Ανήλικος ρομά δάγκωσε (!) συνταξιούχο στην Λαμία για να τον ληστέψει

Ανήλικος ρομά δάγκωσε (!) συνταξιούχο στην Λαμία για να τον ληστέψει

Η είδηση που ακολουθεί είναι αληθινή, όσο κι αν αυτή στενοχωρήσει τους διάφορους αυτόκλητους υπερασπιστές και απολογητές «ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τρίτη στην Λαμία, όταν ένας ανήλικος ρομά δάγκωσε (!) ηλικιωμένο για να του κλέψει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο ρομά στην αρχή επιτέθηκε έξω από ένα σούπερ μάρκετ σε έναν συνταξιούχο, ο οποίος μόλις είχε κάνει τα ψώνια του. Ο ηλικιωμένος πρόλαβε να αντιδράσει βουτώντας τον νεαρό από το τζάκετ και ζητώντας από τους γύρω να καλέσουν την αστυνομία.

Τότε ο δράστης αντέδρασε και με δαγκωνιές κατάφερε να ξεφύγει από τα δεσμά του παρ’ ολίγον θύματός του και να τραπεί σε φυγή.

Στην συνέχεια ο ανήλικος ρομά πήγε στο κυλικείο του Σταθμού Υπεραστικών όπου αγόρασε τσιγάρα και προσπάθησε φορώντας κουκούλα να περάσει απαρατήρητος στο καφέ που βρίσκεται στο υπερυψωμένο στο χώρο υποδοχής.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η ομάδα ΔΙΑΣ έχοντας την περιγραφή του ηλικιωμένου, βρήκε τα ίχνη και συνέλαβε τον νεαρό, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ξεφύγει από άλλη έξοδο.

Το… πρωτότυπο στην όλη ιστορία είναι το δάγκωμα του ανήλικου ρομά στον ηλικιωμένο, ο οποίος ήταν πραγματικά τυχερός στην ατυχία του. Και τα χρήματα τελικά δεν του τα έκλεψε ο δράστης, ούτε βρέθηκε χτυπημένος, όπως εκείνη η ηλικιωμένη στην Λακωνία που της επιτέθηκαν στην αυλή του σπιτιού της τρεις άλλοι ανήλικοι ρομά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anhlikos-roma-dagkwse-suntajioucho-sthn-lamia-sthn-prospatheia-tou-na-ton-l#ixzz56W5F1qn4

Comments Off on Ανήλικος ρομά δάγκωσε (!) συνταξιούχο στην Λαμία για να τον ληστέψει

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.