκε λοιπόν ένας κομμουνιστοσυμμορίτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Βασίλης Χατζηλάμπρου και δήλωσε τα εξής: “Η τελική απόφαση αυτού του μορφώματος να μην κάνει την εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο έχει να κάνει με το ότι κατανόησε ότι δεν είχε κοινωνική συναίνεση. Δεν ήταν μόνο ότι δεν είχε συναίνεση των Αρχών, αλλά ότι δεν είχε της κοινωνίας και θεωρώ ότι απλά ήθελαν να δημιουργήσουν ένα θόρυβο. Μας έχει συνηθίσει αυτό το μόρφωμα σε τέτοιου είδους ενέργειες και δεν ήταν τόσο πολιτική της επιλογή. Είναι λογικό όμως, γιατί είναι θρασύδειλοι και χωρίς την ενίσχυση του κράτους είναι ένα τίποτα”

Θεωρούμε και μόνο τη διαδικασία αντιπαράθεσης με ένα μέλος της ΚΟΕ (τροτσκιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) χάσιμο χρόνο.Για να κατανοήσετε όμως ποιοι ετοιμάζονται να μας κυβερνήσουν δεν έχουμε παρά να σας προτείνουμε να διαβάσετε το απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη του “κυρίου” στο ΒΗΜΑ (που είναι όμορο ιδεολογικό πολιτικό μέσο προπαγάνδας):

“Παράλληλα, και όσον αφορά το βασικό σύνθημα που είχαν οι μαοϊκοί, “να τολμάμε να αγωνιζόμαστε, να τολμάμε να νικάμε”, δεν διαφέρει πολύ από τα σημερινά “πιστεύω” του, λέει ο βουλευτής Αχαΐας. Σημειώνει πως δεν μετανιώνει που ήταν στο ΚΚΕ (μ-λ), διατηρεί ακόμη στο σπίτι του φωτογραφίες του Μάο, το Κόκκινο Βιβλίο, που τον βοήθησαν, όπως λέει, “να έχω μέθοδο, να αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα και να συνθέτω τις αντιστάσεις”.

Πηγή: paspartoy 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enas-akomh-kommounistosummoriths-bouleuths-tou-suriza-enantion-ths-chrushs#.UipgTMbIbSI#ixzz2e9oEWF1H

Comments Off on Ένας ακόμη αναρχοαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.