Ακόμα ένα σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ: Έκθετος ο Γ. Καλαντζής για τα αδήλωτα 190.000 ευρώ

Ακόμα ένα σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ: Έκθετος ο Γ. Καλαντζής για τα αδήλωτα 190.000 ευρώ

Ένα ακόμη έγκλημα προστίθεται στον κατάλογο των παράνομων δραστηριοτήτων της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ για το οποίο φαίνεται να υπάρχει και συγκάλυψη από τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου. Αυτή την φορά το σκάνδαλο αφορά τον βουλευτή Καβάλας και Β΄ αντιπρόεδρου της βουλής Γ. Καλαντζή που σύμφωνα με δημοσιεύματα την περίοδο που δεν ήταν βουλευτής είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του εισόδημα ύψους 190.000 ευρώ, όταν όλοι γνωρίζουν πως μοναδική πηγή εσόδων του είναι αυτή ενός φαρμακείου που διατηρεί στην πόλη. Κάποια δημοσιεύματα μιλάνε για την «διευκόλυνση» που παρείχε ο σημερινός Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής στην εξαγορά της ΒΦΛ από τον Λ. Λαυρεντιάδη, θέμα το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διορισμένος από το Σαμαρά διώκτης της Χρυσής Αυγής, υπουργός Δικαιοσύνης «Μπάμπης» Αθανασίου κατάργησε με τροπολογία τη διάταξη για τον παράνομο πλουτισμό των πολιτικών, γεγονός που προκαλεί εντύπωση για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αυτοί αντιλαμβάνονται το «νόμιμο» και το «ηθικό», διότι εάν ίσχυε η παραπάνω διάταξη θα είχε κινηθεί ποινική διαδικασία εναντίον του συναδέλφου του και συνεταίρου του στο παραμάγαζο της ΝΔ. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Καλαντζής δεν έχει δώσει καμιά απάντηση για την προέλευση των 190.000 ευρώ.

Όπως και να ᾽χει ο Σαμαράς δεν φαίνεται να ενοχλείται και πολύ από τέτοιου είδους σκάνδαλα που αφορούν το κόμμα του και τους βουλευτές του, αφήνοντας διορισμένο τον Καλαντζή στη θέση του προέδρου της επιτροπής του πόθεν έσχες της βουλής. Διόρισε δηλαδή έναν φαρμακοποιό, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία λέει ότι είναι «φαρμακοποιός και εκτελεί πιστά την συνταγή που του δίνουν», εννοώντας προφανώς και μεταξύ άλλων πως αν η συνταγή αυτή έχει να κάνει με την εξόντωση των Ελλήνων με φόρους και μνημόνια θα την εκτελέσει πιστά γιατί είναι… επιστήμονας!

Ο Καλαντζής είναι δεδομένο ότι δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί ουσιαστικός έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις περιουσιακές καταστάσεις και τα έξοδα διαβίωσης των Υπουργών κι αυτό αποδεικνύεται από το πόρισμα της σε «βάθος» έρευνας που διεξήγαγε συμπεραίνοντας πως από το 1974 μέχρι σήμερα… όλα πάνε καλά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-ena-skandalo-ths-egklhmatikhs-organwshs-ths-nd-ekthetos-o-g.-kalantzh#ixzz3HjAsxKwO

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One Response to Ακόμα ένα σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ: Έκθετος ο Γ. Καλαντζής για τα αδήλωτα 190.000 ευρώ

  1. Pecunia non olet.

    Ο πλούτος δεν είναι καρπός εργασίας, αλλά οργανωμένης και νομοθετικά κατοχυρωμένης ληστείας.

    Frantz Fanon, 1925-1961, Γάλλος κοινωνικός φιλόσοφος