Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Έκλεισαν τα σύνορα Αυστρία, Σλοβενία, Σκόπια, Σερβία και Κροατία – Θα δέχονται μόνο 580 Σύριους την ημέρα!

Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Έκλεισαν τα σύνορα Αυστρία, Σλοβενία, Σκόπια, Σερβία και Κροατία - Θα δέχονται μόνο 580 Σύριους την ημέρα!

Όσο και αν κώφευαν και εθελοτυφλούσαν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις της χώρας, η βόμβα της λαθρομετανάστευσης στα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού δεν μπόρεσε να αποφευχθεί!

Η Ελλάδα είναι πια και επίσημα η αποθήκη λαθρομεταναστών όλης της Ευρώπης, καθώς ανακοινώθηκε ότι επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των Αρχηγών της Αστυνομίας της Σλοβενίας, της Αυστρίας, των Σκοπιών, της Σερβίας και της Κροατίας, για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της σλοβενικής Αστυνομίας, η συμφωνία κάνει λόγο για ανώτατο όριο εισόδου -σε κάθε μία από τις προαναφερθείσες χώρες- 580 προσφύγων καθημερινά.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε την καθημερινή ροή στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων σε έναν αριθμό που θα μπορούσε να επιτρέψει τον έλεγχο κάθε πρόσφυγα σύμφωνα με τους κανόνες της Σένγκεν», ανέφερε η ίδια πηγή στο πρακτορείο Reuters.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι επιχειρησιακή συνάντηση των Αρχηγών της Αστυνομίας της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και χωρών των δυτικών Βαλκανίων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς. Ο κ. Στεφάνοβιτς ανακοίνωσε επίσης ότι η Κροατία ενημέρωσε, χθες αργά το βράδυ, τη Σερβία ότι από σήμερα θα δέχεται περιορισμένο αριθμό προσφύγων που δεν θα ξεπερνάει τους 500 ημερησίως. Η απόφαση αυτή -ανέφερε ο ίδιος- αναγκάζει τη Σερβία να ακολουθήσει την ίδια τακτική επιτρέποντας την είσοδο μόνο σε 500 πρόσφυγες καθημερινά.

Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι υπάρχουν ασάφειες στη συμφωνία για τη λειτουργία του ενιαίου κέντρου ελέγχου των προσφύγων στη Γευγελή και πρέπει να διευκρινιστεί αν όσοι λαμβάνουν τη σχετική βεβαίωση εισόδου μπορούν ανενόχλητα να συνεχίσουν το ταξίδι. Ανέφερε δε ότι αυτή τη στιγμή στη Σερβία βρίσκονται περίπου 2.000 πρόσφυγες, εκ των οποίων μόνο οι 38 κατέθεσαν αίτηση για την παροχή ασύλου. Τέλος σημείωσε ότι, στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη, μονάδες του σερβικού στρατού θα αναπτυχθούν κατά μήκος των συνόρων για να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο μεταναστών ή προσφύγων.

Αυτό που έλεγε και προειδοποιούσε για δεκαετίες η Χρυσή Αυγή είναι πια πραγματικότητα: Η Ελλάδα κατέστη αποθήκη λαθρομεταναστών!

Διαβάστε επίσης: “Hot spot” Αθηνών: Ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών η πρωτεύουσα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-epishma-apothhkh-lathrometanastwn-h-ellada-ekleisan-ta-sunora-austria-s#ixzz41Hsg12JG

Comments Off on Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Έκλεισαν τα σύνορα Αυστρία, Σλοβενία, Σκόπια, Σερβία και Κροατία – Θα δέχονται μόνο 580 Σύριους την ημέρα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.