Αλ Μπάνο: “Ο Πούτιν διέδωσε τη δημοκρατία και έκανε όμορφα πράγματα για τη Ρωσσία”

al-banoΥπέρ του Ρώσου πρόεδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, τάσσεται και ο Ιταλός τραγουδιστής Αλ Μπάνο.

Ο τραγουδιστής που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’80 με μελωδικά κομμάτια της εποχής, όπως το γνωστό «Felicità» το οποίο ερμήνευε με την καλλονή σύντροφό του, Ρομίνα Πάουερ, σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Καλεσμένος της εκπομπής «Le invasioni barbariche» του τηλεοπτικού σταθμού La7 εξέφρασε στην παρουσιάστρια, Ντάρια Μπινιάρντι, το θαυμασμό του στον Πούτιν.

Όπως είπε, είναι λάθος να αποκλειστεί η Ρωσία από τους G8, καθώς «ο Πούτιν είναι ένας άνθρωπος που έσπειρε τη δημοκρατία στη χώρα του» και «έβγαλε τη Ρωσία από μία περίοδο μεγάλης ανασφάλειας κοινωνικής».

Μάλιστα, δήλωσε πως στη χώρα επικρατεί ελευθερία, παρά τα όσα ανακριβή διαδίδει η προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ.

Επιπλέον, ο Αλμπάνο Καρίζι, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 70χρονου τραγουδιστή, δήλωσε ότι ο Πούτιν κάνει «όμορφα πράγματα για το κράτος».

Όσο για τις τρεις νεαρές του Pussy Riot που διαμαρτυρήθηκαν κατά του προέδρου της Ρωσίας, σχολίασε πως θα μπορούσαν να εκφραστούν κάπου αλλού και όχι στην εκκλησία.

«Δύο χρόνια είναι μία χαρά», πρόσθεσε ο Αλ Μπάνο για την ποινή που επιβλήθηκε στα μέλη της πανκ μπάντας, ενώ τους πρότεινε να σχηματίσουν κόμμα αν θέλουν να ακουστεί η φωνή τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments Off on Αλ Μπάνο: “Ο Πούτιν διέδωσε τη δημοκρατία και έκανε όμορφα πράγματα για τη Ρωσσία”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.