Αίσχη νεοφιλελευθέρων: H νεολαία του Κόμματος Φιλελευθέρων στην Σουηδία ζητεί νομιμοποίηση της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας!

Αίσχη νεοφιλελευθέρων: H νεολαία του Κόμματος Φιλελευθέρων στην Σουηδία ζητεί νομιμοποίηση της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας!

H νεολαία του Κόμματος Φιλελευθέρων στην Σουηδία ζητεί νομιμοποίηση της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας! Μήπως μπουν παρόμοιες ιδέες και στους φιλελεύθερους της ΝΔ;

Μια σαφώς αηδιαστική είδηση, η οποία επιβεβαιώνει την βαθιά παρακμή των ευρωπαϊκών κοινωνιών, έρχεται στην δημοσιότητα. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα “Δημοκρατία”:

“Το σουηδικό μοντέλο πολλοί θαύμασαν, τις διακηρύξεις όμως κομματικής νεολαίας που ζητεί να σταματήσουν να είναι εκτός νόμου η νεκροφιλία και η αιμομιξία στη σκανδιναβική χώρα ουδείς ή, τέλος πάντων, όχι και πολλοί. Όσοι παρακολούθησαν το συνέδριο της Νεολαίας των Φιλελευθέρων στη Σουηδία το περασμένο Σαββατοκύριακο έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν την πρόταση που κατατέθηκε επισήμως να νομιμοποιηθούν αυτές οι δύο μορφές σεξουαλικής επαφής, που θεωρούνται, αν μη τι άλλο “μη φυσιολογικές” και βέβαια είναι απολύτως παράνομες.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε αδέλφια που είναι άνω των 15 ετών να μπορούν να προβούν σε συναινετικές σεξουαλικές πράξεις και να επιτρέπεται σε ενήλικες να κάνουν σεξ με πτώματα, τα οποία, όμως, θα πρέπει να ανήκουν σε ανθρώπους που εν ζωή άφησαν γραπτή άδεια ότι μετά θάνατον δεν έχουν πρόβλημα να συνουσιαστεί κανείς μαζί τους! “Γενικά δεν μας αρέσουν οι ηθικοί κανόνες και αυτή η νομοθεσία που υπάρχει τώρα δεν προστατεύει κανέναν” σχολίασε σχετικά η πρόεδρος της Νεολαίας των Φιλελευθέρων της Στοκχόλμης (LUF) Σεσίλια Τζόνσον στην εφημερίδα “Aftonbladet”, “Είμαστε νεολαία και είναι ένα από τα καθήκοντά μας να σκεφτόμαστε λίγο παραπέρα” πρόσθεσε.

Η Τζόνσον παραδέχεται ότι η νεκροφιλία και η αιμομιξία είναι “ασυνήθιστα και αηδιαστικά”, ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει ότι αυτό δεν θα πρέπει να είναι κριτήριο για τη Δικαιοσύνη. “Θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να αποφασίσεις τι θα γίνει με το σώμα σου αφού πεθάνεις, είτε αυτό σημαίνει ότι θέλεις να πάνε τα απομεινάρια σου σε μουσείο είτε να δοθούν στην επιστήμη ή ακόμα και να τα παραχωρήσεις για να κάνει κανείς σεξ μαζί τους. Αυτό θα πρέπει να επιτρέπεται” λέει με άνεση η νεαρή πρόεδρος της LUF. Όπως είναι φυσικό, αυτές οι τοποθετήσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και μέσα στο ίδιο το Κόμμα των Φιλελευθέρων. Ο πρώην βουλευτής του κόμματος Καρλ Χάμιλτον αποκάλεσε τους εκπροσώπους της νεολαίας… “βλαμμένους” και τους κατηγόρησε ότι προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις γιατί διψούν για δημοσιότητα. “Και ποιες άλλες προκλήσεις πιστεύει η νεολαία του κόμματος ότι αντιμετωπίζει η κοινωνία; Μήπως το σεξ με ιπποπόταμους;” αναρωτήθηκε”.

Ιδού, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό για τους εγχώριους ακόλουθους του φιλελευθερισμού, οι οποίοι επί το πλείστον βρίσκονται στη ΝΔ. Μετά το σύμφωνο συμβίωσης, την ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ στην δημιουργία hot spots και την σαφή ένδειξη περιθωριοποίησης της Ορθοδοξίας και προώθησης του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, η “σεξουαλική απελευθέρωση” μπορεί να αποτελέσει το επόμενο στάδιο αναφοράς για τους εθνομηδενιστές, κοσμοπολίτες, παγκοσμιοποιητές και νεωτεριστές της φιλελεύθερης ΝΔ. Εκεί που οι “οπισθοδρομικοί”, “συντηρητικοί” και “σκουριασμένοι” θα δουν επιδείξεις ανωμαλίας, αποκτήνωσης και παρακμιακής σήψης, οι “φωστήρες” της ΝΔ θα χαρακτηρίσουν την αιμομιξία και την νεκροφιλία ως ενδείξεις “ελπίδας”, “προόδου” και “θριάμβου των ατομικών δικαιωμάτων”.

Οι φιλελεύθεροι της Σουηδίας ανοίγουν τον δρόμο στους εγχώριους συμμαχητές τους σε ΝΔ και ΟΝΝΕΔ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-neolaia-tou-kommatos-fileleutherwn-sthn-souhdia-zhtei-nomimopoihsh-ths-ai#ixzz418ealM4E

Comments Off on Αίσχη νεοφιλελευθέρων: H νεολαία του Κόμματος Φιλελευθέρων στην Σουηδία ζητεί νομιμοποίηση της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.