Αμερικανοεβραϊκή επιτροπή κατά Χρυσής Αυγής και υπέρ Φον Αντωνάκη

sam__article

 

Τις ημέρες των Παθών και της Σταύρωσης του Χριστού από τους προγόνους τους, επέλεξε η διαβόητη «Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή» (AJC) για να εκδώσει μια λυσσαλέα ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Ιδού τι λένε οι αμερικανοσιωνιστές για το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και για τον δοτό ψευτο-πρωθυπουργό τους Φον Αντωνάκη: «Το νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή κατέχει 18 έδρες στο εθνικό κοινοβούλιο της Ελλάδας και ότι, για άλλη μια φορά, ξεκίνησε επιθέσεις κατά του εβραϊκού στοιχείου. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την επικείμενη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον του Έλληνα πρωθυπουργού Σαμαρά, ο οποίος θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Φόρουμ της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής τον επόμενο μήνα. Η Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται ότι “Σιωνιστές έχουν τον έλεγχο των ΗΠΑ και της ελληνικής πολιτικής”.

Η Χρυσή Αυγή, για να τονίσει τη φανατική, ξενοφοβική κοσμοθεωρία της, συνοδεύει το κείμενο με μια γκροτέσκ γελοιογραφία που απεικονίζει τον πρωθυπουργό Σαμαρά καθήμενο στο πάτωμα, κάτω από το ματωμένο λογότυπο της AJC και μπροστά από καρικατούρα Εβραίου, καθισμένου σε καρέκλα, που θυμίζει τα τρομακτικά, ναζιστικής έμπνευσης καρτούν του ’30 και του ’40 στην Ευρώπη. Στη γελοιογραφία της Χρυσής Αυγής δαιμονοποιείται ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο παρουσιάζει ως θρησκευόμενο Εβραίο, ενώ περιγράφεται με ρατσιστικούς όρους. Η Χρυσή Αυγή δεν επιχειρεί καν να συγκαλύψει την ιδεολογία του μίσους. Πράγματι, είναι ξεκάθαρο πως η Χρυσή Αυγή, και, σχεδόν 70 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα, αποτελεί μια ύπουλη προοπτική που δεν μπορεί να αγνοηθεί σήμερα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή έχει υποστεί επίθεση από την Χρυσή Αυγή. Παρόμοια επικριτικά μηνύματα δόθηκαν κατά την τελευταία επίσκεψή στελεχών της AJC στην Αθήνα τον Ιανουάριο, μέσα στα πλαίσια χειρονομίας αλληλεγγύης από πλευράς της Επιτροπής, η οποία συνεργάζεται με την Ελληνοαμερικανική κοινότητα για να υποστηρίξει την ιατρική περίθαλψη για τους Έλληνες που έχουν ανάγκη. Η AJC διατηρεί μακροχρόνιες και εποικοδομητικές σχέσεις με την Ελλάδα -με την κυβέρνηση, την κοινωνία των πολιτών, την Ορθόδοξη Εκκλησία, τους Ελληνοαμερικανούς ηγέτες, και, φυσικά, με την εβραϊκή κοινότητα στην Ελλάδα.

Αποτελεί τιμή για την εβραϊκή κοινότητα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με τον οποίο μένουμε σε στενή επαφή, θα χαιρετίσει το Παγκόσμιο Φόρουμ μας και θα απευθυνθεί σ’ ένα μεγάλο παγκόσμιο ακροατήριο, πρόθυμο να ακούσει απ’ αυτόν. Στο διεθνές φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στην αμερικανική πρωτεύουσα από τις 2 μέχρι τις 4 Ιουνίου, οι σύνεδροι θα δείξουν την υποστήριξή τους για ένα ελληνικό λαμπρό μέλλον με ευημερία και σ’ ένα μέλλον στο οποίο ελπίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα ξεθωριάζει στην αφάνεια που τόσο πλουσιοπάροχα της αξίζει».

Είναι ύψιστη τιμή για την Χρυσή Αυγή, ότι είναι ο μόνος στόχος των αμερικανοσιωνιστών διεθνών τοκογλύφων, καθότι είναι το μόνο εμπόδιο στην επικυριαρχία τους! Κι εφόσον οι αμερικανοσιωνιστές δυνάστες του λαού μας και της πατρίδας μας εύχονται να «ξεθωριάσει» η Χρυσή Αυγή, χρέος όλων των Ελλήνων είναι να πράξουν το ακριβώς αντίθετο!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/amerikanoebraikh-epitroph-kata-chrushs-aughs-kai-uper-fon-antwnakh#.UYOZXrWePRM#ixzz2SE71KrVj

Comments Off on Αμερικανοεβραϊκή επιτροπή κατά Χρυσής Αυγής και υπέρ Φον Αντωνάκη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.