Αναρχοαριστερά κτήνη συνεχίζουν τις παρακρατικές επιθέσεις

marfin1__article

 

Τρία χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες από την δολοφονία τεσσάρων Ελλήνων εργαζομένων της Marfin (5 Μαΐου 2010), από τους παρακρατικούς αναρχοαλήτες. Παρά τις όποιες υποσχέσεις των μεγαλόσχημων αμέσως μετά την αποτρόπαιη δολοφονία, τα πάντα έχουν παγώσει. Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο οι φυσικοί, όσο και οι ηθικοί, αυτουργοί αυτής της αισχρής εγκληματικής πράξης παραμένουν χρήσιμοι για το σύστημα, προκειμένου να φέρνουν εις πέρας τις «βρώμικες δουλειές» του καθεστώτος. Ως γνωστόν, οι εγκληματίες αυτοί ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο. Είναι προσκείμενοι στον αναρχισμό και τις διάφορες εκδοχές της άκρας αριστεράς. Είναι άτομα, τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής, αν αυτή δεν πληροί τα «ταξικά κριτήρια» που αυτοί έχουν θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση. Οι θέσεις, οι απόψεις, τα συνθήματα και κυρίως οι πρακτικές τους, με παραινέσεις του τύπου «σκοτώστε», «κάψτε», «τσακίστε», «ισοπεδώστε,» «συντρίψτε» κ.λπ. είναι ξεκάθαρες των «αγνών» και «ειρηνικών» προθέσεων τους.

Πριν από λίγες ημέρες, μια μερίδα από τους θρασύδειλους αυτούς αλήτες επιτέθηκε σε μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εντός του Νοσοκομείου Αγρινίου. Δέκα επίδοξοι δολοφόνοι επιτέθηκαν με φανερούς σκοπούς και προθέσεις εναντίον ενός ανθρώπου, που πήγε να επισκεφτεί την σύζυγο του Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, η οποία ετοιμαζόταν να γεννήσει. Τι τραγική ειρωνεία! Μια έγκυο Ελληνίδα έκαψαν ζωντανή τα αναρχοαριστερά κτήνη, μαζί με άλλους δύο άτυχους συμπατριώτες μας, στην Marfin, το ίδιο ουσιαστικά επιχείρησαν και στο Νοσοκομείο του Αγρινίου. Δεν σεβάστηκαν τίποτα τα κακομαθημένα, πιστά όργανα των σκοτεινών παρακρατικών κύκλων. Ούτε την ιερότητα του χώρου, όπου Ιατροί αγωνίζονται για να θεραπεύσουν ασθενείς και να σώσουν ανθρώπινες ζωές, ούτε την κατάσταση μιας εγκύου, η οποία ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Ακόμη και το αγέννητο έμβρυο θεωρείται «φασίστας», «αντιδραστικός», «ταξικός εχθρός», δεν έχει δικαίωμα στην ζωή. Υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσε η συγκεκριμένη γυναίκα να χάσει το παιδί. Ίσως αυτό να επιζητούσαν οι αδίστακτοι κομπλεξικοί και ψυχικά άρρωστοι ανθέλληνες. Μια φορά δολοφόνοι, πάντα δολοφόνοι!

Και μια ακόμη υπενθύμιση στα ζαβλακωμένα απόβλητα του καθεστωτικού καμπινέ: ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης πήγε την σύζυγό του σε Δημόσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να γεννήσει και όχι σε πανάκριβη ιδιωτική κλινική, όπως ο πολιτικός τους προστάτης, Τσίπρας. Ακριβώς επειδή οι Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, αποτελούν αναπόσπαστο μέλος (και μέρος) των Ελλήνων Εργαζομένων, και σε καμία περίπτωση έναν θλιβερό εσμό άεργων και ανεπάγγελτων, οι οποίοι -συν τοις άλλοις και επί το πλείστον- προέρχονται από μεγαλοαστικές πλούσιες οικογένειες. Αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια, αυτοί οι ποταποί ηδονιστές στην θέα αίματος των αθώων θυμάτων τους, αυτοί οι δειλοί επιτιθέμενοι σε αναλογίες 10-100 με έναν ή μια, αποτελούν ανίατες περιπτώσεις ψυχολογικής αρρώστιας. Άτομα, τα οποία μισούν την καταγωγή τους είναι καταδικασμένα στον ηθικό και φυσικό εκφυλισμό, στην ολοένα και αυξανόμενη παράνοια του δυστυχισμένου και σαλεμένου μυαλού τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ    

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anarchoaristera-kthnh-sunechizoun-tis-parakratikes-epitheseis#.UYv99LWePRM#ixzz2SpMAC0lM

Comments Off on Αναρχοαριστερά κτήνη συνεχίζουν τις παρακρατικές επιθέσεις

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.