Ήταν που θα άδειαζε… Γεμάτο απο λαθρομετανάστες συνεχίζει να είναι το λιμάνι του Πειραιά

Ήταν που θα άδειαζε... Γεμάτο απο λαθρομετανάστες συνεχίζει να είναι το λιμάνι του Πειραιά

Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, ότι μέχρι το Πάσχα το λιμάνι του Πειραιά θα έχει αδειάσει από τους «πρόσφυγες», η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική.

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και σε 2.680 ανέρχεται ο αριθμός των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν καταλάβει επί της ουσίας το λιμάνι του Πειραιά, με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι.

Διαβάζουμε, μάλιστα, ότι «σύμφωνα με πληροφορίες θα επιδιωχθεί η μεταφορά 300 ατόμων προς το κέντρο φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά».

Αλήθεια, με ποιον τρόπο «θα επιδιωχθεί» η μετακίνηση των λαθρομεταναστών; Με ευχολόγια του τύπου «σας παρακαλώ, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη και φυσικά μόνο αν το επιθυμείτε, ακολουθήστε μας», με την ωμή βία, ή με κάποιον άλλο τρόπο που δεν μπορούμε να φανταστούμε;

Σημασία, πάντως, έχει το γεγονός ότι τρεις μόλις ημέρες πριν την Λαμπρή στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας επικρατούν συνθήκες τριτοκοσμικής χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizei-to-limani-tou-peiraia-na-einai-gemato-apo-lathrometanastes#ixzz47A90e9Fi

Comments Off on Ήταν που θα άδειαζε… Γεμάτο απο λαθρομετανάστες συνεχίζει να είναι το λιμάνι του Πειραιά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.