ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Χ. ΠΑΠΠΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΙΜΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ… ΧΙΤΛΕΡ!!!

pappas_-_vouli__article

Μετά την αίτηση αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής,  απερρίφθη –όπως ήταν αναμενόμενο- και η αντίστοιχη αίτηση του Χρήστου Παππά.

Βέβαια, μετά το γερό κράξιμο που έπεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σκεπτικό της απόρριψης της αίτησης του Αρχηγού της Χ.Α. (που, με λίγα λόγια, ανέφερε ότι εφόσον δεν άλλαξε… ιδεολογία πρέπει να παραταθεί η κράτησή του!!!), οι ανακρίτριες ήταν ελαφρώς πιο προσεκτικές με τον Χ. Παππά.

Έτσι, αφού αρχικά δεν κρατήθηκαν και παρατήρησαν ότι «άλλαξε όψιμα τη στάση του απέναντι στον Χίτλερ» (λες και η όποια στάση του καθενός απέναντι στον Χίτλερ είναι… ποινικό αδίκημα!), επιχείρησαν να απενοχοποιήσουν (τάχαμου) την ιδεολογία του Χ. Παππά από τις διώξεις: «Η ιδεολογία του αιτούντος δεν θα επηρέαζε την ανάκριση αν αυτή δεν πραγματώνονταν με τις οργανωμένες βίαιες δράσεις των μελών και στελεχών της ως αποτέλεσμα των οποίων έγιναν δολοφονίες και άλλα σοβαρά εγκλήματα». Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η «εγκληματική οργάνωση» της Χ.Α. κατηγορείται για μία δολοφονία. Αυτή του Φύσσα. Εδώ οι ανακρίτριες μιλούν για «δολοφονίες». Πόσες δολοφονίες; Και ποιες άραγε;

 Στη συνέχεια, όμως, πάλι δεν… κρατιούνται και ξαναέρχονται στο στόχο (δηλαδή στην ιδεολογία…):«Ο Χρήστος Παππάς είναι ο εκφραστής της ιδεολογίας της οργάνωσης, έχει δε το ρόλο του υπευθύνου για τη καθοδήγηση των μελών. Με το προκάλυμμα της βουλευτικής ασυλίας ήταν ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης σε βίαιες και παράνομες ενέργειες».

Από πού προκύπτει ότι ο Χ. Παππάς ήταν «υπεύθυνος για την καθοδήγηση των μελών»; Από πουθενά, αλλά ο Χ. Παππάς ήταν… υπαρχηγός του Κινήματος. Ναι, αλλά δεν υπήρχε –ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως- θέση υπαρχηγού στο Κίνημα. Ε και; Αφού δεν υπήρχε την… κατασκευάζουμε! Σάμπως θα πληρώσουμε… φόρο;

Αυτά τα ολίγα. Καταλάβατε νομίζω…

πηγή

Comments Off on ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Χ. ΠΑΠΠΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΙΜΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ… ΧΙΤΛΕΡ!!!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.