Ανήλικοι ρομά επιτεθήκαν σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Λαμία: Της πήραν τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό!

Η επίθεση έγινε μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας – Οι νεαροί παραβατικοί ρομά που στοχεύουν ηλικιωμένους, αλλά και ανήλικα παιδιά, “χτύπησαν” ξανά, αυτή τη φορά στη βόρεια πλευρά της πόλης, όπου έβαλαν στόχο μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δυο δράστες είδαν τη γιαγιά στην αυλή και τη ρώτησαν αν έχει να τους δώσει λίγο Betadine (ιώδιο), με το πρόσχημα ότι ο ένας είχε χτυπήσει. Η ηλικιωμένη γυναίκα ανυποψίαστη τους έβαλε στο σπίτι για να τους βοηθήσει και εκεί δέχθηκε την επίθεση.

Ο ένας νεαρός της έκανε κεφαλοκλείδωμα και ο άλλος της τράβηξε το σταυρό με την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και έφυγαν εγκαταλείποντας την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα. Όταν η άτυχη γυναίκα συνήλθε ενημέρωσε τους συγγενείς της και την αστυνομία.

Τι έχουν να πουν άραγε όλοι αυτοί οι «δικαιωματάκηδες» και κάθε λογής αντιρατσιστές στην ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της από «ευπαθείς»; Τίποτα φυσικά, το πολύ πολύ να καταγγείλουν την άτυχη γυναίκα διότι φορούσε τον σταυρό της σε εμφανές σημείο!  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anhlikoi-roma-epitethhkan-se-hlikiwmenh-gunaika-sthn-lamia-ths-phran-ton-st#ixzz5avIPYqvL

Comments Off on Ανήλικοι ρομά επιτεθήκαν σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Λαμία: Της πήραν τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.