Ακόμα και το καθεστωτικό «Βήμα» αναρωτιέται αν θα αντέξει η συγκυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές!

Ακόμα και το καθεστωτικό «Βήμα» αναρωτιέται αν θα αντέξει η συγκυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές!

Γράφει ο Αντίοχος

Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, ο φον Αντωνάκης και ο μέγας πασοκάρχης αντιπρόεδρος Ευάγγελος, διαβεβαιώνουν τον ελληνικό λαό (ή τους διεθνείς προστάτες τους;), ότι θα βγάλουν τετραετία (!!!) κι ότι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Ιούνιο του 2016! Ποιος τους πιστεύει; Ούτε καν οι δικοί τους άνθρωποι στα ΜΜΕ, εκείνοι που έχουν αναλάβει εργολαβικά να παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο και τη δυστυχία… success story.

Δείγμα, του επερχόμενου τέλους της παρούσας μνημονιακής συγκυβέρνησης είναι και η ψηφοφορία που έχει βάλει στους αναγνώστες της η διαδικτυακή ναυαρχίδα του ΔΟΛ και του σάπιου καθεστώτος, το «Βήμα»:

«Πιστεύετε ότι θα αντέξει η δικομματική κυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές;

Ναι θα αντέξει, Όχι δεν θα αντέξει, Δεν ξέρω / Δεν απαντώ».

Αν αναρωτιέται μέχρι και το καθεστωτικό «Βήμα» αν θ’ αντέξει η συγκυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές, καταλαβαίνετε τι γίνεται! Τελειώνουν τα ψωμιά τους. Το πολύ – πολύ ν’ αντέξουν μέχρι τη (μαύρη, γι’ αυτούς…) νύχτα των ευρωεκλογών! Μετά, finito la musica, passato la fiesta και ο κάθε κατεργάρης στον… πάγκο του!

(ΥΓ): Και μιας και πιάσαμε τα… ιταλικά: ciao Αντωνάκη!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-kai-to-kathestwtiko-bhma-anarwtietai-an-tha-antejei-h-sugkubernhsh-me#ixzz2lIltKIBH

Comments Off on Ακόμα και το καθεστωτικό «Βήμα» αναρωτιέται αν θα αντέξει η συγκυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.