Ένας ακόμη κομμουνιστής στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ένας ακόμη κομμουνιστής στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή σαν κομμουνιστής, μαχητικό στέλεχος του Ρήγα Φεραίου και την επαγγελματική του σταδιοδρομία σαν βασικός αρθρογράφος της «Αυγής». Στην συνέχεια στην κρατική τηλεόραση υμνολογούσε τον Σημίτη και μετά από τον «ΒΗΜΑ FM» του Σταύρου Ψυχάρη τον Αντώνη Σαμαρά. Τώρα, είναι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο τύπου σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό! 

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αναφερόμενος σε πρόσφατη ομιλία του Τσίπρα, έγραψε στον “Ελεύθερο Τύπο”:  “Ο άνθρωπος ο οποίος το 2014 συμμάχησε απροκάλυπτα με τη Χρυσή Αυγή και τον ακροδεξιό Π. Καμμένο, ίσως στην πιο ανήθικη μεθόδευση της σύγχρονης Ιστορίας, προκειμένου να ρίξουν τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.”

Επαναλαμβάνει το “παπαγαλάκι” της Ν.Δ. την γνωστή προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περί δήθεν συμμαχίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν ψηφίσαμε τον Σταύρο Δήμα το 2014 για πρόεδρο της Δημοκρατίας και έτσι έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά. Λησμονεί δυο πράγματα:

Α) Καταψηφίσαμε την επιλογή του Σαμαρά, ευρισκόμενοι στην φυλακή, κατόπιν διώξεώς του. Και αποτελεί τουλάχιστον θράσος να υποστηρίζουν κάποιοι ότι έπρεπε να ψηφίσουμε υπέρ αυτού που μας είχε βάλει φυλακή. Επί πλέον, ήταν βασική πολιτική μας επιλογή ότι πρέπει να πέσει η κυβέρνηση του Μνημονίου και

Β) και σημαντικότερον, ο Σταύρος Δήμας είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να εκλεγεί πρόεδρος με τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τι θέλουν επιτέλους από εμάς οι μπολσεβίκοι, που σήμερα είναι στην Ν.Δ.;

Comments Off on Ένας ακόμη κομμουνιστής στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.