Αναβρασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: ο φίλος των μασόνων αναλαμβάνει το ΥΠΕΘΑ

Αναβρασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: ο φίλος των μασόνων αναλαμβάνει το ΥΠΕΘΑ

Με έκδηλη οργή και αγανάκτηση πληροφορήθηκαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την είδηση της ανάληψης της θέσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον πλέον αποτυχημένο υπουργό της Χούντας Σαμαρά, τον δεδηλωμένο φιλομασόνο Ν. Δένδια.

Πρόκειται σαφώς για μια επιλογή του θλιβερού πρωθυπουργού καθ’ υπόδειξιν των αμερικανοσιωνιστών εντολέων της Χούντας. Είναι τοις πάσι γνωστό, ότι ο Ν. Δένδιας αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους ανθρώπους τους, γεγονός το οποίο απεδείχθη περίτρανα και κατά την θητεία του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με κορυφαία αντεθνική του ενέργεια, την συνέργεια στην παράνομη δίωξη του Αρχηγού και βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, ήτοι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ο Ν. Δένδιας αποχωρεί καθ’ όλα αποτυχημένος από τη βραχεία παρουσία του στο υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ προηγουμένως είχε κατορθώσει να συμβάλλει τα μέγιστα στον αποσυντονισμό μέχρι διαλύσεως του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τις παρανοϊκές του ενέργειες στην προσπάθεια να ανακαλύψει θύλακες της Χρυσής Αυγής στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι συνεπώς εύλογο, να αναδύεται η έντονη ανησυχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, για παρόμοιες σκηνές αθλιότητας στον ιδιαίτερα ευαίσθητο και εθνικά κρίσιμο τομέα της Εθνικής Άμυνας. Πολλώ δε μάλλον, από τη στιγμή που είναι ευρέως γνωστό ότι ο εν λόγω πολιτικός της ψοφοδεξιάς χαρακτηρίζεται από την προσήλωσή του στις σιωνιστικές διαταγές.

Η επιλογή Δένδια για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε μια τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο για το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας: καθίσταται σαφές ότι αποτελεί επιλογή των αμερικανοσιωνιστών την οποία πειθήνια υλοποιεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Επί της ουσίας, οι επιλογές Κικίλια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Δένδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθιστούν σαφές και σίγουρα διόλου υπερβολικό τον ισχυρισμό πως η Χούντα Σαμαρά βαίνει σιωνιστικότερη ακόμη και αυτής της κυβέρνησης του Ισραήλ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anabrasmos-stis-enoples-dunameis-o-filos-twn-masonwn-analambanei-to-upetha#ixzz3HjA7ta00

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One Response to Αναβρασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: ο φίλος των μασόνων αναλαμβάνει το ΥΠΕΘΑ

 1. Α, Α, τι ωφελεί χωμένος μέχρι το λαιμό στη λάσπη, να κρατάς τα νύχια των χεριών σου καθαρά;

  Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

  Μα κανένας δε μου φταίει
  για το χάλι μου
  σπάσιμο θέλει το κεφάλι μου.

  Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, 1893-1972, Στιχουργός