Ανηλεής πολιτική λογοκρισία και o αποκλεισμος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/01/blog-post_64.html

Είναι γνωστό πως η παγκόσμια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, twitter εδώ και χρόνια ακολουθούν μια ανηλεή πολιτική λογοκρισίας και αποκλεισμού κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. 


Ιδιαίτερα δε μετά την 26 ΑΠΡΙΛIΟΥ 2019 έχει εφαρμόσει μια ολοκληρωτική πολιτική φίμωσης της Χρυσής Αυγής, στην οποία απαγορεύει οποιαδήποτε δημοσίευση εικόνας ή φωτογραφίας με το σύμβολο της Χρυσής Αυγής, οποιαδήποτε κοινοποίηση από την ιστοσελίδα η αποστολή μέσω messenger, ακόμα και οποιαδήποτε θετική ή ουδέτερη αναφορά στην Χρυσή Αυγή ή και με τα αρχικά Χ.Α.
Όποιος τολμήσει στο Facebook και δηλώσει την προτίμησή του στο “απαγορευμένο κόμμα”, την προτίμησή του δηλαδή στην Χρυσή Αυγή με οποιονδήποτε τρόπο το προφίλ του διαγράφεται δια παντός!


ΚΑΝΕΝΑΣ Χρυσαυγίτης δεν μπορεί να εκφραστεί μέσω του Facebook.
Όσοι καλοθελητές το κάνουν αυτό είναι μεταμφιεσμένοι νεοδημοκράτες και δήθεν απογοητευμένοι Εθνικιστές που μπορούν άνετα να σπέρνουν διχόνοια και πικρόχολα σχόλια. Δεν καταφέρνουν όμως τίποτα γιατί η ενότητα στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι αρραγής και η Πίστη για Αντεπίθεση και Νίκη στις ερχόμενες εκλογές δεδομένη.
Τέλος, μια ρητορική ερώτηση: Γιατί οι κατ΄ επάγγελμα επικριτές και συκοφάντες της Χρυσής Αυγής διαθέτουν προφίλ και σελίδες στο Facebook, αφού είναι και αυτοί “πατριώτες”;Γιατί προφανώς το σύστημα διώκει μόνο την Χρυσή Αυγή που είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα!

Comments Off on Ανηλεής πολιτική λογοκρισία και o αποκλεισμος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.