Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες και πανηγυρικό κλίμα, εκατοντάδες Κρήτες έστειλαν στο διεφθαρμένο και αντεθνικό πολιτικό σύστημα ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης, αποδεικνύοντας πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο.

Για εκείνους που πανηγυρίζουν με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις και όσους ονειρεύονται τον καταποντισμό της Χρυσής Αυγής, η σημερινή εκδήλωση του Κινήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης συνιστά μια πανωλεθρία.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές από την άλλη πλευρά, αποτέλεσε την ολοκλήρωση ενός θριάμβου ο οποίος ξεκίνησε από το Σάββατο με την αποθεωτική υποδοχή του κλιμακίου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε Σφακιά και Χανιά.

Αποδεικνύεται παράλληλα, πως ο μιντιακός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής προκαλεί τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα εκείνων που προσδοκούσαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι: ο Ελληνικός Λαός διψά για να ακούσει από κοντά την φωνή της Εθνικής Αντίστασης, τη φωνή της Αλήθειας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, τη φωνή της Χρυσής Αυγής!

Για το λόγο αυτό, καθημερινά επιβεβαιώνεται και σε όλη την ελληνική επικράτεια πως Είμαστε το αύριο κι αυτοί είναι το χθες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apothewsh-chrushs-aughs-sto-hrakleio-apo-ekatontades-krhtes-ethnikistes#ixzz50t2wtgzM

Comments Off on Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.