Έργα και ημέρες Καμίνη: απίστευτες απάτες στο ληξιαρχείο του δήμου Αθηναίων!

Έργα και ημέρες Καμίνη: απίστευτες απάτες στο ληξιαρχείο του δήμου Αθηναίων!

Σωρεία παρατυπιών ανέδειξε ο έλεγχος του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) στο Ληξιαρχείο Αθηνών, υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας μετά το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με τα παιδιά οικογένειας ρομά. Τότε ο Καμίνης παρίστανε τον έκπληκτο, ζητώντας τον έλεγχο των αρμοδίων αρχών για τις υπηρεσίες του δήμου στον οποίο προΐσταται!

Ο έλεγχος διενεργήθηκε από το ΣΕΕΔΔ το οποίο και αποκάλυψε σημεία και τέρατα, τα οποία συνέβαιναν «συμπτωματικά» κατά τα έτη 2011-2013, έτη δημαρχίας του «προστάτη» της νομιμότητας και διαφάνειας, Γ. Καμίνη, με κορύφωση των παρατυπιών από τον Μάιο του 2012.

Συγκεκριμένα, από τις 545 περιπτώσεις εκπρόθεσμων δηλώσεων γέννησης και καταχώρισης ισάριθμων ληξιαρχικών πράξεων (2 έτους 2011, 163 έτους 2012 και 380 έως 23 Οκτωβρίου 2013) που εξετάστηκαν διαπιστώθηκε οτι το Ληξιαρχείο προέβη στην έκδοση ληξιαρχικών πράξεων γεννήσεων χωρίς προηγουμένως να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την επαλήθευση των δηλωθέντων πραγματικών γεγονότων και στοιχείων. Μεταξύ των όσων ανακάλυψε το σώμα επιθεωρητών περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Σε σημαντικό αριθμό περιπτώσεων οι γονείς δήλωσαν και οι μάρτυρες βεβαίωσαν, ταυτόχρονα, με μία δήλωση έκαστος, περισσότερες από δύο γεννήσεις (ακόμη και επτά), που έλαβαν χώρα σε μακρό χρονικό διάστημα (ακόμη και 17 έτη) πριν την ημερομηνία της δήλωσης.

2. Γονείς και μάρτυρες προέβαιναν κατ’ επανάληψη σε συμπληρωματικές δηλώσεις γεννήσεων τέκνων που παρέλειψαν να δηλώσουν κατά την αρχική τους δήλωση, παρότι αυτά είχαν ήδη γεννηθεί κατά το χρόνο της προηγούμενης ή αρχικής δήλωσής τους.

3. Δηλώθηκαν από γονείς και βεβαιώθηκαν από μάρτυρες με υπεύθυνες δηλώσεις τους, γεννήσεις, μεταξύ των οποίων μεσολαβεί χρονικό διάστημα μικρότερου του έτους ή υπολείπεται του μέσου χρόνου κύησης.

4. Ως τόπος γέννησης δηλώθηκαν: α) διευθύνσεις που δεν εμπίπτουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Αθηναίων και συνεπώς δεν έπρεπε να καταχωρηθούν στο Ληξιαρχείο Αθηνών, β) ανύπαρκτες ταχυδρομικές διευθύνσεις, γ) διευθύνσεις επαγγελματικών κτιρίων (κτίρια γραφείων και εμπορικών καταστημάτων, κατάστημα τράπεζας, κέντρο διασκέδασης). Σημειώνεται ότι οι ως άνω ταχυδρομικές διευθύνσεις έχουν καταχωρηθεί και στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, ως τόπος κατοικίας των γονέων.

5. Η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων δεν ήταν δημότες Αθηναίων, αλλά δημότες άλλων Δήμων της Αττικής ή της Επικράτειας.

Τόση ήταν η διαφάνεια στις υπηρεσίες του δήμου του Καμίνη ώστε στο σύνολο σχεδόν των εκπρόθεσμων δηλώσεων γέννησης -σε ποσοστό 95%- δεν απαιτήθηκε η υποβολή γραπτής υπεύθυνης δήλωσης της μητέρας ή του πατέρα, όπως προβλέπεται από τις ισχύουσες διατάξεις, δεδομένου ότι δεν προσκομίστηκε πιστοποιητικό ιατρού ή μαίας!

Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ «εκδόθηκαν πράξεις χωρίς να περιλαμβάνονται τα οριζόμενα από το νόμο στοιχεία, όπως η ώρα τοκετού, ο Αριθμός Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και η υπογραφή του δηλούντος, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, τα στοιχεία που βεβαιώνονται με τη ληξιαρχική πράξη, όπως ο τόπος κατοικίας και η οικογενειακή κατάσταση του δηλούντος, δεν προκύπτουν από τα αντίστοιχα υποβληθέντα δικαιολογητικά».

Μικροπράγματα δηλαδή για τον επίδοξο «σταυροφόρο της νομιμότητας» λαθροδήμαρχο, ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης και στήριξης ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου, ελέω των παράνομων μεθοδεύσεών του κατά της νόμιμης πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής.

Η τιμωρία του Καμίνη και των έμπιστων υφισταμένων του δεν πρόκειται να έλθει από τη δικαιοσύνη αλλά από την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού και δη των δημοτών της Αθήνας, οι οποίοι και θα καταστήσουν τη Χρυσή Αυγή την εγγυήτρια δύναμη της εξυγίανσης του Δήμου από τις καταστροφικές συνέπειες των διοικήσεων των εκλεκτών του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erga-kai-hmeres-kaminh-apisteutes-apates-sto-lhjiarcheio-tou-dhmou-athhnaiw#ixzz2pkbHpuE3

Comments Off on Έργα και ημέρες Καμίνη: απίστευτες απάτες στο ληξιαρχείο του δήμου Αθηναίων!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.