Ακόμα δεν ξεκίνησε το «ποτάμι» και έπεσε στο βόθρο…

Ακόμα δεν ξεκίνησε το «ποτάμι» και έπεσε στο βόθρο…

Είχε χθες την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του νέου αποκόμματος της αριστεράς, ο γνωστός καθεστωτικός δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης. Στην συνέντευξη τύπου αποδείχτηκαν άνευ ουδεμίας αμφιβολίας όλα αυτά που έλεγαν όσοι γέλαγαν με το εγχείρημα του εν λόγω σημιτικού δημοσιογράφου.

Δεν παρουσιάστηκε καμία απολύτως θέση. Ο Θεοδωράκης προσπάθησε να εξελίξει τον Καρατζαφέρη και το τηλεκόμμα, περνώντας σε ένα κόμμα που θα αφορά μονάχα όσους αρέσκονταν στις γραφικές εκπομπές του Θεοδωράκη, όπου παρέλαυναν από τραβεστί, έως λεσβίες και τούμπαλιν. Το κόμμα αυτοπροσδιορίστηκε ως αριστερόδεξιό, προκαλώντας γέλια ακόμα και στον Καμμένο, ενώ ο προσανατολισμός του όσον αφορά τα προβλήματα του κοσμάκη έληξε με την παραδοχή του Θεοδωράκη ότι «δεν μπορεί να αλλάξει την χώρα ή να λύσει προβλήματα», αλλά θα περιοριστεί σε «συζητήσεις».

Εμμέσως πλην σαφώς απεκάλυψε και τον ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσει στην πολιτική σκηνή του τόπου, αν βρεθούν αρκετοί ανόητοι ή δόλιοι ώστε να στηρίξουν αυτό το συνονθύλευμα. Θα προσπαθήσει να προβεί σε συνεργασίες, μετατρέποντας τις ψήφους των Ελλήνων σε δεκανίκι της επόμενης συγκυβέρνησης του Μνημονίου. Κοινώς όποιος ψηφίσει Θεοδωράκη, ψηφίζει μνημόνιο και Νέα Δημοκρατία.

Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που ένα μελλοντικό δεκανίκι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται τόσο απροκάλυπτα ως δεκανίκι. Το σύστημα, μάλιστα, χάρηκε τόσο πολύ που όλες οι ιστοσελίδες των μεγάλων «μέσων» είχαν ζωντανή σύνδεση με το γεγονός. Το καλό της όλης υποθέσεως είναι ότι από σήμερα γελάει όλος ο κόσμος. Το κακό είναι ότι αναμένεται το «συγκρότημα» και η φυλλάδα του «εργολάβου» να στηρίξουν με πλαστές δημοσκοπήσεις και στημένες ειδήσεις αυτό το απόκομμα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-den-jekinhse-to-potami-kai-epese-sto-bothro#ixzz2v4lvB4rH

Comments Off on Ακόμα δεν ξεκίνησε το «ποτάμι» και έπεσε στο βόθρο…

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.