“Έφυγε” ο θρυλικός αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Σπύρος Παπαγεωργίου

Μετά από πολύχρονη και επώδυνη ασθένεια που τα τελευταία χρόνια τον είχε τυφλώσει και κυριολεκτικά παραλύσει, έφυγε χθές Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 ο θρυλικός αρχισυντάκτης της εφημερίδος «ΕΣΤΙΑ» και διευθυντής του «Ορθοδόξου Τύπου», Σπύρος Παπαγεωργίου, σε ηλικία μόλις 74 ετών. 

Ο εκλιπών ήταν από τους λαμπρότερους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ, προσωπικός φίλος του Στρατηγού Γρίβα – Διγενή και ο μεγαλύτερος εχθρός του Καραμανλισμού και των Μακαριακών κάτω στην Κύπρο. 

Τα βιβλία που έγραψε προκαλούσαν επί δεκαετίες Τρόμο στους Μακαριακούς και Καραμανλικούς Προδότες. Και μόνο οι τίτλοι των βιβλίων του Σπύρου Παπαγεωργίου προκαλούσαν πανικό στους εγχώριους Προδότες: «Καραμανλής και Φάκελος», «Επιχείρηση Κοφίνου», «Μακάριος», «Ζήδρος», «Από την ΕΟΚΑ στην ΕΟΚΑ Β΄», «Ο Αττίλας πλήττει την Ελληνικήν Κύπρον», «Καραμανλής και Κυπριακόν», «Πεθαίνοντας στην Κύπρο» και πολλά άλλα. Η κηδεία του Σπύρου Παπαγεωργίου θα γίνει την Δευτέρα στις 11 το πρωΐ στην Παναγία Παντοβασίλισσα της Ραφήνας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efuge-o-thrulikos-agwnisths-ths-eoka-spuros-papagewrgiou#ixzz3FIfyasSv

Comments Off on “Έφυγε” ο θρυλικός αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Σπύρος Παπαγεωργίου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.