Απάντηση στις φιλοσιωνιστικές οσφυοκαμψίες Αβραμόπουλου

avram-israel__article

«Ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή, χωρίς όμως να την κατονομάσει, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ομιλία του στην Ουάσινγκτων, στη διάρκεια της ετήσιας συνόδου του πανίσχυρου American Jewish Committee (AJC), όπου είχε προσκληθεί και ήταν ο βασικός ομιλητής. Ο Δ. Αβραμόπουλος στον τελευταίο σταθμό της μίνι περιοδείας του σε Ουάσινγκτων και Λονδίνο, αναφερόμενος στο ζήτημα της ανόδου του αντισημιτισμού στην Ελλάδα και τα αίτιά του, τόνισε τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε ήδη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κοινωνικές προκλήσεις και με πολιτικές δυνάμεις που αποτελούν ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας. Επιτρέψτε μου να δηλώσω από το βήμα αυτού του φόρουμ, με τον πιο αποφασιστικό και πειστικό τρόπο ότι η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί. Θα αντιμετωπίσουμε και θα σταματήσουμε το μίσος. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο, κάτι που πρέπει να γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τους κοινωνικούς παράγοντες που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Η άγνοια, η απόγνωση, ο θυμός, η απογοήτευση απέναντι στο πολιτικό σύστημα είναι μερικοί από αυτούς τους παράγοντες. Είμαι σίγουρος ότι με το τέλος της κρίσης θα εκλείψουν και οι αντισημίτες».

Η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Χρήστου Παππά: Όπως γνωρίζει και βιώνει ήδη το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού, λόγω των ανθελληνικών πολιτικών, των ανθελληνικών και ληστρικών πολιτικών των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κοινωνικές προκλήσεις και είναι έρμαιο στην εγκληματική διάθεση πολιτικών συμμοριών και δυνάμεων υποταγμένων σε σκοτεινά κέντρα αποφάσεων εκτός Ελλάδος. Οι δυνάμεις αυτές αποτελούν ντροπή, αποτελούν την ντροπή της ελληνικής Ιστορίας. Θα πρέπει όλοι οι Ελληνες με τον πιο αποφασιστικό τρόπο να πούμε σε όλους, εχθρούς και φίλους, ότι η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες, και ότι δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις του εθνομηδενισμού, της κοινωνικής αποδόμησης και της οικονομικής τυραννίας να αναπτυχθούν, να εξαπλωθούν και να παραμείνουν ως δυνάμεις κατοχής της ένδοξης πατρίδας μας.

Θα τους αντιμετωπίσουμε και θα τους σταματήσουμε, για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικό τρόπο κάτι που πρέπει να γίνει σε όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, τις δομές, τους κοινωνικούς παράγοντες και τις πολιτικές που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Η άγνοια, η αρπαγή, η εθνική αμνησία, η ιδιοτέλεια, ο άμετρος  πλουτισμός και ο καπιταλιστικός τρόπος ζωής που προσέφερε ως πρότυπο το σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, είναι μερικοί από αυτούς τους παράγοντες. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει και θα εκλείψουν οι ανθέλληνες.

xristospappas.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/panthsh-stis-filosiwnistikes-osfuokampsies-abramopoulou#.UbT07_lM_RM#ixzz2Vl18tw2i

Comments Off on Απάντηση στις φιλοσιωνιστικές οσφυοκαμψίες Αβραμόπουλου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.