Ανηλεείς οι διώξεις κατά των Εθνικιστών και στην Γαλλία

Ξεκίνησαν τις προάλλες από το γαλλικό κράτος οι διαδικασίες ώστε να τεθεί εκτός νόμου το αντιμεταναστευτικό κίνημα «Γενιά της Ταυτότητας» σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.

Οι αρχές έδωσαν μια… γελοίου τύπου δεκαήμερη προθεσμία προκειμένου το κίνημα των Γάλλων Εθνικιστών να παρουσιάσει “αντεπιχειρήματα” και να ασκήσει έφεση κατά της αποφάσεως. Σύμφωνα με τις πηγές οι κατηγορίες που βαραίνουν την Γενιά της Ταυτότητας είναι η “υποκίνηση σε φυλετικό μίσος ενάντια σε ομάδες ανθρώπων εξαιτίας της καταγωγής τους”, ενώ πριν λίγους μήνες μέλη και στελέχη της απαλλάχτηκαν από ανάλογου τύπου κατηγορίες για ακτιβιστικές ενέργειες τις οποίες πραγματοποιούσαν στα σύνορα της χώρας τους με την Ιταλία.

Το “ντόμινο” των διώξεων του αληθινά επαναστατικού εθνικισμού πανευρωπαϊκώς συνεχίζεται ακάθεκτο από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις με πρώτο και “καλύτερο” παράδειγμα τους σκευωρούς που έστειλαν παράνομα και αντισυνταγματικά στην φυλακή τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής!

 

πηγή

Comments Off on Ανηλεείς οι διώξεις κατά των Εθνικιστών και στην Γαλλία

Filed under Διεθνή

Comments are closed.