Έχει και η ΝΔ τον Τζέφρυ της


Παρά τις αγιογραφίες και τα κολακευτικά σχόλια για τον υιό Παπανδρέου που κατέπληξε ακόμα και τους πιο τολμηρούς στις προβλέψεις ότι ένας τέτοιος πολιτικός θα γινόταν πρωθυπουργός της χώρας, ο ίδιος κατέληξε συνώνυμο της μετριότητας και του κωμικοτραγικού.

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του οποίου η αφέλεια και το χαρακτηριστικό χαζογελαστό ύφος που παίρνει όταν πρόκειται να ξεστομίσει κάποια εξυπνάδα, άρχισε να συσπειρώνει επικριτές που λένε ότι τελικά… δεν κάνει!


Ο Τζέφρυ αλλάζει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει και χάριζε στιγμές αμηχανίας όταν έπαιρνε τον λόγο στη Βουλή, αφού έπρεπε να μαντέψεις τις λέξεις για να βγάλεις το νόημα, τώρα ο έτερος εθνοσωτήρας παρουσιάζει το επιτελικό του κράτος σε ζωντανή σύνδεση και αφού επισκέπτεται τη διώρυγα της Κορίνθου που παραμένει κλειστή για μήνες λόγω έργων αποκατάστασης ρωτάει τον αρμόδιο μηχανικό πότε θα κλείσει και εάν ο κόσμος πάει για bunjee jumping! Ας συνεχίσει το ίδιο “επιτελικά” και τελικά αντί για λάτρεις της περιπέτειας θα δει τα ποσοστά του να πέφτουν κατακόρυφα, σαν από γκρεμό.

Comments Off on Έχει και η ΝΔ τον Τζέφρυ της

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.