Αίσχος! Τιμωρούν τους Κύπριους οπαδούς, επειδή αντιδρούν στην συμφωνία με τους τούρκους!

Αίσχος! Τιμωρούν τους Κύπριους οπαδούς, επειδή αντιδρούν στην συμφωνία με τους τούρκους!

Ο εθνομηδενισμός της μνημονιακής συγκυβέρνησης και της διεθνιστικής αριστεράς έχει επεκταθεί μέχρι και την μαρτυρική Κύπρο, όπου οι προσπάθειες διατήρησης της Ελληνικής Ταυτότητας τιμωρούνται από τους σύγχρονους νενέκους που διαφεντεύουν το νησί. Η εθνικά απαράδεκτη συμφωνία για θέματα ποδοσφαίρου που υπογράφηκε μεταξύ τηςΚυπριακής και της κατοχικής τούρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προκάλεσε την αγανάκτηση και την οργή των αδελφών μας Ελλήνων της Κύπρου. Ανάμεσά τους και οι οπαδοί των Αθλητικών Συλλόγων της Νήσου, οι οποίοι αντέδρασαν με την ανάρτηση πανό στα γήπεδα προκαλώντας την αντίδραση της τουρκοπροσκυνημένης Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Έτσι, με ποινές κλεισίματος κάποιων πλευρών των γηπέδων τους τιμώρησε η ΚΟΠ την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί τους στους αγώνες με ΑΕΛ και ΕΝΠ αντίστοιχα.

Τα πανό, των οποίων το περιεχόμενο ήταν η διαμαρτυρία για την προδοτική αυτή συμφωνία με τους τούρκους, οδήγησαν στην επιβολή τιμωρίας από την ΚΟΠ. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να κλείσουν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των δύο προαναφερόμενων ομάδων η Νότια Κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το κάτω διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας του Τσιρείου. Ειδικά το πανό των οπαδών της Ανόρθωσης, με υπογραφή «Θύρα ένα» έγραφε χαρακτηριστικά: «ΚΟΠ, βρώμα του ποδοσφαίρου, πουλάς ακόμα και την Πατρίδα μας».

Οι ξεπουλημένοι καρεκλοκένταυροι της Κύπρου, είτε πρόκειται για πολιτικάντηδες είτε για αθλητικούς παράγοντες, ντροπιάζουν την Ιστορία των αγώνων των Ελλήνων της Κύπρου, νομιμοποιώντας ουσιαστικά τον «Αττίλα» και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Οι Υπερήφανοι, όμως, αδελφοί μας – και ειδικότερα η Νεολαία – αντιδρά όπως πρέπει στις απαράδεκτες συμφωνίες των υπευθύνων – ανεύθυνων με τους δολοφόνους της τουρκίας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aischos-timwroun-tous-opadous-twn-omadwn-sthn-kupro-epeidh-antidroun-sthn-s#ixzz2lNGXlDyP

Comments Off on Αίσχος! Τιμωρούν τους Κύπριους οπαδούς, επειδή αντιδρούν στην συμφωνία με τους τούρκους!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.