Αναρχικοί λιντσάρισαν νεαρούς στην Πάτρα, γιατί ανάρτησαν την Ελληνική Σημαία στο facebook

Το μνημονιακό-κατοχικό ψευδοκράτος της «ευνομίας παντού» του (φον) Αντωνάκη, έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες τα κομμουνιστικά του μαντρόσκυλα για να κατατρομοκρατήσει τους εθνικιστές (τουλάχιστον έτσι νομίζει…). Έτσι, χθες το βράδυ, στην πολύπαθη πόλη των Πατρών –όπου δρα συστηματικά μια ομάδα εμμίσθων παρακρατικών υποκειμένων- και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Όλγας, κομμουνιστές συμμορίτες εντόπισαν νεαρό διερχόμενο με έναν φίλο του από την περιοχή, ο οποίος είχε διαπράξει το ανήκουστο «έγκλημα» αναρτώντας στο facebook μια Ελληνική σημαία και αμέσως του επιτέθηκαν με το γνωστό τους τρόπο. Μετά την παρακρατική επίθεση, οι δύο νεαροί αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας από τους δύο τραυματίες είναι 19 χρονών και είναι πιο σοβαρά καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ ο δεύτερος έχει αμυχές και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Μετά τη βρώμικη δουλειά που έκαναν για το σύστημα εξουσίας, οι αδρά αμειβόμενοι αυτοί συμμορίτες -περίπου 30- κατέφυγαν στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, το οποίο βεβαίως και αποτελεί άσυλο (!!!), κι έτσι -για μια ακόμη φορά- έμειναν ατιμώρητοι, για να συνεχίσουν την αιματηρή δράση τους υπέρ των συμφερόντων των προδοτών της πατρίδας και εργοδοτών τους!

(ΥΓ) 1: Η θρασύδειλη αυτή επίθεση δεν ήταν η μόνη των τελευταίων ημερών στην πόλη της Πάτρας. Προχθές, οι ίδιοι περιφερόμενοι υπάλληλοι του υπερκράτους και της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας, επιτέθηκαν με τον ίδιο κομμουνιστικό τρόπο (30 εναντίον ενός) κατά αστυνομικού εκτός υπηρεσίας, που βρισκόταν σε καφετέρια στα Ψηλά Αλώνια.

(ΥΓ) 2: Βεβαίως, οι κομμουνιστές που ωρύονται νυχθημερόν κατά του «φασισμού» στα κανάλια της πλουτοκρατίας, δεν έβγαλαν άχνα για τα αίσχη των ομοϊδεατών τους. Βλέπετε, αυτή η βία (η καθοδηγούμενη και αμειβόμενη από το υπερκράτος) είναι… καλή, γίνεται για… καλό σκοπό, για την… καλυτέρευση της κοινωνίας. Δεν είναι σαν την (ανύπαρκτη) φασιστική!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anarchikoi-lintsarisan-nearous-sthn-patra-giati-anarthsan-thn-ellhnikh-shma#.Uj31hMbIbSI#ixzz2fYeoebAq

Comments Off on Αναρχικοί λιντσάρισαν νεαρούς στην Πάτρα, γιατί ανάρτησαν την Ελληνική Σημαία στο facebook

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.