Αποκάλυψη: Ο Ντέηβιντ Χάρρις έδωσε εντολές και στον Τσίπρα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

Αποκάλυψη: Ο Ντέηβιντ Χάρρις έδωσε εντολές και στον Τσίπρα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπεκιάρης αποκάλυψε στην ενημερωτική ιστοσελίδα periodista την μυστική συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή του Αμερικανοεβραϊκού συμβουλίου Ντέηβιντ Χάρρις με τον πρόεδρο του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: “Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί κατόπιν της ανταλλαγής των πρόσφατων δηλώσεων και ανακοινώσεων“.

Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο που αποδεικνύει πως το σιωνιστικό λόμπυ ελέγχει συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο και κινεί τα νήματα για τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

“Συνάντηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον εκτελεστικό διευθυντή της πανίσχυρης αμερικανοεβραϊκής επιτροπής American Jewish Committee (AJC) David Harris είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην Αθήνα. Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την σφοδρή αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην AJC και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των δηλώσεων του David Harris για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο εκτελεστικός διευθυντής της AJC εμφανίστηκε ιδιαίτερα απολογητικός για τη στάση που είχε τηρήσει η AJC απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ενημέρωση που έχει ο Αλέξης Τσίπρας τόσο για τα θέματα της δραστηριότητας της εβραϊκής διασποράς, κυρίως στις ΗΠΑ, όσο και για το πλέγμα συνολικά των σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν κυρίως για το θέμα της Χρυσής Αυγής και της ανόδου του νεοναζισμού, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά συνολικά στον ευρωπαϊκό χώρο και εξέφρασαν την αμοιβαία ανησυχία τους για την έξαρση του φαινομένου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Periodista.gr, η αντιπροσωπεία της AJC έδειξε να είναι ανήσυχη και για το ενδεχόμενο να υπάρχουν αντισημίτες και ρατσιστές μέσα στην ελληνική κυβέρνηση, φόβος που έχει εκφραστεί εδώ και καιρό σε ιδιωτικές συζητήσεις ακόμη και από ισραηλινούς αξιωματούχους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του periodista.gr πριν από καιρό ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν αναφερθεί και μάλιστα με τρόπο που πρόδιδε την ανησυχία τους, στην επιρροή που ασκεί ένας ακροδεξιός κύκλος προσώπων στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο David Harris, πάντως, εστίασε στην άνοδο της ακροδεξιάς και των νεοναζί στην Ελλάδα και στην Ουγγαρία, ενώ έθεσε επί τάπητος και το αιτιολογικό πλαίσιο της έξαρσης του φαινομένου στη βάση των συνθηκών που δημιουργεί η οικονομική και κοινωνική κρίση.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον εκτελεστικό διευθυντή της AJC, ότι πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην κυβέρνηση είναι η εμβάθυνση των στρατηγικού χαρακτήρα σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ σε μια σειρά από τομείς, όπως η ενέργεια, οι επενδύσεις και ο τουρισμός και η συνέχιση της συνεργασίας που έχει αναβαθμιστεί από το 2010 ανάμεσα στις δύο χώρες, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να αναφερθεί στις «κόκκινες γραμμές» που βάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά στο Παλαιστινιακό ζήτημα.

Επίσης εξέθεσε στον David Harris τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η κυβέρνηση της Αριστεράς και τον ενημέρωσε για την έκταση της κρίσης που έχει πλήξει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, αλλά και για τις καταστροφικές συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής. Στη συζήτηση ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποιήθηκε στις διεθνείς εξελίξεις, στο ζήτημα της Ουκρανίας, αλλά και σε θέματα που άπτονται περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Σε κάθε περίπτωση η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί κατόπιν της ανταλλαγής των πρόσφατων δηλώσεων και ανακοινώσεων”.

Με λίγα λόγια… πήρε το πράσινο φως ο Mr Alexis για την νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου με την προϋπόθεση να συνεχίσει τις διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών! Η απάντηση από τον ελληνικό λαό στις κάλπες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-o-ntehbint-charris-edwse-entoles-kai-ston-tsipra-gia-thn-an#ixzz2vJ50CJod

Comments Off on Αποκάλυψη: Ο Ντέηβιντ Χάρρις έδωσε εντολές και στον Τσίπρα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.