Ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι οι αναρχικοί δολοφόνοι της Marfin

marfin__article

Οδεύει στην λήξη της η δίκη των κατηγορουμένων για την τραγωδία της 5ης Μαΐου του 2010 στην τράπεζα Marfin. Φυσικά ο λόγος δεν γίνεται για τους δολοφόνους, αλλά για τους διευθύνοντες της τράπεζας.

Τότε, στις 5 Μαΐου του 2010, εν μέσω διαδηλώσεων αναρχοαριστεροί είχαν πυρπολήσει την τράπεζα σκοτώνοντας 3 υπαλλήλους της τράπεζας, μεταξύ των οποίων και μία έγκυος. Την ευθύνη για αυτό το τραγικό συμβάν φέρανε προφανώς τα διευθυντικά στελέχη της τράπεζας και οι αριστεροί δολοφόνοι, οι οποίοι κατέκαψαν τρεις συνέλληνες μας με βόμβες μολότωφ. Μάλιστα πολλοί επίσης “διαδηλωτές” είχαν τότε φροντίσει ώστε να μην φτάσουν εγκαίρως στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Τελικώς η δίκη για αυτό το τραγικό συμβάν φτάνει στο τέλος της με την εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή των κατηγορουμένων. Όμως αφορά αυτό όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση; Σαφώς και όχι, αφού στην Ελλάδα οι παρακρατικοί μηχανισμοί της αριστεράς και της «προόδου» απολαμβάνουν μίας προκλητικής ασυλίας, αφού το κράτος τους αφήνει να δολοφονούν και να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι αναρχικοί – αριστεροί δολοφόνοι της Marfin κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και δεν πρέπει να παραπλανούν κανέναν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τιμωρία των ενόχων. Σίγουρα τα διευθυντικά στελέχη της τράπεζας είναι ένοχα για πολλά πράγματα, όπως και για την έλλειψη ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποκατάστημα. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας την παρακρατική τους δράση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-kukloforoun-eleutheroi-oi-anarchikoi-dolofonoi-ths-marfin#.UeW7vY1M_-Q#ixzz2ZFMDgHwa

Comments Off on Ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι οι αναρχικοί δολοφόνοι της Marfin

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.