Απίστευτη προσέλευση κόσμου στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου (Πρώτες εικόνες)

Απίστευτη προσέλευση κόσμου στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου (Πρώτες εικόνες)

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης πλημμύρισαν από κόσμο που έσπευσε να εκδηλώσει την στήριξή του στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και να παρακολουθήσει την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ο οποίος ήταν καταιγιστικός.

Όπως είπε ο ίδιος, η Θεσσαλονίκη δεν είναι απλά η καρδιά της Μακεδονίας, αλλά πλέον είναι και η καρδιά του Εθνικισμού. Θύμισε στους παρευρισκόμενους ότι οι Αγώνες της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία δεν ήταν ψηφοθηρικοί. Εμείς παλέψαμε για την Μακεδονία από τα συλλαλητήρια της δεκαετίας του 1990 και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ έδωσε όλες τις απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος και ήταν ξεκάθαρος: «Δεν αλλάζω χρώμα, Ιδεολογία, Λάβαρα και τον Μαίανδρο της Χρυσής Αυγής. Παραμένω αμετανόητα Εθνικιστής και δεν εκβιάζομαι!»

Πριν την κεντρική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, τον οποίο καταχειροκρότησαν οι παρευρισκόμενοι – ανάμεσά τους πολλές Νέες και Νέοι – μίλησαν κατά σειρά οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ και ο πρώην βουλευτής ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Αναλυτική παρουσίαση της συγκέντρωσης θα υπάρξει σε αυριανή μας ανάρτηση, καθώς και στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας.

Comments Off on Απίστευτη προσέλευση κόσμου στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου (Πρώτες εικόνες)

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.