Αγία Σοφία: Σε βάση πανισλαμισμού την μετατρέπει ο Ερντογάν

Αγία Σοφία: Σε βάση πανισλαμισμού την μετατρέπει ο Ερντογάν

Η αποκάλυψη ότι με εντολή Ερντογάν ο πρώτος ιμάμης της Αγίας Σοφίας θα είναι από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, αποδεικνύει το σκοτεινό σχέδιο του σουλτάνου στο οποίο καλείται πλέον να αντιδράσει όλος ο πολιτισμένος κόσμος.

Η σημειολογία είναι ξεκάθαρη και ενσωματώνει όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια με την επιθετική πολιτική της Τουρκίας που έχει σκοπό να τουρκοποιήσει όλους τους μουσουλμάνους στα Βαλκάνια, την Ευρώπη και την μέση Ανατολή. Δισεκατομμύρια ξοδεύει η Τουρκία προκειμένου να εγκαθιδρύει τέμενη όπου υπάρχει μουσουλμανικό πληθυσμό, τα οποία λειτουργούν με ιμάμηδες της επιλογής της και προωθούν φυσικά την τουρκική προπαγάνδα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει κάθε μουσουλμάνο σε τούρκο στρατιώτη. Και αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι η παραδοχή που είχε κάνει ο ίδιος, αλλά τότε η Δύση κώφευε. Δείτε το ποίημα που είχε διαβάσει χρόνια πριν:

“Τα τζαμιά είναι τα οχυρά μας, οι τρούλοι τους είναι οι περικεφαλαίες μας, οι μιναρέδες τα ακόντια μας και οι πιστοί, οι στρατιώτες μας”!

Η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας λοιπόν δεν είναι κάτι μεμονωμένο αλλά μία ψηφίδα σε ένα μωσαϊκό φρίκης που απειλεί την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την πολιτισμένη ανθρωπότητα. Ο Ερντογάν θέλει να αναβιώσει την βέβηλη οθωμανική αυτοκρατορία με την Αγία Σοφία ως λίκνο της νέας βαρβαρότητας.

Η Ελλάδα λοιπόν πρέπει να λάβει τα μέτρα της, να θυμηθεί την ιστορία της και να διδαχθεί από αυτή. Ο τούρκος διαχρονικά, μόνο με έναν τρόπο μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Και αυτόν τον τρόπο τον ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι έλληνες. Καιρός να τον μάθουν και οι ευρωπαίοι.

[πηγή: Newsbreak.gr]

Comments Off on Αγία Σοφία: Σε βάση πανισλαμισμού την μετατρέπει ο Ερντογάν

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.