ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

606f055dc380f932f59db1c9a928ac7f_XL

Ευχαριστημένοι αλλά όχι απολύτως, είναι οι διεθνείς σιωνιστές του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου, από την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» Νόμου του Αίσχους. Έτσι, σε σχετικό άρθρο της, η εφημερίδα «Times of Israel» παραθέτει την εξής δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου Ρόμπερτ Σίνγκερ: «Οι Έλληνες άργησαν, αλλά τελικώς δεν καθυστέρησαν».

Στη συνέχεια, αναφέρει πως η ελληνική βουλή πέρασε τον αντιρατσιστικό νόμο έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο διαβουλεύσεων. Ωστόσο, στο μεταξύ η Χρυσή Αυγή έχει ανέβει στο «κύμα φόβου» που προκλήθηκε στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της αθρόας εισόδου μεταναστών από την Αφρική και την Ασία.

Στο σημείο αυτό, οι σιωνιστές εκφράζουν την ένστασή τους, για το γεγονός ότι ο Νόμος του Αίσχους δεν ρυθμίζει τα του γάμου των «ομοφυλοφίλων» και δεν έχει… αναδρομική ισχύ (!!!), τονίζοντας ότι αν είχε, «ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος θα είχε τιμωρηθεί για το γεγονός ότι δημόσια έχει δηλώσει αρνητής του Ολοκαυτώματος».

Επιπροσθέτως,  η εφημερίδα παρατηρεί με έκδηλη ανησυχία ότι «ο αντιρατσιστικός νόμος από μόνος του δεν μπορεί να περιορίσει τη δράση και τη δύναμη που έχει αποκτήσει η Χ.Α., καθώς καίτοι τα βασικά της στελέχη είναι στη φυλακή, τα εκλογικά ποσοστά της ανεβαίνουν».

Με την άποψη αυτή συμφωνεί και ο Σίνγκερ: «Περιμένουμε να δούμε τα ελληνικά δικαστήρια να εφαρμόζουν πλήρως το νόμο. Παρόλα αυτά χρειάζονται και άλλες ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν, αν θέλουμε να έχει επιτυχία η μάχη κατά των εξτρεμιστικών δυνάμεων της Χρυσής Αυγής».

Ποιες είναι οι «άλλες ενέργειες» που θέλουν οι σιωνιστές να εφαρμοστούν ώστε να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή και να μείνουν στην ελληνική πολιτική ζωή μόνο τα κόμματα που συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις τους; Προφανώς, πιο «δραστικά» μέτρα, σαν κι αυτά που χρησιμοποιεί το Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων. Και ο νοών νοείτω…

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.