“Αμφισβητούμενη περιοχή” η Ελληνική υφαλοκρηπίδα για την Ευρωπαϊκή Ένωση!

“Αμφισβητούμενη περιοχή” η Ελληνική υφαλοκρηπίδα για την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Η είδηση που κρύβουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα – Ποια “διπλωματική αντεπίθεση” και ποια “ευρωπαϊκή αλληλεγγύη”; Μετά τις ΗΠΑ και η Ε.Ε. κάνει λόγο για “αμφισβητούμενη περιοχή” ενώ οι γραικύλοι πανηγυρίζουν!

 

Από χθες αναφερθήκαμε στο πολιτικό βατερλό της κυβέρνησης Μητσοτάκη που μιλούσε για “διπλωματικές νίκες” και στήριξη των “συμμάχων” μας αλλά εκείνοι έδωσαν περισσότερο βάρος στην κατάσταση στην… Βενεζουέλα παρά στην Ελλάδα. Για τις “κυρώσεις” δε, κατά της Τουρκίας – τους είπαν να περάσουν στα… τέλη του μήνα.

Τα ψέματά τους – ακόμα και στο ζήτημα των κυρώσεων – γκρεμίζει το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, με μια είδηση που απέκρυψαν πλήρως τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον πρέσβη της Ιταλίας στην επιτροπή πολιτικής ασφάλειας της ευρωπαϊκής ένωσης, Μάρκο Περονάτσι, αντί για κυρώσεις κατά της Τουρκίας που εισβάλλει σε χώρο ευρωπαΐκής κυριαρχίας, η επιτροπή συζήτησε μορατόριουμ για την εκμετάλλευση σε αμφισβητούμενες – όπως είπε – περιοχές! Δηλαδή αντί για αλληλεγγύη, εισπράξαμε ακρωτηριασμό και γκριζάρισμα της εθνικής μας κυριαρχίας!

Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του πρωθυπουργού και του Δένδια να μιλάνε για τα… “σύνορα της Ευρώπης” και η Ευρώπη γκριζάρει την ελληνική υφαλοκρηπίδα! Αυτό δεν είναι “διπλωματικός θρίαμβος” αλλά ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ και είναι η αρχή μόνο του τέλους της εθνικής μας κυριαρχίας στην περιοχή.

 

Comments Off on “Αμφισβητούμενη περιοχή” η Ελληνική υφαλοκρηπίδα για την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.