Ανάλυση Καλεντερίδη για τον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής: Προηγήθηκαν πιέσεις του διεθνούς παράγοντα

Ο Σάββας Καλεντερίδης είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και έγκυρους αναλυτές του πολιτικού παρασκηνίου σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθούν αποσπάσματα από ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό κείμενό του στην κυριακάτικη δημοκρατία:

Tο διάστημα που προηγήθηκε της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, το κατεστημένο, αντί να προβληματιστεί με το μέτωπο αντιπαλότητας και το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργούνταν στην κοινωνία, προβληματιζόταν βαθύτατα με τα ποσοστά που έπαιρνε η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις, ενώ, όσον αφορά το Δήμο της Αθήνας, υπήρχαν φόβοι ότι ήταν δύσκολο να χάσει τη δημαρχία ο Ηλίας Κασιδιάρης, όποιος και αν ήταν ο αντίπαλός του από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί επίσης ότι την ίδια στιγμή, ο προβληματισμός, η ανησυχία και οι συνεπακόλουθες πιέσεις του …διεθνούς παράγοντα προς την Ελλάδα για την σταδιακή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ήταν κατ’ αναλογίαν αυξανόμενες!

Στη συνέχεια ακολούθησε η απόπειρα αποδόμησης της Χρυσής Αυγής, με μια επιχείρηση αδυσώπητου ψυχολογικού πολέμου από το σύνολο των ΜΜΕ, με την τέταρτη εξουσία και τις τρεις άλλες –νομοθετικήεκτελεστική,δικαστική– να μπλέκουν τους ρόλους ή μάλλον να υποδύονται όλες τον ίδιο ρόλο, με αποκορύφωμα την προφυλάκιση του αρχηγού του κόμματος και δυο βουλευτών, ενώ συνεχίζονται ανάλογες διαδικασίες και για άλλους βουλευτές!

Όσο διαρκούσε η επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου εναντίον της Χ.Α., εμπεδωνόταν η διαδικασία στοχοποίησης των στελεχών της, από τον αυτοαποκαλούμενο αντιφασιστικό και αντιεξουσιαστικό χώρο, που και τώρα αναλάμβανε αυτοδικαίως το ρόλο του νομοθέτη, του δικαστή και του …εκτελεστή! Τρία σε ένα, δηλαδή, όπως για δεκαετίες πράττει η λεγόμενη αντιεξουσιαστική βία στην Ελλάδα, πρακτική που αφρόνως υιοθέτησε και το πολιτικό σύστημα στο ζήτημα της αποδόμησης-εξουδετέρωσης της Χ.Α., όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, φθάσαμε στην επιχείρηση δολοφονίας των δυο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμού του Αλέξανδρου Γέροντα.

Ακόμα και τη στιγμή που η κοινή γνώμη έμενε άναυδη, παρακολουθώντας τις σκληρότατες εικόνες της δολοφονίας από το βίντεο που διέρρευσε στα ΜΜΕ, το πολιτικό σύστημα, που, όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, εξ αντικειμένου οδήγησε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο έγκλημα, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν κράτησε την ίδια στάση απέναντι στους δυο νεκρούς, όπως έπραξε με την περίπτωση του Παύλου Φύσσα, παραβιάζοντας προαιώνια ελληνική αρχή, σύμφωνα με την οποία ακόμα και οι νεκροί των εχθρών δικαιούνται και απολαμβάνουν τιμής.

Δεν θα σταθούμε σ’ αυτό, που απαξιώνει ακόμα περισσότερο το πολιτικό σύστημα και γιγαντώνει την Χρυσή Αυγή.,αφού ο ελληνικός λαός δείχνει έμφυτη συμπάθεια σε όποιον βάλλεται ή αδικείται, αλλά θα κρίνουμε τις απόψεις εκείνων που μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών στο συγκεκριμένο έγκλημα. Τη στιγμή αυτή δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας επιτρέπουν να πούμε ποιος κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Πιθανολογούμε ότι αποτελεί έργο ομάδας αντιεξουσιαστών, επειδή είναι γνωστή η πολυαίμακτη δράση τέτοιων ομάδων στην πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια… Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε ότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες βρίσκουν έδαφος να δράσουν, όταν κάποιοι με τις άφρονες πράξεις τους, δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό και τις κατάλληλες προϋποθέσεις!

Όσοι, όμως, μιλούν για εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν οι ίδιοι στη δημιουργία αυτού του «σκηνικού», όπως επίσης τις ευθύνες που έχουν στη διάλυση του κρατικού μηχανισμούόπου ο κομματισμός ισοπέδωσε ακόμα και τις πιο ευαίσθητες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, που είναι επιφορτισμένες και έχουν ως αποστολή τον έλεγχο και την αποτροπή της δράσης των ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στην “κυριακάτικη δημοκρατία” 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/analush-kalenteridh-gia-ton-polemo-kata-ths-chrushs-aughs-prohghthhkan-pies#ixzz2kLtywNAS

Comments Off on Ανάλυση Καλεντερίδη για τον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής: Προηγήθηκαν πιέσεις του διεθνούς παράγοντα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.