Ανησυχία στην ρυπαροφυλλάδα των Συντακτών για την άνοδο των Κυπρίων Εθνικιστών!

Ανησυχία στην ρυπαροφυλλάδα των Συντακτών για την άνοδο των Κυπρίων Εθνικιστών!

Σε εκτενές άρθρο της διαβόητης εφημερίδας των Συντακτών, γνωστής για τα δηλητηριώδη και ανακριβή σχόλια, έμπλεα εμπάθειας και άκρατης ψευδολογίας κατά της Χρυσής Αυγής, αναλύεται μετά κοπετών και οδυρμών η εκρηκτική άνοδος των Ελλήνων Εθνικιστών της Κύπρου μας, του ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο).

Συγκεκριμένα ο συντάκτης αναφέρει την άνοδο του ΕΛΑΜ στις ευρωεκλογές, παραδεχόμενος ότι το ΕΛΑΜ «εξελίσσεται πια σε μια μονίμως υπολογίσιμη και ανθεκτική δύναμη» και ότι «το ΕΛΑΜ ριζώνει στο κυπριακό πολιτικό σύστημα και είναι καθοριστικός ο ρόλος του στις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις…».

Αυτό όμως που φαίνεται να ενοχλεί ιδιαιτέρως την φυλλάδα των Συντακτών και γίνεται εξ’ αρχής αντιληπτό είναι η διάχυτη γκρίνια για την στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση που παρέχει η Εκκλησία στο ΕΛΑΜ, γεγονός που σημαίνει ότι οι Κύπριοι συναγωνιστές έχουν καταστεί μια σταθερή και λαοφιλής δύναμη με ισχυρό έρεισμα στην κυπριακή κοινωνία.

Το κίνημα των Κυπρίων αδελφών μας λοιπόν κατέγραψε 8,25% και 23.167 ψήφους, αποτέλεσμα ασταμάτητου και ακαταπόνητου εθνικού αγώνα και μεθοδικότητας.

Με αφορμή τους άρρηκτους δεσμούς και την αγνή αλληλεγγύη μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ, ο συντάκτης επιχειρεί να ενοχοποιήσει και να θέσει μέσα από τον διαστρεβλωτικό φακό του εμπαθούς αριστερίστικου παροξυσμού την αγαστή συνεργασία που υφίσταται, η οποία φυσικά έχει ως στόχο τη διαφύλαξη των Δικαίων του Ελληνισμού, την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την εντατικοποίηση του αγώνα για Πατρίδα και Λαό.

Θα συμβουλεύαμε τη φυλλάδα αυτή, να διατηρήσει την όποια ψυχραιμία μπορεί να διαθέσει γιατί στις 7 Ιουλίου επίκειται άλλη μια νίκη του Ελληνικού Εθνικισμού, αυτή της Χρυσής Αυγής στις Εθνικές εκλογές.

Διότι ο Εθνικισμός εκτός από συγκεκροτημένη πολιτική θεωρία είναι ορμέμφυτο, και ως εκ τούτου, προορίζεται νομοτελειακώς να θριαμβεύσει μέσα σε μια εποχή όπου η παγκοσμιοποίηση δρομολογεί την απίσχναση των εθνών, η προδοσία θεωρείται «σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα», οι εθνικές μειοδοσίες «ώριμη αντιμετώπιση των προκλήσεων» και η φτωχοποίηση «αναγκαία αναδιάρθρωση του πλούτου». Το ΕΛΑΜ ως η μοναδική πολιτική έκφραση του ζώντος Κυπριακού Ελληνισμού και Φωνή Αντιστάσεως διαγράφει αναντιρρήτως μια λαμπρή πορεία προς τη δόξα, σε πείσμα όλων εκείνων που τρομοκρατούνται από την επέλαση των εθνικολαϊκών δυνάμεων!

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anhsuchia-sthn-ruparofullada-twn-suntaktwn-gia-thn-anodo-twn-kupriwn-ethnik#ixzz5qO2BPs00

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One Response to Ανησυχία στην ρυπαροφυλλάδα των Συντακτών για την άνοδο των Κυπρίων Εθνικιστών!