Αναδημοσίευση: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μοναδική απειλή για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι η Χρυσή Αυγή! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό αναφορικά με την μνημονιακή πολιτική εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού που υπηρετούν.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην ομιλία Κουτσούμπα, σχολιάζοντας πως το αστικό καθεστώς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τους ροπαλοφόρους του ΚΚΕ, διότι ο μόνος κίνδυνος για το καπιταλιστικό σύστημα είναι ο Εθνικισμός που αναγεννιέται σε όλη την Ευρώπη και εκφραστής του στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο νέος προϋπολογισμός περιλαμβάνει αιματηρά μέτρα 1.9 δισ ευρώ με περικοπές σε ενιαίο μισθολόγιο, συντάξεις, κατάργηση ΕΚΑΣ και επιδομάτων, επιβαρύνσεις και 27 νέους φόρους.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως το χειρότερο που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι δεν έσκισε το Μνημόνιο, αλλά ότι ξερίζωσε κάθε ελπίδα από τον Ελληνικό Λαό, οδηγώντας τον σε παθητικότητα και ραγιαδισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως η κυβέρνηση τώρα παρέχει προκλητικό καθεστώς ασυλίας στους συμβολαιογράφους που εκποιούν τις κατοικίες των φτωχών Ελλήνων.

Η Εθνική οικονομία βρίσκεται σε συρρίκνωση, ο λαός έχει γονατίσει από τα Μνημόνια, οι τιμές στα τρόφιμα δεν έχουν πέσει, ενώ και τα κονδύλια για την Εθνική Άμυνα έχουν μειωθεί δραματικά.

Υπενθύμισε πως στην ομιλία του πέρσι (10 Δεκεμβρίου 2016) είχε ζητήσει να εγγραφεί στον προϋπολογισμό το κατοχικό δάνειο, μια απόλυτα νόμιμη διεκδίκηση της Ελλάδος προς την Γερμανία, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τρία χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.

Σημείωσε πως όποιος ψηφίζει ΝΔ, ψηφίζει κατ΄ ουσίαν να έρθει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που έφερε τα μνημόνια στην χώρα μας.

Για το δημόσιο χρέος ξεκαθάρισε πως αν δεν καταγγελθεί ως επαχθές και δεν διαγραφεί, η Ελλάδα δεν θα επιβιώσει. Η Πατρίδα μας έχει συμφωνηθεί να παραμείνει υπό επιτροπεία μέχρι να ξεπληρωθεί το 75% του χρέους, δηλαδή ποτέ!

ΟΧΙ άλλες θυσίες για το ευρώ, η σημαία της Ε.Ε. δεν μας λέει τίποτα, για εμάς τους Εθνικιστές υπάρχει μόνο η γαλανόλευκη! Τέλος, αναφέρθηκε στην ολέθρια επίσκεψη Ερντογάν, κατά την οποία ο Τούρκος πρόεδρος άνοιξε το ζήτημα για αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης, ένα ζήτημα εμπρός στο οποίο σιώπησε εγκληματικά η ελληνική κυβέρνηση.

Όσο για το στεφάνι που κατέθεσε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το οποίο ήταν μια τουρκική σημαία, τόνισε πως ήταν μια βεβήλωση και προσβολή στους Έλληνες Στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους, πολεμώντας την “ημισέληνο”.

Σε απάντηση προς τον Νίκο Βούτση ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως Χρυσή Αυγή διεκδικεί και κατοχικό δάνειο και γερμανικές αποζημιώσεις και ότι δεν θα έπρεπε ο πρόεδρος της Βουλής να ερμηνεύει λάθος και κατά το δοκούν τα λεγόμενά του.

1 Comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΒΙΝΤΕΟ

One Response to Αναδημοσίευση: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μοναδική απειλή για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι η Χρυσή Αυγή! 2 ΒΙΝΤΕΟ