Αποθέωση Σαμαρά από τους εβραίους εντολείς του για τις πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής

Σε μια επαίσχυντη επίδειξη ραγιαδισμού στον διεθνή σιωνισμό, προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς, καθιστώντας τους όχι απλά συμμέτοχους αλλά επί της  ουσίας αποκλειστικούς διαχειριστές της ελληνικής πολιτικής ζωής: οι σιωνιστές  απαίτησαν από τον πρωθυπουργό τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής  Αυγής και ο θλιβερός υπηρέτης τους, εκτέλεσε την εντολή και κατόπιν  έσπευσε για να τους το ανακοινώσει με κομπασμό!

Μέσα σε φρενίτιδα ανθελληνικού μίσους, οι σιωνιστές  του American JewishCommittee, άκουσαν τον πρόεδρο της ελληνικής  κυβέρνησης να τους ανακοινώνει πως «οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής θα  δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο». Οι αλαλάζοντες εβραίοι, αποθέωσαν το  έργο του ανθρώπου ο οποίος εργάστηκε με ζήλο για να φέρει σε πέρας την αποστολή  που του είχε ανατεθεί. Εντάχθηκε λοιπόν με τον πλέον επίσημο τρόπο, στο κάδρο  των υπηρετών του διεθνούς σιωνισμού σε θέση περίοπτη, πλάι στον Τζέφρυ  Παπανδρέου, επί πρωθυπουργίας του οποίου συνέβη η ένταξη της Ελλάδος στο  μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Κι αν οι τοκογλύφοι ξεκίνησαν τον πόλεμο  κατά της Ελλάδος με το Μνημόνιο επί Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο  συνέχισε την εξαθλίωση και καταλήστευση του Ελληνικού Λαού αλλά και προχωρά κατά  τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό στη στέρηση των πολιτικών ελευθεριών του  Λαού μας, στέρηση που επιτυγχάνεται δια της πολιτικής δίωξης ενός  νόμιμου πολιτικού Κινήματος, το οποίο ψήφισαν 500.000 Έλληνες.

«Η Χρυσή Αυγή θα απομυθοποιηθεί πλήρως», δήλωσε ο ένας εκ των βασικών  υπευθύνων της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού και του ξεπουλήματος της δημόσιας  περιουσίας στους ξένους. Εμμέσως, τους υπέδειξε πως ο δρόμος πλέον, είναι για  εκείνους ανοιχτός, προκειμένου να προχωρήσουν στη λεηλασία της Ελληνικής  Πατρίδας.

Αυτά είπε ο Σαμαράς στους εντολείς του, αποδεικνύοντας πως αποτελεί  ένα πιστό και υπάκουο υπηρέτη των συμφερόντων τους. Δεν συμβαίνει  βεβαίως το ίδιο με τον Ελληνικό Λαό, τον οποίο ο πρωθυπουργός εμπαίζει και  παραδίδει ως βορά στις διαθέσεις του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος. Εκείνο  που αγνοεί ο πρόεδρος της κατοχικής κυβέρνησης των ξένων, είναι πως η Χρυσή Αυγή  είναι ακόμα εδώ, η τελευταία ελπίδα του Λαού και του Έθνους μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apothewsh-samara-apo-tous-ebraious-entoleis-tou-gia-tis-politikes-diwjeis-t#ixzz2gU4aLQN7

Comments Off on Αποθέωση Σαμαρά από τους εβραίους εντολείς του για τις πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.